paradni vykon, gratuluju! ten rozjezd je fakt hoodne rychlej, to je sila
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
cizo asi pomilionté se ptám ale zopakuj mi prosimtě kolik máš ten trh JR, díky:-) a nějaký video? mám totiž asi pěkně zkurvenou techniku heh
1x60, asi jsem to prehlidnul, techniku mam taky zkurvenou koukni na youtube... posledni dobou delam pokroky v setupu na powerclean a myslim ze mi pujde mnohem lip i snatch tak ho zas trochu oprasim a uvidim... zkusim dve jednorucky naraz, to by mohla byt docela sranda :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
cizo asi pomilionté se ptám ale zopakuj mi prosimtě kolik máš ten trh JR, díky:-) a nějaký video? mám totiž asi pěkně zkurvenou techniku heh
1x60, asi jsem to prehlidnul, techniku mam taky zkurvenou koukni na youtube... posledni dobou delam pokroky v setupu na powerclean a myslim ze mi pujde mnohem lip i snatch tak ho zas trochu oprasim a uvidim... zkusim dve jednorucky naraz, to by mohla byt docela sranda :)
jo našel jsem to hele máš recht taky je to pěkně zkurvený akorát já stojím víc nigga, teda westside. příště zkusím ty dvě jednoručký ale postoj si westside nedovedu představit, to už je zapotřebí dělat s gay úzkým postojem že? jo a teda vyrovnal jsem tvůj osobák dnes ale jen na jednu ruku:-)
jo našel jsem to hele máš recht taky je to pěkně zkurvený akorát já stojím víc nigga, teda westside. příště zkusím ty dvě jednoručký ale postoj si westside nedovedu představit, to už je zapotřebí dělat s gay úzkým postojem že? jo a teda vyrovnal jsem tvůj osobák dnes ale jen na jednu ruku:-)
ja myslim ze chyba je do toho moc drepovat... tohle mi pripada mnoohem lepsi:
_________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Se Sedmíkem jsem mrtvolu třeba nikdy necvičil.Jednou v životě mi poupravil pohyb hlavy při 160 v sériích toť vše.
Co mi nejvíc pomohlo je trénink strongmanů, který jsem mohl díky Zdendovi absolvovat.Zlepšení bylo asi o 50kg za dobu cca 3 měsíců.
On mě spíš dotáh ke strongmanům vysvětlil mi techniku ukázal ale netrénuje mě.Chodíma parta kluků spolu.A všem šly mrtvoly docela nahoru.U mě asi nejvíc asi tam bude špetka talentu.Na ostatních cvicích je to furt bída.
EDIT: je pravda, že strongmani mě chytli neskutečne a všechno šlo nahoru.Mohl jsem trénovat 5x do týdne což pro mě bylo dřív nepředstavitelný a furt se zlepšovat AS free o hodně.Spíš si myslim, že jsem se do tý doby flákal.
_________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru