jj god of war som vcera kupil bo som cital ze je to pecka,kua dnes si z prednasky z matiky nic nepamatam
inak ako je to s netom na psp neviete?mame v skole free wifinu,len enviem co na to treba,neviem ako to pracuje
Tož co, už někdo paříte to GTA4? Zatím co čtu, tak si to ještě pár let ani nebudu moct zahrát (náročnost na HW)
Jinak co sem viděl videa, tak krutost
Asi si dám aspon San Andreas
Tož co, už někdo paříte to GTA4? Zatím co čtu, tak si to ještě pár let ani nebudu moct zahrát (náročnost na HW)
Jinak co sem viděl videa, tak krutost
Asi si dám aspon San Andreas
právě to hraju a začíná mě to bavit, je to docela vtipný
Ze začátku mě dost sralo ovládání auta, protože to není jednoduché třeba jako u Mafie. Musí se zatáčet jak klávesou tak i myší, jinak auto zatočí a je vidět z boku. Teď jsem si na to tak zvyk, že jsem za to i rád.
GTa hraju, mám 60% je to dobrá hra, propracované, například auta, srážení lidi, motorky, když jedete rychle autem a nabouráte třeba do stromu tak prolétne přednim sklem, podle mě je to to pěkně propracované
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Proboha ... tuhle hru hrajou jen debilové snad a ještě to napsat do životopisu .... mno to je gól
_________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Proboha ... tuhle hru hrajou jen debilové snad a ještě to napsat do životopisu .... mno to je gól
jen počkej,Tyrael ti nakope řiť
Já wow nehraju
_________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru