|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Pres Vanoce... |
| Nejim. |
|
9% |
[ 6 ] |
| Jim normalne. |
|
53% |
[ 34 ] |
| Preziram se ala Jurgenuv legendarni clanek. |
|
36% |
[ 23 ] |
|
| Celkem hlasů : 63 |
|
| Autor |
Zpráva |
kulíšek

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 5:17 pm Předmět: |
|
|
přežírám se, živím se jen cukrovím a čokoládou ze stromešku a spadla mi 2kg... na mě to má nějaký opačný efekt.. _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
SethX
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 5:23 pm Předmět: |
|
|
| SethX napsal: | co vy přez ty vánoce děláte nechápu...já +5kg i když pochybuju, že z cukroví rostou svaly tak síla šla nahoru dost |
Někdo špenát a někdo cukroví _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 5:28 pm Předmět: |
|
|
| Raynor napsal: | protože jeho snem je stát se profesionálním kulturistou, proto dodržuje stravu i přes svátky | nerikam , ze to nebyl muj sen.Ale jsme realista a vim ze to asi nedopadne .Nechapu proc bych mel jist cukrovi,driv jsem zral sladkosti od rana do vecera .Tet uz mi to vubec nechyby, sem tam nejaka protein tycinka nebo tak neco,proste uz jsem postizenej a kazdy 3 hodiny musim mit v drzce rejzi a maso .Nejvic me na tom ale sere ze furt deno dene musim vsecko planovat.Tam dojdu v tolik pak se najim, pak udelam jidlo na zitra , pak se musim najist,sakra dosla rejze dem nakoupit je to supr mam to rad
Naposledy upravil Sacharidacek dne st prosinec 31, 2008 5:30 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
katrink
|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 5:43 pm Předmět: |
|
|
| s.sman napsal: | | Já jsem zhubnul asi o čtyři kila a to jsem v jídle moc střídmý nebyl. |
Nápodobně:)ja shodíla 5kg, taky to nechápu....
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 6:01 pm Předmět: |
|
|
| katrink napsal: | | s.sman napsal: | | Já jsem zhubnul asi o čtyři kila a to jsem v jídle moc střídmý nebyl. |
Nápodobně:)ja shodíla 5kg, taky to nechápu.... |
Ale naštěstí to nešlo ze svalů, ani na síle jsem neztratil. Asi jsem si tou stravou zrychlil metabolismus oproti zbytku roku. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 6:06 pm Předmět: |
|
|
V tydnu pred Vanocema jsem mel 108kg, lezly brisaky a byl jsem celkem spokojenej, dnes jsem mel 112,5kg a brisaky schovane pod vrstvou cehosi :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
total-magor

|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 6:32 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | V tydnu pred Vanocema jsem mel 108kg, lezly brisaky a byl jsem celkem spokojenej, dnes jsem mel 112,5kg a brisaky schovane pod vrstvou cehosi :-) |
hoď fotku nikoho nezajímá tvoje tradičně skvělá forma ale všichni jsme mrchy závistivý a chcem tě vidět zalitýho!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 6:36 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | | Draper napsal: | | V tydnu pred Vanocema jsem mel 108kg, lezly brisaky a byl jsem celkem spokojenej, dnes jsem mel 112,5kg a brisaky schovane pod vrstvou cehosi :-) |
hoď fotku nikoho nezajímá tvoje tradičně skvělá forma ale všichni jsme mrchy závistivý a chcem tě vidět zalitýho!! |
Jdete s tim uz nekam :-) Porad mne chodi PMky, at poslu fotku, ale kdo me uz trochu zna, tak vi, ze ji poslu az se MNE bude chtit (predevsim chtit a vzpomenout si nechat se vyfotit). A cim vic o to budete "skemrat", tim vic me naserete a tim klesne ma chut neco posilat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 7:03 pm Předmět: |
|
|
Já jsem zatím přibral nula kilo, ale uvidíme zítra, protože já toho nejvíc sežeru právě o Silvestra  Už se chystám na uzeného lososa, sýry, olivy, salámy a všelico jiného _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 7:09 pm Předmět: |
|
|
Já to nechápu  Nikdo až na Drapera nic snad nepřibral a já jsem zas jak prase  Ale nutno dodat,že jsem si udělal svátky o měsíc dřív a pak už to jen gradovalo  Na váhu ani nelezu..až v lednu.
Tak čus příští rok _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|