Alkoholikovo okénko

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 44, 45, 46  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Alkoholikovo okénko  Úvodní stránka -> Ostatní -> Alkoholikovo okénko
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jak často pijete alkohol?
Každý den.....piju vše co teče a neznám hranice
4%
 4%  [ 12 ]
Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju
0%
 0%  [ 2 ]
Jednou v týdnu na hadry
21%
 21%  [ 55 ]
Občas
52%
 52%  [ 136 ]
Co je to alkohol?
20%
 20%  [ 52 ]
Celkem hlasů : 257

Autor Zpráva
CrazyLom

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2009 1:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lalala napsal:
Jednou jsem exnul 300ml (pisu to v ml - to abych vypadal ucene) absinthu po celovecerni smrsti pivanek a vinka. Vzbudil jsem se rano s horeckou, protoze me pry celou noc polevali studenou vodou, abych se probral. Muzu doporucit - jedinecny zazitek!

tak toto je mocný kámoš exl absinthu pitomej decák, pije nějakou ligu, ale do půl minuty se šel vyblejt...já to pil v životě jednou a podruhý to dělat nebudu
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2009 2:35 pm    Předmět: Re: Alkoholikovo okénko Odpovědět s citátem

sqip napsal:
maria napsal:
Iron.Pumping napsal:
maria napsal:
Iron.Pumping napsal:
Sice to sem vůbec nepatří ,ale pochlubte se,kdy jste naposledy zapařili a co jste vypili,vaše oblíbené nápoje popřípade vaše osobáky v počtu vypitých lahváčů,panáku vodky,ferneta atd..

tento topic by ani nemal by´t v ostatných, ale patril by na zmazanie a mal by byť vysokým % ohrozený, je to ako pokec pijanov a grázlov a takto asi málokto chce vyzerať na športovom fóre, s prepáčením výnimiek, ktorí to majú na háku

ja nejsem grazl ani alkoholik,ale proste se nekdy rad zborim....jsem uplne normalni clovek a za nejakeho sportovce se taky nepovazuji

kto vlastne si?

sberac jahod

Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2009 2:55 pm    Předmět: Re: Alkoholikovo okénko Odpovědět s citátem

maria napsal:
Iron.Pumping napsal:
maria napsal:
Iron.Pumping napsal:
Sice to sem vůbec nepatří ,ale pochlubte se,kdy jste naposledy zapařili a co jste vypili,vaše oblíbené nápoje popřípade vaše osobáky v počtu vypitých lahváčů,panáku vodky,ferneta atd..

tento topic by ani nemal by´t v ostatných, ale patril by na zmazanie a mal by byť vysokým % ohrozený, je to ako pokec pijanov a grázlov a takto asi málokto chce vyzerať na športovom fóre, s prepáčením výnimiek, ktorí to majú na háku

ja nejsem grazl ani alkoholik,ale proste se nekdy rad zborim....jsem uplne normalni clovek a za nejakeho sportovce se taky nepovazuji

kto vlastne si?

Jmenuji se Martin
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2009 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

naposled jsem se opil na silvestra a predtim taky na silvestra, jsem vlastne takovej kvartalni pijan,jenze kvartal je u me jedna noc

ale mario ja bych to nedramatizoval,kdyz to beres takhle, tak co je brani zakazanych latek proti obcassnymu se napiti? skoro nic, nechci vyvolat flejm,bylo to jen cire prirovnani
Soorbso

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2009 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja som sa naposledy opil vcera, z piva, ale neriesim to, lebo pivo dela hezka tela :)
maria

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2009 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Soorbso napsal:
ja som sa naposledy opil vcera, z piva, ale neriesim to, lebo pivo dela hezka tela :)

hruška je pekné ovocie
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2009 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Soorbso napsal:

Alkehol super muzika
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2009 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to zas byla vcera kalba
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: čt leden 29, 2009 11:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:
lalala napsal:
Jednou jsem exnul 300ml (pisu to v ml - to abych vypadal ucene) absinthu po celovecerni smrsti pivanek a vinka. Vzbudil jsem se rano s horeckou, protoze me pry celou noc polevali studenou vodou, abych se probral. Muzu doporucit - jedinecny zazitek!

tak toto je mocný kámoš exl absinthu pitomej decák, pije nějakou ligu, ale do půl minuty se šel vyblejt...já to pil v životě jednou a podruhý to dělat nebudu

ale do absinthu se uz nedava to,kvuli cemu se pije
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: pá leden 30, 2009 12:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
CrazyLom napsal:
lalala napsal:

ale dava, jen se to neprodava v normalnich kramech a hospodach
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: pá leden 30, 2009 12:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:
Iron.Pumping napsal:
CrazyLom napsal:
lalala napsal:

ale dava, jen se to neprodava v normalnich kramech a hospodach

Coz je velka skoda
Stipl

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2009 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No absinth neni na škodu ale lepši sou domaci palenky.Ale posledni dobou preferuju jen pivo.Pivo je lek kery nemusite zapijet.Ja pivo neberu jako alkohol a jestli mi je špatně nebo sem opily tak to bylo stravou nikdy ne pivem
mathas

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2009 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To bylo o prázkách. Na rybách u rybníku . To víte litr vodky, 40°C na sluníčku... . Eště mi s tim pomohla kámoška . Nemoh sem ani chodit . Ale dali sme to dohromady
lucynqa

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2009 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja muzu doporucit 750ml Lambrusca--je to dobre vino, sekt nemam moc rada, ale tohle sumive vinko jo

Lambrusco Bianco Da Uve Nere Daunia
mathas

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2009 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle si dávám každej víkend . A uplně nej je na osvěžení ve vedrech

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Alkoholikovo okénko Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 44, 45, 46  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: