_________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
_________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
Nazor: Predni delty zatezujes skoro porad, ale co rozpazky v predklonu ci face pulls? Myslim, ze pretizeni prednich deltu muze byt duvod bolesti ramen...Ja bych zaradil jeste cviky na ramenni rotatory. Viz. treba tady:
http://www.osvalech.cz/c-151-zdrave-rameno-ii..html
pri benchu hlavou nahoru me rameno nebolelo, pri rovnym s 60kilama jo, trosku me to sere ale na druhou stranu zamerit se trochu na vrsek koz je celkem na miste..
to neni bazzy ja ho uz jednou videl a je vic opalenej.. :-D samponek jeden..
tak jsem doma z hor, je to strasny zjistil jsem ze se svoji povahou nemuzu jet nekam na nekolik dni s nekolika desitkama jinech lidi proste to nejde...
praded stal za hovno sjezdovky nahovno, 600g masa ze 4 ruznejch zviratek taky na hovno, to ze cekate ve fronte na vlek 30 minut a kopec stejne velkej co ma te za barakem sjedete za minutu je taky dost na prd:),freeride lesem kde je zakazano jezdit a nasledny zapadnuti po pas nekde u prostred divociny a nalesledny vsimnuti si stop zvirete jehoz velikost bych typoval neco jako brontosaurus taky nic moc:D
co se tyka ramena tak to vypada ze je to ok, uvidim jak to bude vypadat zitra na treninku.
M4l rozumim ti, Špindl nebo Pec jinak pryc odsud.. co se tyka jezdeni nejsem zadnej profik ja se jedu vyprdet jednou za cas nekam na kopec nepotrebuju zadnou Zugspitze ale to cekani na vleku me sere..
put your ass in the air bench
8x100
5x120
5x130
5x130
5x130
incline
4x8..70
protismerky
3x8
velka
4x5-6..54 tusim
scott
3x8
jč
3x8
parada po tydnu jsem se vyradil, jeste ted v sobe citim jakejsi adrenalin nebo neco takovyho nevim jak to popsat
omlouvam se za zasirani: ale srovanvat cesky hory a alpy proste nemuzes...
a kdo tvrdi ze alpy sou levnejsi nejsou.... LEPSI sjezdovky lyzovani to beru ale za ubytko atd. tam das pekny prachy (a keci za XY sem byl v alpach i s ubytkem ale furt je rozdil tam bydlis v nejaky chate a tady mas za ty prachy plnou penzi v hotelu a jeste ti zbyde se vecer poradne vozrat...)
diky perfetnimu ubytovani kde byly porce jidla jako pro skolku takze sem porad chodil nekam na jidlo, cena permice na tyden 1600, ty hory me vysly na takovou osmicku urcite, za to by se alpy daly max by se jeste neco prihodilo, nejlepsi je se na to vysral a by doma uplne
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru