|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sqip
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 10:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
bodybuilder4

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 8:47 am Předmět: |
|
|
| peacer napsal: | | Užitečná věc toto, budu se sprchovat studenou.. |
_________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
..Never by Afraid to say what you feel,,
Hläška roka 2009: ,, vodu ohrievajú ľadom,, - kamoš Feri
|
|
| nahoru |
|
 |
Rock3r

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 6:50 pm Předmět: |
|
|
Vzdy po treninku varici voda...minimalne 30-40 minut...  barmanka uz si ze me dela srandu co tam delam v ty sprse... _________________ Grrr....=D
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 6:54 pm Předmět: |
|
|
Sprchuju se studou abych spálil víc kalorií...To mě dostalo _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 6:59 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | Poman napsal: | Sprchuju se studou abych spálil víc kalorií...To mě dostalo |
nie je dôvod , niečo podobné, ako keď prijímaš jedlo nezohriate a telo najprv vydá energiu, aby ho v žalúdku ohrialo a až potom začne tráviť, jediný raz to možno nepoznáš, ale po dlhšom čase sa to prejaví |
Sice netusim jak to je ve skutecnosti, ale uz jsem o tomhle take mnohokrat cetl a celkem by me to i zajimalo stejne tak jako treba trenink v chladnem / teplem prostredi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne pá leden 02, 2009 7:04 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 7:02 pm Předmět: |
|
|
studena sprcha opravdu aktivuje svalovy vlakna, ale asi uplně mooc minimalně
|
|
| nahoru |
|
 |
Crash20

|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: út únor 10, 2009 2:18 pm Předmět: |
|
|
Druhej den po tréninku je dobrý prokrvit svalstvo ultra lehkejma váhama , třeba po benči se 150 kg dát druhej den benč s 20 -30 kg 3 serie po 20 -25 opak. (může být stejnej den ,ale je potřeba delší pauza )
|
|
| nahoru |
|
 |
franus

|
Zaslal: po říjen 26, 2009 8:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po říjen 26, 2009 8:20 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | Cizopasnik ve vane s ledem, to by po tobe sel Van Damm ze mu delas konkurenci v univerzalnim vojakovi
Ja jsem si daval po behani taky vzdycky ledovou sprchu, teda sice jenom na nohy. A taky mi prislo ze mi to pomaha. Akorat nohy je tak maximum co dokazu snest. |
Však to pomáhá, proto si atleti-běžci (hlavně 400kaři a více) davájí ledovou lázeň, je to vlastně o tom že celýma nohama až po pás vlezou do studené vody, nějakou dobu tak posečkaj a vylezou. I náš trener nám to doporučoval. Má to co dočinění s kys. mléčnou, jak už tu někdo psal _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
franus

|
Zaslal: út říjen 27, 2009 4:31 pm Předmět: |
|
|
Mel bych na vas jeden konkretni dotaz, sice je tu mozna na nej odpoved, ale rad bych aby to nekdo shrnul, pripadne se podelil o vlastni zkusenosti.
Jde mi o to, ze jsem zacal chodit do boxu, ktery bych ze zacatku chtel navstevovat 2x tydne.... Problem je v tom, ze po kazdem treninku me za den az dva postupne zacnou bolet vsechny svaly, a prestanou az tak za 5 az 7 dnu. Tim padem nepripada v uvahu trenink 2x tydne.
Zajimalo by me tedy, co nejvice pomaha, pripadne jake postupy pouzit na "vyprchani" kys. mlecne ze svalu.... Kdyz shrnu dosavadni prispevky, tak mi z toho vychazi toto:
1. na konec treninku zaradit nejaky lehci strecink na svaly, ktere pak boli
2. potom si dat studenou sprchu, at se kys. mlecna neuvolnuje do svalu
3. bolave svalstvo rozmasirovat
rad bych vedel jestli ten strecin, resp. lehka zatez bolaveho svalu, pomuze od bolesti i kdyz uz sval boli napr. druhy den? A take by me zajimalo, jestli je nejaka emulze, proti bolesti svalu po treninku?
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út říjen 27, 2009 5:17 pm Předmět: |
|
|
franus neboj si zvyknes.... strecink je automatika to je jasny.. a to ze te boli nakej svalicek, neznamena ze nemuzes dal tvrde trenovat, a bolest po zahrati stejne po par minutach odejde takze nedelej zagorku a cvic i pres bolest... muzes se mazat thajskou masti, ale ver mi ze se na to zachvili adaptujes a uz to nebudes resit _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
franus

|
Zaslal: út říjen 27, 2009 6:01 pm Předmět: |
|
|
Jasne, ja jen ze s tim nemam zkusenosti. I kdyz jsem v mladsim veku delal judo i jine sporty, tak jsem s timto problemy nikdy nemel, sice svaly bolely, ale ne tak dlouho jako ted. Po x letech jsem zacal zase neco delat a tady toto me tak trochu stve :) . A nerad bych diky tomu "prekonani" se mel nejaky uraz, ktery by me vyradil na delsi dobu.
Na druhou stranu, me treba posledne boleli prsa takovym zpusobem, ze jsem pomalu nezvedl ruzici sprchy nad hlavu a v takove stavu bych asi neudelal ani 10 kliku.... Ptal jsem se hlave z toho duvodu, ne aby bolest ustoupila uplne, ale jen do prijatelne miry, kdy by se dalo podstoupit normalni trenink...
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: čt srpen 04, 2011 9:56 am Předmět: |
|
|
Zajímavé číst si staré záznamy:) Nicméně proč téma otevírám.
Chtěl bych se zeptat na přípravky pro regeneraci, zda mají cenu nebo ne? Či zda nejlepší pro regen budou čistý BCAA po trenálu (přip. před trenálem) - pokud ano jaké nejvhodnější a s jakým poměrem?
Co se týče sprch a tak, zkoušel jsem, trošku pomáhálo, ale jelikož neustále zvětšuji nároky na tělo, tak už je to nedostatečné:)
Trénink cca:
Pondělí - Výdrž: bouldering + cviky na prsa (bench, tlaky)
Úterý - Síla: bouldering + cviky na záda (různé provedení shybů)
Středa - Kardio
Čtvrtek - Výdrž: bouldering + cviky na nohy (dřep, lýtka)
Pátek - Síla: bouldering + cviky na paže (bic,tric a ramena)
Sobota - Kardio
Neděle - Jogging
Každý den ráno strečing, každý večer strečing (po tréninku)
Kardio cca 20-30min.
Jogging cca 20-40min.
Boulder+doplnkove cviky cca 120min.
Spánek min. 8 hodin (většinou víc)
+psychycká zátěž každý den (učím se na státnice.p)
V jídelníčku jsou většinou B:S:T v poměru 120:150:80, plánuju dotáhnout tuky víš, bílkoviny možná o trošku taky a sachry trośku shodit abych byl na 150:100:100 cca a případné trošku přidal pak na sachrech.
Většina tuku je ze zdravých (burákové máslo, všechny druhy ořechů, rybí tuk, oliváč)
Díky všem za rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|