Syntholovi kreteni!!!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 58, 59, 60  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Syntholovi kreteni!!!  Úvodní stránka -> Fotografie -> Syntholovi kreteni!!!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petey

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2008 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
no urcite to ma hodne profiku , ale maji soudnost a neprehanijou to s tim, jen lehce doladujou detajly

Uz ani nie,synthol uz ma svoj boom za sebou,uz sa pouzivaju lepsie mnamky
torturer

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2008 10:37 am    Předmět: Hmmm Odpovědět s citátem

Jaá si myslím že jsou to kluci šikovní :D každý chceme takhle vypadat :D opravdu borci
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mira_kl

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2008 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

By mne zajimalo, jaky sou to ty namky?? Co to muze byt za sajrajt.... Nechapu, ze si cpou toto do tela. Obzvlast ti kloucci.. to sou hnupi, kteri nemaj trpelivost a nepremejsli. Mam dost velky problemy s pribiranim (rychlej metabolismus) a za cca 4,5 roku mam skoro 24 kg nahore. Je to jen o pevne vuli... Znam spoustu typku, co vykynuli behem chvilky dik bobkum a taky mi je doporucovali, ze po nich urco porostu... Nesel sem do toho a ted sem uz skoro na vaze kterou chci. Chce to jen vytrvat a neco do toho dat... Preci: Trpeliost ruze prinasi.
gameboy2
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2008 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mira_kl napsal:
By mne zajimalo, jaky sou to ty namky?? Co to muze byt za sajrajt.... Nechapu, ze si cpou toto do tela. Obzvlast ti kloucci.. to sou hnupi, kteri nemaj trpelivost a nepremejsli. Mam dost velky problemy s pribiranim (rychlej metabolismus) a za cca 4,5 roku mam skoro 24 kg nahore. Je to jen o pevne vuli... Znam spoustu typku, co vykynuli behem chvilky dik bobkum a taky mi je doporucovali, ze po nich urco porostu... Nesel sem do toho a ted sem uz skoro na vaze kterou chci. Chce to jen vytrvat a neco do toho dat... Preci: Trpeliost ruze prinasi.

Jen souhlasím Radči bez bobulků než s bobulkama a zcvrklého pindíka v kalhotech.
Petr Weisser

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2008 10:57 am    Předmět: :-)O(-: Odpovědět s citátem

Ano, jsou to kreténi. Mě osobně se to nelíbí. A je to jejich věc. Celou dobu tady akorát diskutujem o tom jak jsou hloupí, ale docela by mě zajímalo kde na to berou. Protože tohle není moc levná záležitost. A když vidím kolik toho do sebe naperou tak mi připadá, že jsou to buďto miliardáři a nebo a že vykradli banku.
SethX

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2008 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Weisser:
Já sem si právě myslel že synthol je levná záležitost ty máš nějakou představu o ceně??
Daniel-James

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2008 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SethX napsal:
Petr Weisser:
Já sem si právě myslel že synthol je levná záležitost ty máš nějakou představu o ceně??

par litru
Petr Weisser

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2008 11:07 am    Předmět: :-)O(-: Odpovědět s citátem

To All: Jsem ochoten otom diskutovat a poskytnout vám fakta, která chcete vědět. Alé ne tady. Jen po PM.
abecedarian

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2008 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takhle levně? Hned jsem si pár flaší objednal
http://www.i-supplements.com/syespnpo.html
eob

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2008 11:58 am    Předmět: Re: :-)O(-: Odpovědět s citátem

Petr Weisser napsal:
Doplňuji několi fotografií, které jsem nalezl.

To je k bliti.

Co z toho jako maj?
abecedarian

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2008 12:06 pm    Předmět: Re: :-)O(-: Odpovědět s citátem

eob napsal:
Petr Weisser napsal:
Doplňuji několi fotografií, které jsem nalezl.

To je k bliti.

Co z toho jako maj?

Obdiv krásných a silných žen
Petr Weisser

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2008 12:08 pm    Předmět: :-)O(-: Odpovědět s citátem

Podle rozhovorů s určitými lidmi. To je nějaký druh bigorexie. Ale najdou se případy, kdy se chtějí jenom líbit holkám .
Revin

PříspěvekZaslal: so prosinec 27, 2008 12:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No nechápu jak o tomhle vůbec může někdo uvažovat. Docela mě překvapuje že těch "syntholových kreténů" je tolik.
Akorát ten oblečenej, jak je v předklonu a táhne kamión vypadá dobře, tak obrovsky
Ale to je právě asi tím, že je oblečený
MAST3R

PříspěvekZaslal: so prosinec 27, 2008 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaktože to můžou prodávat? To je legální?
By mě zajímalo proč si toho dávaj tolik, to je jasný, že to každej pozná ( namyslim ty maj tu bigorexie nebo jak se tomu řiká ) Nebo si to dávaj vtom velkym, jen ti co ji maj?
CIZO

PříspěvekZaslal: so prosinec 27, 2008 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Revin napsal:
No nechápu jak o tomhle vůbec může někdo uvažovat. Docela mě překvapuje že těch "syntholových kreténů" je tolik.
Akorát ten oblečenej, jak je v předklonu a táhne kamión vypadá dobře, tak obrovsky
Ale to je právě asi tím, že je oblečený

jestli ono to nebude tim ze je to uplne normalni fotka upravena ve photoshopu :)

Derek Poundstone

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Syntholovi kreteni!!! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 58, 59, 60  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: