|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
torturer

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2008 10:37 am Předmět: Hmmm |
|
|
Jaá si myslím že jsou to kluci šikovní :D každý chceme takhle vypadat :D opravdu borci
|
|
| nahoru |
|
 |
Mira_kl
|
Zaslal: pá prosinec 19, 2008 10:37 am Předmět: |
|
|
By mne zajimalo, jaky sou to ty namky?? Co to muze byt za sajrajt.... Nechapu, ze si cpou toto do tela. Obzvlast ti kloucci.. to sou hnupi, kteri nemaj trpelivost a nepremejsli. Mam dost velky problemy s pribiranim (rychlej metabolismus) a za cca 4,5 roku mam skoro 24 kg nahore. Je to jen o pevne vuli... Znam spoustu typku, co vykynuli behem chvilky dik bobkum a taky mi je doporucovali, ze po nich urco porostu... Nesel sem do toho a ted sem uz skoro na vaze kterou chci. Chce to jen vytrvat a neco do toho dat... Preci: Trpeliost ruze prinasi.
|
|
| nahoru |
|
 |
gameboy2
Anonymní
|
Zaslal: pá prosinec 19, 2008 10:44 am Předmět: |
|
|
| Mira_kl napsal: | | By mne zajimalo, jaky sou to ty namky?? Co to muze byt za sajrajt.... Nechapu, ze si cpou toto do tela. Obzvlast ti kloucci.. to sou hnupi, kteri nemaj trpelivost a nepremejsli. Mam dost velky problemy s pribiranim (rychlej metabolismus) a za cca 4,5 roku mam skoro 24 kg nahore. Je to jen o pevne vuli... Znam spoustu typku, co vykynuli behem chvilky dik bobkum a taky mi je doporucovali, ze po nich urco porostu... Nesel sem do toho a ted sem uz skoro na vaze kterou chci. Chce to jen vytrvat a neco do toho dat... Preci: Trpeliost ruze prinasi. |
Jen souhlasím Radči bez bobulků než s bobulkama a zcvrklého pindíka v kalhotech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2008 10:57 am Předmět: :-)O(-: |
|
|
Ano, jsou to kreténi. Mě osobně se to nelíbí. A je to jejich věc. Celou dobu tady akorát diskutujem o tom jak jsou hloupí, ale docela by mě zajímalo kde na to berou. Protože tohle není moc levná záležitost. A když vidím kolik toho do sebe naperou tak mi připadá, že jsou to buďto miliardáři a nebo a že vykradli banku. _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
Zaslal: pá prosinec 19, 2008 11:01 am Předmět: |
|
|
Petr Weisser:
Já sem si právě myslel že synthol je levná záležitost ty máš nějakou představu o ceně?? _________________ radši první v pekle než až druhej v nebi
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2008 11:06 am Předmět: |
|
|
| SethX napsal: | Petr Weisser:
Já sem si právě myslel že synthol je levná záležitost ty máš nějakou představu o ceně?? |
par litru _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2008 11:07 am Předmět: :-)O(-: |
|
|
To All: Jsem ochoten otom diskutovat a poskytnout vám fakta, která chcete vědět. Alé ne tady. Jen po PM. _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2008 11:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eob
|
Zaslal: pá prosinec 19, 2008 11:58 am Předmět: Re: :-)O(-: |
|
|
| Petr Weisser napsal: | Doplňuji několi fotografií, které jsem nalezl.
|
To je k bliti.
Co z toho jako maj?
|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2008 12:06 pm Předmět: Re: :-)O(-: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2008 12:08 pm Předmět: :-)O(-: |
|
|
Podle rozhovorů s určitými lidmi. To je nějaký druh bigorexie. Ale najdou se případy, kdy se chtějí jenom líbit holkám  . _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
Revin
|
Zaslal: so prosinec 27, 2008 12:00 am Předmět: |
|
|
No nechápu jak o tomhle vůbec může někdo uvažovat. Docela mě překvapuje že těch "syntholových kreténů" je tolik.
Akorát ten oblečenej, jak je v předklonu a táhne kamión vypadá dobře, tak obrovsky
Ale to je právě asi tím, že je oblečený
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so prosinec 27, 2008 9:06 pm Předmět: |
|
|
Jaktože to můžou prodávat? To je legální?
By mě zajímalo proč si toho dávaj tolik, to je jasný, že to každej pozná ( namyslim ty maj tu bigorexie nebo jak se tomu řiká ) Nebo si to dávaj vtom velkym, jen ti co ji maj? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|