Flex Wheeler - korunní princ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Flex Wheeler - korunní princ  Úvodní stránka -> Fotografie -> Flex Wheeler - korunní princ
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

komu má být věnován můj příští tribute?
Shawn Ray
27%
 27%  [ 30 ]
Nasser El Sonbaty
16%
 16%  [ 18 ]
Paul Dillett
17%
 17%  [ 19 ]
Lee Priest
39%
 39%  [ 43 ]
Celkem hlasů : 110

Autor Zpráva
Daniel-James

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bodybuilder4 napsal:
A to čo napísal Daniel-James sorry aksom napísal zle nick, takto nie je pravda,zas nerobme z neho umelého panáka čo vedel len sypať a pichaťdo seba synthol![/i]

Samozrejme ze to byl skvely kulturista i pres tech 200 aplikaci esciclenu 3 dny pred soutezi.

Kazdopadne jsem cetl jeho zivotopisnou knihu a celkove na me v osobnim zivote pusobi ve svych vlastnich slovech jako blbec a nezodpovedny clovek. Coz ovsem nema nic spolecneho s jeho zevnejskem a formou jakou prezentoval
Seva98

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady jsou oba pri pozovani z tech novejsich olympii mi tohle finale pripadalo jako jedno z nejlepsich

vs

https://www.zonetraininglog.com
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
*Martin*

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

**

Naposledy upravil *Martin* dne pá leden 02, 2009 9:04 pm, celkově upraveno 1 krát
McMahoney

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na těch videích se mi teda Flex líbí o hodně víc. Na Colemanovi se mi strašně nelíbí to břicho.
Triton

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

McMahoney napsal:
Na těch videích se mi teda Flex líbí o hodně víc. Na Colemanovi se mi strašně nelíbí to břicho.

No C.Ronaldo ho má hezčí no
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
bodybuilder4

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Flex bol lepší, pôsobil na mńa oveľa lepším dojmom ako Ronnie! Bol pre mňa 1 jedna nie 2

Hläška roka 2009: ,, vodu ohrievajú ľadom,, - kamoš Feri
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mikuc

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co jsem kde četl a udělal si obrázek, tak byl Flex s inteligencí na štíru a i kdyby ne, tak to byl namyšlený, arogantní človíček!

A k Arnoldovi - kdyby měl implantáty, tak smekám před tvůrcem či výrobcem, kor v té době a má je dnes každej!:) O prsou bych vůbec nediskutoval, lýtka vypadala jakoby umělá, ale zdání klame!
A k té formě mimo sezónu? Pokud cvičil naplno (do roku 1975), byl OK, ale jak to zabalil už nepoužíval "doplňky" a šel s formou sakra dolů! Viz festival v Cannes a jiné pozdější fotky!
Když to vezmu, tak i na O. 1980 byl po skoro roční přípravě poloviční a stínem starého Arnolda. Sám se divím, že tam lezl! Ale když vidím záběry ze soutěže, nebyl horší jak jiní a jméno rozhodlo!
Bavit ho jen soutěžit a držet ho zdraví, byl by na tom s titulama jako naši bratři Pospíšilovi v kolové:)))
owar

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 2:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
SCHWACA napsal:
protože ty ruce má přifouklý olejem, což je na těchto fotkách bohužel dost hodně vidět

Hlavně na te poslední..

je tam olejíček nebo neni tam olejíček?

http://mdtv.musculardevelopment.com/content/view/1819/204/
useyourhead

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 7:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby měl Arnold implantáty, byly by vidět jizvy, a to nejsou, takže blbost...
A kdyby si dával Flex formebolon, neztratila by se mu definice svalů, takže normálně synthol... navíc bych řekl, že formebolon komerčně dostupný nebyl už pár let v jeho časech...
Peca

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

useyourhead napsal:
Kdyby měl Arnold implantáty, byly by vidět jizvy, a to nejsou, takže blbost...
A kdyby si dával Flex formebolon, neztratila by se mu definice svalů, takže normálně synthol... navíc bych řekl, že formebolon komerčně dostupný nebyl už pár let v jeho časech...

spatne nacasovani,nevhodne davkovani esiclenu,individualni reakce,to vse ale prece muze zpusobit ztratu definice
useyourhead

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zdá se, že to Flex používal notoricky špatně celou svoji soutěžní kariéru a špatně to vždycky načasoval, nebo na to vždycky mizerně reagoval... je mi trošku víc než tobě, takže si pamatuju, že už v roce cca 1990 tahle látka nebyla pár let k sehnání... a další zajímavá věc je, že Flex se začal napichovat hned, jak začal být mezi profíkama synthol populární, a začal se napichovat formebolonem na rozdíl od ostatních... asi se chtěl odlišit.
Peca

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ano chtel jsem rict,ze to mohl s esiclenem notoricky prehanet celou svoji karieru,tak jako uz to kulturisti se spoustou veci delaji,takze pak dosahl jakehosi kompromisu ze nevypadal jako valentino po syntholu,ale ani uplne normalne,to ze nebyl k sehnani,no nevim,sehnat se da vsechno a profici maji preci jen trosku jine zdroje a kontakty.
useyourhead

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak nic no... Tom Prince si odrovnal ledviny paralenem a Flex Wheeller si píchal do svalů B12ku...
Majster

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
h*tp://mdtv.musculardevelopment.com/content/view/1819/204/

podle mě tam je hodně vidět synthol, či podobná sra*ka
Iron Lung Power

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na Olympii ´98 má skvelé kvadricepsy, ale inak je tá postava znehodnotená olejom.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Flex Wheeler - korunní princ Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: