|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Pres Vanoce... |
| Nejim. |
|
9% |
[ 6 ] |
| Jim normalne. |
|
53% |
[ 34 ] |
| Preziram se ala Jurgenuv legendarni clanek. |
|
36% |
[ 23 ] |
|
| Celkem hlasů : 63 |
|
| Autor |
Zpráva |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 7:21 pm Předmět: |
|
|
Daymoon: To me ale strasne sere. Matka je jak blazen, napece toho, ze by se tim uzivilo pul Brna a kdyz si zasednu na nejaky urcity druh cukrovi, ktery mne chutna a komplet ho naposezeni snim, tak druhej den ho upece znovu  A porad ji marne rikam, at to nedela, pokud nechce, abych si odrovnal travici soustavu.
Pavel: tvou formu bych chtel videt, skoro mesic necvicis, zeres jak prase jak sam rikas, tak to bude asi slusny objemovy zaklad do noveho roku :)
A pro ty, co si stezuji, ze nic nepribrali nebo dokonce zhubli, tak to bude asi tim, ze malo zerete _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Raynor
(ban)
|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 7:31 pm Předmět: |
|
|
7kg - ale to nejspíš proto ,že jsem v kůře.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 7:41 pm Předmět: |
|
|
| Raynor napsal: | protože jeho snem je stát se profesionálním kulturistou, proto dodržuje stravu i přes svátky |
on z toho jednou vyroste a snad mu dojde,ze to neni jenom tema prsama na vode
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 7:44 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Raynor napsal: | protože jeho snem je stát se profesionálním kulturistou, proto dodržuje stravu i přes svátky |
on z toho jednou vyroste a snad mu dojde,ze to neni jenom tema prsama na vode | lol ty šášulo ,kazdej nechce mit pneu od zetoru kolem pasu
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 7:49 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Raynor napsal: | protože jeho snem je stát se profesionálním kulturistou, proto dodržuje stravu i přes svátky |
on z toho jednou vyroste a snad mu dojde,ze to neni jenom tema prsama na vode | lol ty šášulo ,kazdej nechce mit pneu od zetoru kolem pasu |
???
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 4:07 am Předmět: |
|
|
4kg  z toho 2kg během včerejška, jelikož jsem byl opět v Palladiu na sushi a opět do mrtva _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
ruhl

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 11:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 11:11 am Předmět: |
|
|
Vy nejste lidi  , jak to děláte ? _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 11:13 am Předmět: |
|
|
Dneska jsem s odhodlal na váhu a přírůstek tam je... 3kg. _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 11:33 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 11:37 am Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | Já se musím přiznat, že teď jak mam volno a nic nedělám, jsem se rozežral nehorázně. Kupodivu, když jsem vlez na váhu, údaj poskočil jen o 2-2,5 kg. Tipoval jsem tak 5kg, bo je to fakt strašný se mnou, fyzičku jak prase před porážkou, tváře oteklý, tělo ochablý.... |
Ja bych asi nevydrzel nic nedelat a zrat jak prase. Zrat ano, ale zaroven bych to musel alespon trochu kompenzovat treninkem, jinak bych se asi zblaznil :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 11:39 am Předmět: |
|
|
Dneska ráno 64kg... Zase padám o váhovku níž.... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 11:40 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Geroj napsal: | Já se musím přiznat, že teď jak mam volno a nic nedělám, jsem se rozežral nehorázně. Kupodivu, když jsem vlez na váhu, údaj poskočil jen o 2-2,5 kg. Tipoval jsem tak 5kg, bo je to fakt strašný se mnou, fyzičku jak prase před porážkou, tváře oteklý, tělo ochablý.... |
Ja bych asi nevydrzel nic nedelat a zrat jak prase. Zrat ano, ale zaroven bych to musel alespon trochu kompenzovat treninkem, jinak bych se asi zblaznil :-) |
Já bych to taky nevydržel _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 11:47 am Předmět: |
|
|
tak jsem to nevydržel a vlezl na váhu  93,5kg (a to jsem ještě nebyl na WC) Je to nechutný  ,ale myslel jsem si,že to bude o hodně víc!!! _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|