|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Pres Vanoce... |
| Nejim. |
|
9% |
[ 6 ] |
| Jim normalne. |
|
53% |
[ 34 ] |
| Preziram se ala Jurgenuv legendarni clanek. |
|
36% |
[ 23 ] |
|
| Celkem hlasů : 63 |
|
| Autor |
Zpráva |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 12:07 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Geroj napsal: | Já se musím přiznat, že teď jak mam volno a nic nedělám, jsem se rozežral nehorázně. Kupodivu, když jsem vlez na váhu, údaj poskočil jen o 2-2,5 kg. Tipoval jsem tak 5kg, bo je to fakt strašný se mnou, fyzičku jak prase před porážkou, tváře oteklý, tělo ochablý.... |
Ja bych asi nevydrzel nic nedelat a zrat jak prase. Zrat ano, ale zaroven bych to musel alespon trochu kompenzovat treninkem, jinak bych se asi zblaznil :-) |
Já se ti nedivim, je to děs. Bude to peklo, hodit do původní formy :- ( Je to tim, že sem od 13. prosince po závodech a před zkouškama, takže přišlo plánovaný nicnedělání a k tomu svátky a hromady jídla. Nechci, aby se to zkazilo, tak to všechno hned sežeru. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
bodybuilder4

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 12:07 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | tak jsem to nevydržel a vlezl na váhu 93,5kg (a to jsem ještě nebyl na WC) Je to nechutný ,ale myslel jsem si,že to bude o hodně víc!!! |
pekné pekné!!!
Ja som na vianoce večer zjedol jeden punčový rez, na druhý deň som zjedol po tréningu ešte jeden punčový rez. Ráno som sa postavil na váhu a ručička ukázala o 4kg viac, s dvoch zákuskov _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
..Never by Afraid to say what you feel,,
Hläška roka 2009: ,, vodu ohrievajú ľadom,, - kamoš Feri
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 12:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 12:16 pm Předmět: |
|
|
Teď po Silvestru jsem těžší o 0,8kg, ale byl jsem už 2x hubnout , takže je to určitě ve svalech _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 12:21 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | bodybuilder4 napsal: | | Pavelcb napsal: | tak jsem to nevydržel a vlezl na váhu 93,5kg (a to jsem ještě nebyl na WC) Je to nechutný ,ale myslel jsem si,že to bude o hodně víc!!! |
pekné pekné!!!
Ja som na vianoce večer zjedol jeden punčový rez, na druhý deň som zjedol po tréningu ešte jeden punčový rez. Ráno som sa postavil na váhu a ručička ukázala o 4kg viac, s dvoch zákuskov |
A pak že zázraky se nedějí.... |
No aj ja sa čudujem, že odkial tie 4 kg prišli???
Ahááá Santa mi ich priniesol! mal som ich pod stromčekom _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
..Never by Afraid to say what you feel,,
Hläška roka 2009: ,, vodu ohrievajú ľadom,, - kamoš Feri
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 12:36 pm Předmět: |
|
|
V Evropě žádnej Santa není !!!
Abych nebyl uplně OT, tak od včera +2kg _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
|
| nahoru |
|
 |
jakuzza

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 2:35 pm Předmět: |
|
|
ja som uplne out -2kg _________________ [url=http://forum.ironmuscle.sk/][img:0a71a68e96]http://img388.imageshack.us/img388/245/wwwironmuscleskqy2.jpg[/img:0a71a68e96][/url]
[url=http://fitexpres.sk/fitprofil/index.php?obsah=profil_user&identif=1205148558]FitProfil[/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 5:06 pm Předmět: |
|
|
Stejne jsou to jen kecy, kdyz tu nekdo tvrdi, ze se od rana do vecera prezira cukrovim a jeste po tom hubne. Chtel bych videt to vase prezirani se.... :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
eob
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 5:40 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Stejne jsou to jen kecy, kdyz tu nekdo tvrdi, ze se od rana do vecera prezira cukrovim a jeste po tom hubne. Chtel bych videt to vase prezirani se.... :-) |
přesně...a pak napíše, dneska sem se megahypet přežral, snědl sem - dva! jogurty, 5 koblihu, tři karbenátky s bramborama, kuřecí stehno a rýžu no a večer sem tomu teda nandal a snědl sem tabulku 80% čokoládičky
Přežrat se podle mě znamená jako já na Vánoce ráno kotel müsli a půl tabulky čokolády, potom v průběhu 2 kila hroznovýho vína, 3 banány, 2 x kuřecí s přílohou, pytlík mandarinek, kiwi, pomeranče..........plus proložený přesně 20 chlebíčkama ( můj osobní tác ), slaný sušenky a hafo cukroví ....
.....a nepřibral sem od 22 ani deko...ikdyž je pravda, že tak nežeru každej den
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 5:58 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Draper napsal: | | Stejne jsou to jen kecy, kdyz tu nekdo tvrdi, ze se od rana do vecera prezira cukrovim a jeste po tom hubne. Chtel bych videt to vase prezirani se.... :-) |
přesně...a pak napíše, dneska sem se megahypet přežral, snědl sem - dva! jogurty, 5 koblihu, tři karbenátky s bramborama, kuřecí stehno a rýžu no a večer sem tomu teda nandal a snědl sem tabulku 80% čokoládičky
Přežrat se podle mě znamená jako já na Vánoce ráno kotel müsli a půl tabulky čokolády, potom v průběhu 2 kila hroznovýho vína, 3 banány, 2 x kuřecí s přílohou, pytlík mandarinek, kiwi, pomeranče..........plus proložený přesně 20 chlebíčkama ( můj osobní tác ), slaný sušenky a hafo cukroví ....
.....a nepřibral sem od 22 ani deko...ikdyž je pravda, že tak nežeru každej den |
tak to já o vánocích nejím ovoce ani moc zeleninu,je to škoda si tím zasírat místo,radši to zacbu burgrem,salatem,čokoškou,chlebíčkem _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
eob
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 6:00 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Stejne jsou to jen kecy, kdyz tu nekdo tvrdi, ze se od rana do vecera prezira cukrovim a jeste po tom hubne. Chtel bych videt to vase prezirani se.... :-) |
A ja myslela, ze tohle vzdycky delaj jenom zensky jako napriklad modelky: "Jsem hubena, jim uplne vsechno a mam desne rychly metabolismus"
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 6:01 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | supporter napsal: | | Draper napsal: | | Stejne jsou to jen kecy, kdyz tu nekdo tvrdi, ze se od rana do vecera prezira cukrovim a jeste po tom hubne. Chtel bych videt to vase prezirani se.... :-) |
.....a nepřibral sem od 22 ani deko...ikdyž je pravda, že tak nežeru každej den |
tak to já o vánocích nejím ovoce ani moc zeleninu,je to škoda si tím zasírat místo,radši to zacbu burgrem,salatem,čokoškou,chlebíčkem |
a tak to zas jo...kvuli vitaminum vstrebatelnym v tucich ( chlebickach )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|