neni to lehci spustit s podporou onech winu?pravmy mysitkem na spousteci soubor te hry-vlastnosti-rezim kompatibility a tam dat treba win 95 nebo 98 me to takhle fungovalo u veciny her
Chci se zeptat.. Kdyz si stahnu nejakou starsi hru a chci ji spustit tak to napise ze je to jen pro 95-98 Windows, mam XP. Jde s tim neco udelat? Diky
1)stáhni si TotalCommander
2)klikneš pravým tlačítkem od mysi na .exe soubor a vybereš "vlastnosti"
3)nahoře vybereš kompatibilita
4)zaškrtneš: "tento program spustit v režimu..." a vybereš "Windows 98"
neni to lehci spustit s podporou onech winu?pravmy mysitkem na spousteci soubor te hry-vlastnosti-rezim kompatibility a tam dat treba win 95 nebo 98 me to takhle fungovalo u veciny her
Kdysi sem to zkoušel u nějaké hry a nepomohlo to. Takže jak říkáš, pomůže jen někdy....
doparil jsem Metal Gear Solid 4, strasnej narez, ted parime skamosem Army of two, taky mazec...
btw vlastni tady nekdo PS3? mohli bychom dat - Unreal Tournament3,Resistance,GTA4,Army of Two po netu
Ja mam a tyhle dve hry Unreal Tournament3,Resistance.
napis pm a dohodnem se
_________________ When I find out all the reasons, Maybe I'll find another way, Find another day
With all the changing seasons, of my life,
Maybe I'll get it right next time
Ja tedkom dohrál Oddworld exoduss...mam rozehratyho i oddworlda oddyseu..ale to je horsi...chci si ted sehnat raymana 1...jo a taky se asi mrknu na grand turismo 2 ale spise na jednicku....
a uvazoval jsem ze vytahnu starou segu
Já jsem začal přes svátky v práci hrát Age of Empire III a myslím, že dobrý.
Ale včera doma si mě stěžovala přítelkyně, že nemůže udělat jednu misu v Warcraft III a blbec k tomu "zase" sednul.Nejen, že jsem ji pomohl vyhrát jednu misi, ale pak jsem ji k tomu už nepustil a "zase" jsem do toho spadnul...No ty voe Za kladivo zhouby!!!!
Já jsem začal přes svátky v práci hrát Age of Empire III a myslím, že dobrý.
Ale včera doma si mě stěžovala přítelkyně, že nemůže udělat jednu misu v Warcraft III a blbec k tomu "zase" sednul.Nejen, že jsem ji pomohl vyhrát jednu misi, ale pak jsem ji k tomu už nepustil a "zase" jsem do toho spadnul...No ty voe Za kladivo zhouby!!!!
Hlavně že si udělal dobrý skutek
_________________ Všechno přijde časem, ale jinak sem dobrý :))
huh tak mam pocit ze kupa psp nebol dobry napad
zohnal som Monster Hunter Freedom 2 a tak ma to pochytilo ze som sa stal polozavysli:)
kazdy kto ma psp odporucam
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru