|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom.K.

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 11:50 pm Předmět: |
|
|
Gameboy, nejhorší je, že tvým příspěvkům tu asi nerozumí nikdo. Blbce tu z tebe nikdo nedelá, deláš ho ze sebe sám a to přímo blbce korunovanýho! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gameboy
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 11:53 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Gameboy, nejhorší je, že tvým příspěvkům tu asi nerozumí nikdo. Blbce tu z tebe nikdo nedelá, deláš ho ze sebe sám a to přímo blbce korunovanýho! |
Aha si z nějaké sekty nebo copa?Ale tak si myslím že každý člověk s toho musí vyčíst své ne?At si to každý přebere jak chce!To asi mám korunu či ne blbce pro mě není podstatn.Já si nemusím nic dokazovat.Já jsem v životě dost uspesný,alespon pro sebe a sve blízké.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 11:56 pm Předmět: |
|
|
Gameboy...teď si mi to nandal  ....běž raději za svou mladou a zbytečně se tu neztapňuj....to neprospěje nikomu...ani Tobě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gameboy
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 11:59 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Gameboy...teď si mi to nandal ....běž raději za svou mladou a zbytečně se tu neztapňuj....to neprospěje nikomu...ani Tobě. |
Já ti nemám co nandávat uplně vidím jak se ti třese ruka nervíkama co? občas se ti také nějak to slovíčko zaplete co?
|
|
| nahoru |
|
 |
SOPM
|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 12:00 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Nějakej moderátor,který je tady zaměstnanej jako levná pracovní síla na rozdávání keců (se už opakuji)pro mě není nějak zajímavý. |
Tak dobre ako tato veta ma na tomto fore uz dlho nic nepobavilo. No som zvedavy ako Gameboy skonci a ci bude aspon dost chlap sa deadliftovi ospravedlnit az zisti co je zac ta lacna pracovna sila :) Nie ze by som mal pocit ze na tom deadliftovi nejak zalezi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 12:03 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 12:08 am Předmět: |
|
|
gameboy
naozaj si myslis ze vsetci tu cakali len na to kedy prides ty-spasitel-aby si vsetkym vysvetlil vsetko a vsetci tu pred tebou zasli a padali na kolena
neboj tu su svojpravni ludia a vacsina rozumni,a vela takych co dvihaju ovela viac ako ty a vyzeraju ovela lepsie (a uz to dokazali aj inak ako pisanim po internete ) a pritom su skromni..
tak trosku uber.. _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 12:12 am Předmět: |
|
|
poldi co blbneš, ted jsi se odhalil, že jsi také ze sekty jako já _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gameboy
(ban)
|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 12:15 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | ...neztrácej se mnou čas prosím Tě...to víš, že jsem celý nervozní a než půjdu spát - tak si to napíšu do deníčku a zítra si v kanclu samou nervozitou ohlodám všechny nehty - jooo....puboši mě vždy dostanou |
Hele mě to nějak nemyslí jsem pracovně unaveny.TO že si s tebou píšu je jen proto že je to lepší než se dloubat v prdeli nudou.Nepochybuji o tom že ti říkaj diskobole zvedáč 200kg na bench né li více a uděláš 200lechsedů za 1 minutu.Nepochybuji o tom že tvé moderátorské schopnosti jsou grandiciozní a tvuj zjev vůči lidem na tomto foru uchvacujicí.Ale ted mé slova .To asi tebe tady platí 20kc na hodku.aby si dával lekce z ceskeho jazyka je tvá věc,ale čekal bych zajímavější moudra než odpad z tvé mozkové kůry.Prostě lidé jako ty mě zivý!Proc?mno ,protože mě pokáždé stoupne o stupínek vyše sebevědomy když se stretnu s člověkem jako si ty.Nerad někoho napomínám nebo se mu snazím dávat svoje předsutky tebe to nějak nezajímá či nechceš aby tě to nezajímalo.Učitě se najde ještě člověk za vtůj život co ti to zopakuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gameboy
(ban)
|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 12:18 am Předmět: |
|
|
| poldi napsal: | gameboy
naozaj si myslis ze vsetci tu cakali len na to kedy prides ty-spasitel-aby si vsetkym vysvetlil vsetko a vsetci tu pred tebou zasli a padali na kolena
neboj tu su svojpravni ludia a vacsina rozumni,a vela takych co dvihaju ovela viac ako ty a vyzeraju ovela lepsie (a uz to dokazali aj inak ako pisanim po internete ) a pritom su skromni..
tak trosku uber.. |
Ne kámo jenom se stračně nudím a čekám až mi někdo něco chytrého napíše abych o tom mohl diskutovat.Takový lidé jako je deadlift mi pomáhaj s nudou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 12:19 am Předmět: |
|
|
Nezlob se na mě, ale plácáš nesmysly...a naprosto zbytečně.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
|
|
| Gameboy napsal: | | Deadlift napsal: | ...neztrácej se mnou čas prosím Tě...to víš, že jsem celý nervozní a než půjdu spát - tak si to napíšu do deníčku a zítra si v kanclu samou nervozitou ohlodám všechny nehty - jooo....puboši mě vždy dostanou |
Hele mě to nějak nemyslí jsem pracovně unaveny.TO že si s tebou píšu je jen proto že je to lepší než se dloubat v prdeli nudou.Nepochybuji o tom že ti říkaj diskobole zvedáč 200kg na bench né li více a uděláš 200lechsedů za 1 minutu.Nepochybuji o tom že tvé moderátorské schopnosti jsou grandiciozní a tvuj zjev vůči lidem na tomto foru uchvacujicí.Ale ted mé slova .To asi tebe tady platí 20kc na hodku.aby si dával lekce z ceskeho jazyka je tvá věc,ale čekal bych zajímavější moudra než odpad z tvé mozkové kůry.Prostě lidé jako ty mě zivý!Proc?mno ,protože mě pokáždé stoupne o stupínek vyše sebevědomy když se stretnu s člověkem jako si ty.Nerad někoho napomínám nebo se mu snazím dávat svoje předsutky tebe to nějak nezajímá či nechceš aby tě to nezajímalo.Učitě se najde ještě člověk za vtůj život co ti to zopakuje. |
co ze to vubec delas za praci ??
|
|
| nahoru |
|
 |
Gameboy
(ban)
|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 12:22 am Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Gameboy napsal: | | Deadlift napsal: | ...neztrácej se mnou čas prosím Tě...to víš, že jsem celý nervozní a než půjdu spát - tak si to napíšu do deníčku a zítra si v kanclu samou nervozitou ohlodám všechny nehty - jooo....puboši mě vždy dostanou |
Hele mě to nějak nemyslí jsem pracovně unaveny.TO že si s tebou píšu je jen proto že je to lepší než se dloubat v prdeli nudou.Nepochybuji o tom že ti říkaj diskobole zvedáč 200kg na bench né li více a uděláš 200lechsedů za 1 minutu.Nepochybuji o tom že tvé moderátorské schopnosti jsou grandiciozní a tvuj zjev vůči lidem na tomto foru uchvacujicí.Ale ted mé slova .To asi tebe tady platí 20kc na hodku.aby si dával lekce z ceskeho jazyka je tvá věc,ale čekal bych zajímavější moudra než odpad z tvé mozkové kůry.Prostě lidé jako ty mě zivý!Proc?mno ,protože mě pokáždé stoupne o stupínek vyše sebevědomy když se stretnu s člověkem jako si ty.Nerad někoho napomínám nebo se mu snazím dávat svoje předsutky tebe to nějak nezajímá či nechceš aby tě to nezajímalo.Učitě se najde ještě člověk za vtůj život co ti to zopakuje. |
co ze to vubec delas za praci ?? |
Já celý den a noc sedím u kompa,když né u něho tak u činky když ani né tam tak třeba v tělocvičně.Není vhodné říkat co dělám ne?To sem nepatří.Ale díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|