|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Pres Vanoce... |
| Nejim. |
|
9% |
[ 6 ] |
| Jim normalne. |
|
53% |
[ 34 ] |
| Preziram se ala Jurgenuv legendarni clanek. |
|
36% |
[ 23 ] |
|
| Celkem hlasů : 63 |
|
| Autor |
Zpráva |
Douglas

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 4:37 pm Předmět: Kolik jste pres vanocni svatky pribraly na vaze? |
|
|
Uz si ani nepamatuju kdy jsem naposledy zalozil topic mimo bojove sporty. Nicmene kdyz jsem se byl dneska vymocit a, jak se v Brne rika, "skoro sem pres bauchec nevidel kamosa", napadlo me zjistit rekordmana nabranych kg pres vanocnni svatky. Ja to odhaduju na dobrych 3-5kg, i kdyz vahu nemam.
Takze kolik jste pres vanoce pribrali na vaze? _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 4:47 pm Předmět: |
|
|
Jaks to dokázal ?  Já si taky řekl, že je jíst nebudu, ale když jdu kolem _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 4:47 pm Předmět: |
|
|
Hezkej topic.
Pres Vanoce mam -2,5kg dole a to jen diky snizeni jidel na 4 a odpocinku od vsech suplementu az do 2.1. Cukrovi jim denne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Raynor
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 4:49 pm Předmět: |
|
|
| Raynor napsal: | protože jeho snem je stát se profesionálním kulturistou, proto dodržuje stravu i přes svátky |
To můj přece taky , ale raději si přidám kolo , abych nebyl ot úplně, tak taky nic _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
Naposledy upravil Qwake dne st prosinec 31, 2008 4:51 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 4:50 pm Předmět: |
|
|
Nepřibral jsem ani gram. _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 4:56 pm Předmět: |
|
|
Já jsem zhubnul asi o čtyři kila a to jsem v jídle moc střídmý nebyl. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 5:02 pm Předmět: |
|
|
před štědrým dnem jsem omarodil a v důsledku toho jsem tak nejak necely dve kila shodil ale uz je to zase tak nejak zpet :-), takže se dá říci že jsem na svém.
když mám volno, držím stravu hůře, než když chodím do práce. sem líná svině
|
|
| nahoru |
|
 |
neis
|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 5:04 pm Předmět: |
|
|
Jednou za čas šokovat tělo i negativně není beztak naškodu, o to lépe bude reagovat na super stravu;) I psychický odpočinek příjde vhod. Nehledě na to, že aspoň začnou zase chutnat kuřecí prsa ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 5:08 pm Předmět: |
|
|
zatial som chudol (naschval), ale od zajtra to tam pojde horom dolom a typnem tak 7kilo za 2 tyzne ze pojde hore _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 5:14 pm Předmět: |
|
|
Max 1kg, ale nemůžu to posoudit přesně, protože mi odešla váha... _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|