|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak často pijete alkohol? |
| Každý den.....piju vše co teče a neznám hranice |
|
4% |
[ 12 ] |
| Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju |
|
0% |
[ 2 ] |
| Jednou v týdnu na hadry |
|
21% |
[ 55 ] |
| Občas |
|
52% |
[ 136 ] |
| Co je to alkohol? |
|
20% |
[ 52 ] |
|
| Celkem hlasů : 257 |
|
| Autor |
Zpráva |
CrazyLom

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po leden 05, 2009 2:35 pm Předmět: Re: Alkoholikovo okénko |
|
|
| sqip napsal: | | maria napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | maria napsal: | | Iron.Pumping napsal: | Sice to sem vůbec nepatří ,ale pochlubte se,kdy jste naposledy zapařili a co jste vypili,vaše oblíbené nápoje popřípade vaše osobáky v počtu vypitých lahváčů,panáku vodky,ferneta atd.. |
tento topic by ani nemal by´t v ostatných, ale patril by na zmazanie a mal by byť vysokým % ohrozený, je to ako pokec pijanov a grázlov a takto asi málokto chce vyzerať na športovom fóre, s prepáčením výnimiek, ktorí to majú na háku
|
ja nejsem grazl ani alkoholik,ale proste se nekdy rad zborim....jsem uplne normalni clovek a za nejakeho sportovce se taky nepovazuji |
kto vlastne si? |
sberac jahod |
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po leden 05, 2009 2:55 pm Předmět: Re: Alkoholikovo okénko |
|
|
| maria napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | maria napsal: | | Iron.Pumping napsal: | Sice to sem vůbec nepatří ,ale pochlubte se,kdy jste naposledy zapařili a co jste vypili,vaše oblíbené nápoje popřípade vaše osobáky v počtu vypitých lahváčů,panáku vodky,ferneta atd.. |
tento topic by ani nemal by´t v ostatných, ale patril by na zmazanie a mal by byť vysokým % ohrozený, je to ako pokec pijanov a grázlov a takto asi málokto chce vyzerať na športovom fóre, s prepáčením výnimiek, ktorí to majú na háku
|
ja nejsem grazl ani alkoholik,ale proste se nekdy rad zborim....jsem uplne normalni clovek a za nejakeho sportovce se taky nepovazuji |
kto vlastne si? |
Jmenuji se Martin
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po leden 05, 2009 3:50 pm Předmět: |
|
|
naposled jsem se opil na silvestra a predtim taky na silvestra, jsem vlastne takovej kvartalni pijan,jenze kvartal je u me jedna noc
ale mario ja bych to nedramatizoval,kdyz to beres takhle, tak co je brani zakazanych latek proti obcassnymu se napiti? skoro nic, nechci vyvolat flejm,bylo to jen cire prirovnani
|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
Zaslal: po leden 05, 2009 4:37 pm Předmět: |
|
|
ja som sa naposledy opil vcera, z piva, ale neriesim to, lebo pivo dela hezka tela :) _________________ Save water drink beer
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po leden 05, 2009 8:15 pm Předmět: |
|
|
| Soorbso napsal: | | ja som sa naposledy opil vcera, z piva, ale neriesim to, lebo pivo dela hezka tela :) |
Alkehol super muzika
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt leden 29, 2009 11:53 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | lalala napsal: | | Jednou jsem exnul 300ml (pisu to v ml - to abych vypadal ucene) absinthu po celovecerni smrsti pivanek a vinka. Vzbudil jsem se rano s horeckou, protoze me pry celou noc polevali studenou vodou, abych se probral. Muzu doporucit - jedinecny zazitek! |
tak toto je mocný kámoš exl absinthu pitomej decák, pije nějakou ligu, ale do půl minuty se šel vyblejt...já to pil v životě jednou a podruhý to dělat nebudu |
ale do absinthu se uz nedava to,kvuli cemu se pije
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá leden 30, 2009 12:17 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | CrazyLom napsal: | | lalala napsal: | | Jednou jsem exnul 300ml (pisu to v ml - to abych vypadal ucene) absinthu po celovecerni smrsti pivanek a vinka. Vzbudil jsem se rano s horeckou, protoze me pry celou noc polevali studenou vodou, abych se probral. Muzu doporucit - jedinecny zazitek! |
tak toto je mocný kámoš exl absinthu pitomej decák, pije nějakou ligu, ale do půl minuty se šel vyblejt...já to pil v životě jednou a podruhý to dělat nebudu |
ale do absinthu se uz nedava to,kvuli cemu se pije |
ale dava, jen se to neprodava v normalnich kramech a hospodach
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá leden 30, 2009 12:22 am Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | CrazyLom napsal: | | lalala napsal: | | Jednou jsem exnul 300ml (pisu to v ml - to abych vypadal ucene) absinthu po celovecerni smrsti pivanek a vinka. Vzbudil jsem se rano s horeckou, protoze me pry celou noc polevali studenou vodou, abych se probral. Muzu doporucit - jedinecny zazitek! |
ale do absinthu se uz nedava to,kvuli cemu se pije |
ale dava, jen se to neprodava v normalnich kramech a hospodach |
Coz je velka skoda
|
|
| nahoru |
|
 |
Stipl
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: ne únor 08, 2009 9:29 pm Předmět: |
|
|
ja muzu doporucit 750ml Lambrusca--je to dobre vino, sekt nemam moc rada, ale tohle sumive vinko jo
Lambrusco Bianco Da Uve Nere Daunia _________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|