|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JPS
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 11:01 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | supporter napsal: | | Tom.K. napsal: |
dobrá raw 240-180-260 na zbytek se neptám. nezjímá mě to.
nejde ani tak o to kolik dává, chtel jsem spíš jen popíchnout pimpyho. nějak mi tahle samochvála nevoní. |
Mno tak když uvážím, že Pimpo je normální kluk z pasáže a ne lifter, tak při 70 kilech dát 160 mt je slušný... Ty uvádíš přéklad liftera, co cvičí si dovolim odhadnout hafo let a navíc, dát takovej balík v takový váhovce čistě je a na tom se snad shodnem, nemožný... |
junior... tušim 21 let... se zbytkem s Tebou souhlasím
jinak nevim no, asi máme oba jiný představy o tom co je slušný výkon... já bych se třeba za 160 kg i při váze 70 kg styděl, na tož abych to nekam psal |
Ja treba ne ale samochvala smrdi to je fakt.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gameboy
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 11:08 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | vzor stavení...tj. měkké i.
silově zaostalý...co to je za výraz?...jsi Tatar? |
Jsi tatar?To semnou mluvíš ty takhle funebráku? Nežil sem delší dobu v čr.Není důvod aby si mě opravoval zesměšnuješ akorát sebe.Asi tvé nutkání má problém tak to řež jinak.Je celkem nemístné aby moderátor nebo jak si říkáš dával poučky člověku ,který má problém s češtinou z jiných duvodů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 11:10 pm Předmět: |
|
|
já jsem asi zdeformovanej díky tomu s kým jsem nějakou dobu žil... prostě (ted se neuražte všichni co dáváte mín  ) 160 zvedaj na čisto holky
při téhle váze je pro mne u normálního cvičence slušné 200, pro závodníka slušné 250 _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 11:15 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | já jsem asi zdeformovanej díky tomu s kým jsem nějakou dobu žil... prostě (ted se neuražte všichni co dáváte mín ) 160 zvedaj na čisto holky
při téhle váze je pro mne u normálního cvičence slušné 200, pro závodníka slušné 250 |
V jakem veku?
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 11:16 pm Předmět: |
|
|
asi Tvé nutkání má problém? - to je z translatoru ?
....řež?....nic neřežu - a ty taky nic neřež...ty exulante
řeže se dřevo....řeší se rovnice, problémy apod.
sorry
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 11:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
Gameboy
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 11:22 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | Tom.K. jmenuj alespoň dvě (lépe tři)...
Gameboy: tak když máš problémy s mateřským jazykem tak sem prosím tě nepiš bude to jen ku prospěchu...navíc..stejně si nevidíš do huby |
hele nejsi v pozici aby si mě řikal co mám dělat a jak.Já ti také neříkám jak si máš utírat zadek.A to asi sem píšu a mluvím či né jazykem ,kterym se tak chluvíš není tvůj problém.Vidím si do huby jen ty si nevidíš do své hlavy.Asi sem píšu tak jen tím že obohacuju sebe a pokuď nějakej šášula začne poučovat tak to mě nemůže nějak rozhodit.Škoda slov mířené k tobě,protože je otázka asi ty to vůbec pochopíš.asi nemáš více na jazyku než tvá touha někoho soudit tak se na chvili odluč od kompa a nafackuj si.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gameboy
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 11:28 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | asi Tvé nutkání má problém? - to je z translatoru ?
....řež?....nic neřežu - a ty taky nic neřež...ty exulante
řeže se dřevo....řeší se rovnice, problémy apod.
sorry |
Nějakej moderátor,který je tady zaměstnanej jako levná pracovní síla na rozdávání keců (se už opakuji)pro mě není nějak zajímavý.Krom toho sem čekal že nic jiného než lekci čj na mě nevybalíš.Jsem na to moc unavený abych se s tebou dohadoval.Pokud tvé sebevědomí dosahuje jen na to že si připadáš strašně inteligentní že kromě toho aby si se pochlubil nějakým solidním výkonem ve fitku mi předvádíš výkon zakomplexovanosti si založ svůj topik. Dej si k tomu náležitý nápis!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 11:32 pm Předmět: |
|
|
podívej - sranda je jedna věc, ale Tvé vystupování věc druhá. Jsi tu měsíc a Tvůj přínos pro forum je nulový - změ%n své chévání - jinak máš jistý ban a můžeš takto "oblažovat" někoho jiného někde jinde!
jinak - koukám, žes mě odhalil
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 11:32 pm Předmět: |
|
|
Zajimalo by me jestli ma gameboy tak vysoke ego i v realu... a jestli by kazdymu tak promlouval do duse... no fakt ti to nejde gameboyi, ty chces po kazdym aby se "probudil", ale nejprve by si mel zacit u sebe... Beztak ses v realu chcipak, co drzi hubu a tady delas machry ty skupino... Jo ted me zprcas jakej sem kokot.. dik _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Gameboy
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 11:45 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | podívej - sranda je jedna věc, ale Tvé vystupování věc druhá. Jsi tu měsíc a Tvůj přínos pro forum je nulový - změ%n své chévání - jinak máš jistý ban a můžeš takto "oblažovat" někoho jiného někde jinde!
jinak - koukám, žes mě odhalil |
Hele to asi mě dáš ban je mi vlastně fuk a je to to co mě stve uplně naposled více mě sere že potkávám takový blbce v živote jako si ty!Tak mi dej ban at odejdu jako vítez.Asi hodnotíš moje příspěvky jako nulové ja z klidem můžu říct že jim asi moc nerozumíš ne?Asi se stavíš do role soudce a jediné co ukojí stvoji uchylku je že mi dáš ban je více smutné pro tebe než pro mě!Já sedím u kompu a až mi ho dáš skočím na mladou ,ošukám ji a zitra pro mě začne nový den.Místo toho když ukážu tvůj pohled tak já budu hoblovat mladou tak ty tady vesele budeš banovat ukájet se nas svéma kecma,říkat si jak si dobrý a chválit sám sebe zahleděně.Nejsem na tebe zvědav lidé jako ty obcházím životem jak kolem hoven na chodníku.Tak bud té dobroty a nezaser mi boty a keci si nech pro ty co ti to žerou!Já nemám ani čas zaznamenávat tvé hlody.Nejsi v době kumunismu kdy si babky dávali nohy do kravského hovna aby si je zahřáli v JZD.Dnes je 21.století a je topení tak se tak nechovej,klidně si bamuj ale neříkej mi co mám dělat ,protože to není v tvé moci i když si říkáš deadlift nebo jak je to.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 11:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gameboy
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 11:48 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Zajimalo by me jestli ma gameboy tak vysoke ego i v realu... a jestli by kazdymu tak promlouval do duse... no fakt ti to nejde gameboyi, ty chces po kazdym aby se "probudil", ale nejprve by si mel zacit u sebe... Beztak ses v realu chcipak, co drzi hubu a tady delas machry ty skupino... Jo ted me zprcas jakej sem kokot.. dik |
Ego mám stále velké i v reálu.Asi máš na mysli že jsem nějaký zakomplexovaný mufínek ze štastne rodiny jsi na omylu.Mě je fuk asi je to ten nebo ten.Dělat z někoho blbce je .............
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|