|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Scary_movie

|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 8:18 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | To vůbec nemyslím, ale proč píšeš, že je to málo a že jsi na sebe naštvanej? Když to sem píšeš, tak proto, že je to tvoje maximum a za to se snad stydět nemusíš. |
Také jsem to nemyslel zle, nebo špatně, ale snažím se makat aby to bylo víc :-) Víš co mám na mysli :-) Zvedneš rekord a je to super, ale s příštím tréninkem se snažíš zase o něco víc aby si se překonal :-) Trhat osobní rekordy mě baví :-) Pokud teda to není mrtvý tah - největší problém mám s tím vyhodit činku ze stojanu a poodejít a zase ji vrátit zpátky :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Scary_movie

|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 8:20 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Scary_movie napsal: | BENCHPRESS - 1oo kg
DŘEP - 132 kg
MRTVÝ TAH - 177 kg
VÝŠKA/VÁHA: 183cm/78kg
NIC MOC, JE TO MÁLO A JSEM NA SEBE NAŠTVANEJ . . . | to jsou hezké výkony . na tu hmostnost |
Děkuji :-) Moc mě to těší, ale jak jsem napsal v předchozím příspěvku. Je to ŽELEZNÁ NEMOC a člověk chce víc :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 8:23 am Předmět: |
|
|
| Scary_movie napsal: | | největší problém mám s tím vyhodit činku ze stojanu a poodejít a zase ji vrátit zpátky :-) | Polož si činku na zem a zvedej ze země. Do stojanu ji vrať až na konci cvičení. To je běžný postup a usetří ti to problémy. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Scary_movie

|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 8:38 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Scary_movie napsal: | | největší problém mám s tím vyhodit činku ze stojanu a poodejít a zase ji vrátit zpátky :-) | Polož si činku na zem a zvedej ze země. Do stojanu ji vrať až na konci cvičení. To je běžný postup a usetří ti to problémy. |
Já při každé sérii přidávám závaží a to je problém taky to tam cpát na zemi, když jsou ty kotouče stejně velké :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 10:14 am Předmět: |
|
|
| Scary_movie napsal: | | daymoon napsal: | | Scary_movie napsal: | | největší problém mám s tím vyhodit činku ze stojanu a poodejít a zase ji vrátit zpátky :-) | Polož si činku na zem a zvedej ze země. Do stojanu ji vrať až na konci cvičení. To je běžný postup a usetří ti to problémy. |
Já při každé sérii přidávám závaží a to je problém taky to tam cpát na zemi, když jsou ty kotouče stejně velké :-) | tak si jako prvni kotouc dej 25tky a jestli nemate , tak podlozit gumou
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 10:25 am Předmět: |
|
|
| Scary_movie napsal: | | daymoon napsal: | | Scary_movie napsal: | | největší problém mám s tím vyhodit činku ze stojanu a poodejít a zase ji vrátit zpátky :-) | Polož si činku na zem a zvedej ze země. Do stojanu ji vrať až na konci cvičení. To je běžný postup a usetří ti to problémy. |
Já při každé sérii přidávám závaží a to je problém taky to tam cpát na zemi, když jsou ty kotouče stejně velké :-) |
Väčšiu sprostosť som dávno nečítal, omg to sú i problémy, ako naložiť činku na zemi, no hroza naozaj _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Scary_movie

|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 10:26 am Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Scary_movie napsal: | | daymoon napsal: | | Scary_movie napsal: | | největší problém mám s tím vyhodit činku ze stojanu a poodejít a zase ji vrátit zpátky :-) | Polož si činku na zem a zvedej ze země. Do stojanu ji vrať až na konci cvičení. To je běžný postup a usetří ti to problémy. |
Já při každé sérii přidávám závaží a to je problém taky to tam cpát na zemi, když jsou ty kotouče stejně velké :-) | tak si jako prvni kotouc dej 25tky a jestli nemate , tak podlozit gumou |
Jenom dvacítky :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Scary_movie

|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 10:27 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Scary_movie napsal: | | daymoon napsal: | | Scary_movie napsal: | | největší problém mám s tím vyhodit činku ze stojanu a poodejít a zase ji vrátit zpátky :-) | Polož si činku na zem a zvedej ze země. Do stojanu ji vrať až na konci cvičení. To je běžný postup a usetří ti to problémy. |
Já při každé sérii přidávám závaží a to je problém taky to tam cpát na zemi, když jsou ty kotouče stejně velké :-) |
Väčšiu sprostosť som dávno nečítal, omg to sú i problémy, ako naložiť činku na zemi, no hroza naozaj |
Omlouvám, se že jsem Vás urazil . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 10:31 am Předmět: |
|
|
| Scary_movie napsal: | | Omlouvám, se že jsem Vás urazil . . . | Nikoho jsi neurazil, ale prostě tohle jsou problémy z kategorie těch hloupých. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Scary_movie

|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 10:51 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Scary_movie napsal: | | Omlouvám, se že jsem Vás urazil . . . | Nikoho jsi neurazil, ale prostě tohle jsou problémy z kategorie těch hloupých. |
Asi máš pravdu :-) No nebudeme to řešit a začneme zvedat :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rall_

|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 2:06 pm Předmět: |
|
|
| Scary_movie napsal: | | daymoon napsal: | | Scary_movie napsal: | | Omlouvám, se že jsem Vás urazil . . . | Nikoho jsi neurazil, ale prostě tohle jsou problémy z kategorie těch hloupých. |
Asi máš pravdu :-) No nebudeme to řešit a začneme zvedat :-) | Když už máš s tím nakládáním problémy, tak můžeš využít jeden z triků starých vzpěračů : podložit si ty kotouče malým závažím (třeba 2,5kg), tím se ti nadzvednout, dáš tam další kotouč a pak činku zas odvalíš z toho malého kotouče
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
total-magor

|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 3:54 pm Předmět: . |
|
|
Hele gamboyi nechceš můj nick?
Nevím jestli game a boy je v tvém případě ok.
Ale jinak myslím že psychiku máš fakt v prdeli... co děláš za práci? Uživíš se?
Jako fakt si Toi, musel jsem se vyjádřit. Ikdyž osobně by to bylo lepší
Škoda tohohle fóra, ale asi zde už ničemu neuškodím, sr. za OT. _________________ Winner, winner, chicken dinner ...
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 3:59 pm Předmět: |
|
|
| Gameboy napsal: | | starik napsal: | Neomlouvá. A už prosím táhni, ty patriote.
| Gameboy napsal: | | starik napsal: | | "jsem" "šikanovali" a tu diakritiku prosím. |
Nemusíš se ztrapňovat mě omlouvá to že nejsem už 20 let čech. |
|
Nevím co si za dementa,ale tenhle topic není osobní pro tvou zvrácenou potřebu. asi si tady mastíš pindíka. Zalistuj radci na freefoto.cz
Tohle není pro tebe starousi.Já potřebuju diskutovat o věcech z někým kdo tomu rozumí a né o někom kdo se sem chodí ukájet nad videama jiných uživatelů Strašně mě bavíš kaštane ,ale neobtěžuj mě!Zaloz si svůj blok o hovnech .Já si i myslím že ti tady nemůžu vadit ne?Si mě nevšímej a je to?Protoze kdyz promluviš tak je to bud smrad nebo kravina tak semnou nediskutuj a delej ze tady gameboy není a je to ne?Tak papa |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|