A to čo napísal Daniel-James sorry aksom napísal zle nick, takto nie je pravda,zas nerobme z neho umelého panáka čo vedel len sypať a pichaťdo seba synthol![/i]
Samozrejme ze to byl skvely kulturista i pres tech 200 aplikaci esciclenu 3 dny pred soutezi.
Kazdopadne jsem cetl jeho zivotopisnou knihu a celkove na me v osobnim zivote pusobi ve svych vlastnich slovech jako blbec a nezodpovedny clovek. Coz ovsem nema nic spolecneho s jeho zevnejskem a formou jakou prezentoval
Co jsem kde četl a udělal si obrázek, tak byl Flex s inteligencí na štíru a i kdyby ne, tak to byl namyšlený, arogantní človíček!
A k Arnoldovi - kdyby měl implantáty, tak smekám před tvůrcem či výrobcem, kor v té době a má je dnes každej!:) O prsou bych vůbec nediskutoval, lýtka vypadala jakoby umělá, ale zdání klame!
A k té formě mimo sezónu? Pokud cvičil naplno (do roku 1975), byl OK, ale jak to zabalil už nepoužíval "doplňky" a šel s formou sakra dolů! Viz festival v Cannes a jiné pozdější fotky!
Když to vezmu, tak i na O. 1980 byl po skoro roční přípravě poloviční a stínem starého Arnolda. Sám se divím, že tam lezl! Ale když vidím záběry ze soutěže, nebyl horší jak jiní a jméno rozhodlo!
Bavit ho jen soutěžit a držet ho zdraví, byl by na tom s titulama jako naši bratři Pospíšilovi v kolové:)))
Kdyby měl Arnold implantáty, byly by vidět jizvy, a to nejsou, takže blbost...
A kdyby si dával Flex formebolon, neztratila by se mu definice svalů, takže normálně synthol... navíc bych řekl, že formebolon komerčně dostupný nebyl už pár let v jeho časech...
_________________ Doktoři na Homolce mi při mých atrofovaných 72kg říkali, pane herzinger víte, že jste skončil? A ja na to..., nebojte já budu zase zabiják. (citací toho výroku ze sebe dělám hlupáka)
Kdyby měl Arnold implantáty, byly by vidět jizvy, a to nejsou, takže blbost...
A kdyby si dával Flex formebolon, neztratila by se mu definice svalů, takže normálně synthol... navíc bych řekl, že formebolon komerčně dostupný nebyl už pár let v jeho časech...
spatne nacasovani,nevhodne davkovani esiclenu,individualni reakce,to vse ale prece muze zpusobit ztratu definice
zdá se, že to Flex používal notoricky špatně celou svoji soutěžní kariéru a špatně to vždycky načasoval, nebo na to vždycky mizerně reagoval... je mi trošku víc než tobě, takže si pamatuju, že už v roce cca 1990 tahle látka nebyla pár let k sehnání... a další zajímavá věc je, že Flex se začal napichovat hned, jak začal být mezi profíkama synthol populární, a začal se napichovat formebolonem na rozdíl od ostatních... asi se chtěl odlišit.
_________________ Doktoři na Homolce mi při mých atrofovaných 72kg říkali, pane herzinger víte, že jste skončil? A ja na to..., nebojte já budu zase zabiják. (citací toho výroku ze sebe dělám hlupáka)
ano chtel jsem rict,ze to mohl s esiclenem notoricky prehanet celou svoji karieru,tak jako uz to kulturisti se spoustou veci delaji,takze pak dosahl jakehosi kompromisu ze nevypadal jako valentino po syntholu,ale ani uplne normalne,to ze nebyl k sehnani,no nevim,sehnat se da vsechno a profici maji preci jen trosku jine zdroje a kontakty.
tak nic no... Tom Prince si odrovnal ledviny paralenem a Flex Wheeller si píchal do svalů B12ku...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru