|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
total-magor

|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 4:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
supporter
(ban)
|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 4:10 pm Předmět: |
|
|
| total-magor napsal: | | masochista- minimalista |
fakt si na ni vytáh jídelníček jo
|
|
| nahoru |
|
 |
total-magor

|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 4:19 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | total-magor napsal: | | masochista- minimalista |
fakt si na ni vytáh jídelníček jo
|
Bavili jsme se o jídle a tak, její brácha má web shop a i ona stravě rozumí, říkala že by chtěla shodit (175/66kg, vcelku ok postava) a já jí řekl že čím víc jím, tím jsem huběnější
Tak ji to hrozně zajímalo jak to dělám
No a pak to na ni vybalil, prý samé "papundekly" (racio) a podobné náhražky, žádná zelenina, čistě jen polysacharidy a bílkoviny, před a po trenálu a ráno PTN... asi se nemám rád či co, už mi to naznačilo víc lidí (nemyslím si, prostě jsem tak už zvyklý, poslední rok nejím nic jiného a tak nějak mi to vyhovuje, asi jsem si uvědomil že po 7letech cvičení nemusím jet objem/dieta ale jet si pěkně na kvalitu, fakt mi to takto vyhovuje víc) _________________ Winner, winner, chicken dinner ...
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt prosinec 18, 2008 6:41 pm Předmět: |
|
|
predevcirem 6x 60kg na military press a
4x 50kg premisteni, ale je to na prd, neumim tu techniku abych to tam flakl dynamicky, tak to tahnu silove
s nizsi vahou to neni problem _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: so prosinec 20, 2008 10:09 pm Předmět: |
|
|
Věk: 19let
Váha: 97,8kg
Mrtvola : 260kg
Technika : prasoidní _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
esprit
|
Zaslal: so prosinec 20, 2008 10:25 pm Předmět: |
|
|
opasok,trhacky?
paradny vykon inac:)
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: so prosinec 20, 2008 10:32 pm Předmět: |
|
|
Dík.Opasek jo.trhačky samozřejmě ne. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so prosinec 20, 2008 11:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so prosinec 20, 2008 11:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomy

|
Zaslal: so prosinec 20, 2008 11:43 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | video neni? |
Snad se keba nebude zlobit..
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: so prosinec 20, 2008 11:44 pm Předmět: |
|
|
_________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: ne prosinec 21, 2008 12:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne prosinec 21, 2008 9:08 am Předmět: |
|
|
musim napsat za sparinga... chodí sem, ale moc nepíše, je stydlivej
takže Honza Šleis, sparing a kámoš si včera taktéž jako Keba vylepšil OR na teplickém pozvedu. Mám ukrutnou radost za něj!
taky junior, 22 let, TH 133,5 a včera konečně padlo 300!!! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
gameboy2
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|