|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
setny
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 8:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kouba the man

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 8:50 pm Předmět: |
|
|
dobry, kolik mas bench, drep a mrtvolu? A fotku mas?
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 8:51 pm Předmět: |
|
|
| kouba the man napsal: | | dobry, kolik mas bench, drep a mrtvolu? A fotku mas? | nema zas mele howna
|
|
| nahoru |
|
 |
Gameboy
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 8:52 pm Předmět: |
|
|
| kouba the man napsal: | | dobry, kolik mas bench, drep a mrtvolu? A fotku mas? |
Cheche dřep je mizerný...150kg (to tak když kašlu x let na nohy,ale tvrdě doháním,mrtvola 220kg.Drtím lifterský trénink tak je to lepší a lepší. Bench 180 raw na 89kg,172cm
|
|
| nahoru |
|
 |
Gameboy
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 8:55 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | kouba the man napsal: | | dobry, kolik mas bench, drep a mrtvolu? A fotku mas? | nema zas mele howna |
Jo fotky nemám máš pech Ale budou jen se trošku stidím natřásat před plnou posilovnou.A příjdu si hodně nefotogenický:-))Tak ani doma.Ted naposled sem se jak metrouš natřásal před objektivem asi hodku a nic!
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 8:55 pm Předmět: |
|
|
kazdej kdo cvici ma fotku, tak bych prosil, vykony dobry.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gameboy
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 8:57 pm Předmět: |
|
|
No zítra už stím něco udělám.  .....hold to asi jinak nejde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 8:58 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | supporter napsal: | | Tom.K. napsal: | | Pimpy napsal: | | Bench 100kgx1 rovnych, mrtvolu 160kgx1, drepy sem prestal cvicit kvuli zadum a osobak sem si neztihl udelat, na legpressu 200kg po 8 opakovani, 80kg po 6 opakovani hacken drepy, sem 70 kolovy strizlik takze si myslim, ze slusne. |
taky znám jednoho 70 kilového... dává 260-210-280 to bych považoval za slušné |
Raw and clean ? Asi ne Time |
dobrá raw 240-180-260 na zbytek se neptám. nezjímá mě to.
nejde ani tak o to kolik dává, chtel jsem spíš jen popíchnout pimpyho. nějak mi tahle samochvála nevoní. |
no aby ste se nezblaznili , tak sem se trosku pochvalil
|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 8:58 pm Předmět: |
|
|
kouba the man
Tak ne každej se v posilce fotí _________________ radši první v pekle než až druhej v nebi
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 9:03 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: |
dobrá raw 240-180-260 na zbytek se neptám. nezjímá mě to.
nejde ani tak o to kolik dává, chtel jsem spíš jen popíchnout pimpyho. nějak mi tahle samochvála nevoní. |
Mno tak když uvážím, že Pimpo je normální kluk z pasáže a ne lifter, tak při 70 kilech dát 160 mt je slušný... Ty uvádíš přéklad liftera, co cvičí si dovolim odhadnout hafo let a navíc, dát takovej balík v takový váhovce čistě je a na tom se snad shodnem, nemožný...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gameboy
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gameboy
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 9:10 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | | Gameboy napsal: | | setny napsal: | | Gameboy napsal: | Včera tlaky na šikmý lavici na horní kozy.Sem odjel 40kg jak nic jen ztráta času.Hned sem tam hodil 50kg.V klídku 11 opakování bez pomoci s pomocí bych 3 vytlačil.Pak sem chytl za 55 další garda v poho 8 opakování bez pomoci.Dál sem neměl za co chytnout takovou činkou fitnes bohužel nedisponuje.Mám radost že sem se střídal s ruským 125kg borcem a ten se zasekl na 40kg.Dál ani prd. |
mel 125 kg byl to "borec" a zasekl se na 40kg jednoruckach? To nemyslis vazne. |
Na mou duši,zkoušel 50kg. Levá mu vyklouzla.Tak trapas. Zůstal u 40kg a jak se mu zapotilo čelo. Mno 125kg,ale docela nános tuku.V tričku vypadal solidně.Je to tvrdohlavý rusák,furt si musí dokazovat.Ale věčně vyhořívá |
Tak pokud ma hodne tuku opravdu hodne tak je to mozne ale jinak mit 125 aspon trochu solidnich tak jsou 40 caj |
No vysekaného bych ho viděl na 105 kg.Pneumatika kolem pasu.Jinak to šlo.Prostě silově zaostalý.Ale o to větčí sebevědomý!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 9:48 pm Předmět: |
|
|
vzor stavení...tj. měkké i.
silově zaostalý...co to je za výraz?...jsi Tatar?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 10:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 11:00 pm Předmět: |
|
|
Tom.K.
Zase neblbni 160kg při 70kg neni rozhodně žádná ostuda.Nevim třeba si tahal při takové váze mnohem víc, ale je to hezká váha _________________ radši první v pekle než až druhej v nebi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|