|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Libi se vam tetovani?? |
| Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji. |
|
48% |
[ 118 ] |
| Libi ale nemam. |
|
51% |
[ 127 ] |
|
| Celkem hlasů : 245 |
|
| Autor |
Zpráva |
total-magor

|
Zaslal: st leden 21, 2009 9:01 pm Předmět: neni to ale ma ruka |
|
|
neni to ale ma ruka
město hříchu
_________________ Winner, winner, chicken dinner ...
Naposledy upravil total-magor dne st leden 21, 2009 9:08 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: st leden 21, 2009 9:02 pm Předmět: |
|
|
| total-magor napsal: | jo proste mi to prijde smesne a co jako, ale soucasne je mi to jedno tak nevim co chces slyset? a hlavne mne neba se na forech hadat o <;>
proto to radsi hraju do autu, ale osobne ti to reknu klidne |
Divej..me osobne prijdou trapny tribaly, ktery pred rokama frcely a kazda druha kravka si to nechavala tetovat nad prdel jenom proto ze to bylo v mode...
Mam carovy kod, protoze sem delal pres 3 roky brigadu na kase...je to pro me neco jako pripominka, ze nikdy v zivote uz nechcu delat manualni praci...nemam to, protoze to je moda, nemam to protoze sem to videl ve filmu, ale mam ho protoze se mi to libi a neco to pro me znamena...
btw. nehadame se, ale diskutujeme _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
total-magor

|
Zaslal: st leden 21, 2009 9:03 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | total-magor napsal: | jo proste mi to prijde smesne a co jako, ale soucasne je mi to jedno tak nevim co chces slyset? a hlavne mne neba se na forech hadat o <;>
proto to radsi hraju do autu, ale osobne ti to reknu klidne |
Divej..me osobne prijdou trapny tribaly, ktery pred rokama frcely a kazda druha kravka si to nechavala tetovat nad prdel jenom proto ze to bylo v mode...
Mam carovy kod, protoze sem delal pres 3 roky brigadu na kase...je to pro me neco jako pripominka, ze nikdy v zivote uz nechcu delat manualni praci...nemam to, protoze to je moda, nemam to protoze sem to videl ve filmu, ale mam ho protoze se mi to libi a neco to pro me znamena...
btw. nehadame se, ale diskutujeme |
hele... ja chtel carkovy kod protoze jsem chtel byt jakoze "soucast systemu" .. ale to uz je davno a clovek meni nazory
takze se taky nehadam, respekt ma kazdy kdo tam vleze a necha si neco udelat, ikdyz je to tribal no... tyhle modni vlny se vzdy vrati jak bumerang se zlou _________________ Winner, winner, chicken dinner ...
Naposledy upravil total-magor dne st leden 21, 2009 9:07 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: st leden 21, 2009 9:04 pm Předmět: |
|
|
To je taky dobrý
_________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
total-magor

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: st leden 21, 2009 9:09 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | Qwake :
|
Ale můj pajdulák je barevnej
edit : s tím musí být práce, aby to vypadalo posekaný tam, kde už jel. _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
Naposledy upravil Qwake dne st leden 21, 2009 9:10 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
total-magor

|
Zaslal: st leden 21, 2009 9:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sobi
|
Zaslal: st leden 21, 2009 9:21 pm Předmět: Re: neni to ale ma ruka |
|
|
| total-magor napsal: | neni to ale ma ruka
město hříchu
|
Tak tohle je opravdu na úrovní...ta decentnost v barvách...dokonalý
|
|
| nahoru |
|
 |
total-magor

|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
Zaslal: st leden 21, 2009 9:31 pm Předmět: |
|
|
Pokud se nemýlím je to Sin City a tudíž jsou ty barvy OK _________________ Don't smile Little Johnny, don't conform to the masses.
|
|
| nahoru |
|
 |
total-magor

|
|
| nahoru |
|
 |
Sobi
|
Zaslal: st leden 21, 2009 9:44 pm Předmět: Re: neni to ale ma ruka |
|
|
| total-magor napsal: | | Sobi napsal: | | total-magor napsal: | neni to ale ma ruka
město hříchu
|
Tak tohle je opravdu na úrovní...ta decentnost v barvách...dokonalý |
proste tomu nerozumis, vis, on je to jeden pribeh ale to sobi neres, on je ten pribeh takhle cely nakresleny ale nejspis nevic o cem mluvim
dej si ty nudle |
Hodnotím celkový vzhled....
Pokud mne chceš za každou cenu nějak s prominutím ,,odjebat''...tak mi napiš PM.
edit.: Pokud se na to tetování podívá člověk který nikdy nečetl komix od Franka Millera...tak se přeci řídí podle celkového vzhledu...a né co to znamená pro majitele..
Naposledy upravil Sobi dne st leden 21, 2009 9:48 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: st leden 21, 2009 9:45 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | total-magor napsal: | | respekt ma kazdy kdo tam vleze a necha si neco udelat, ikdyz je to tribal no... tyhle modni vlny se vzdy vrati jak bumerang se zlou |
Modni vlny sem resil jenom kdyz sem byl malej ... pogy, hokejovy karticky, pokemoni atd. cim sem byl starsi, tak uz sem na to sral..
Kazdopadne vzpominam si, jak sem resil s tou zenskou co me tetovala ty kerky tribalu nad prdeli mladych holek ... vykladala me, jak je musela hodne casto uklidnovat a obcas jim vrazit i facku, aby uz drzeli hubu a ona to mohla dodelat |
me dostal kluk co me tetoval, podle me by kazda kerka proste mela neco vyjadrovat nemam rad lidi dam s tribal abych byl in dam si delfinka protoze je roztomilej.... tak s nim kecam pac me tetoval asi 13hodin coz dochazej temata na pokec a najednou si vsimnu ze ma na nartu RUMCAJSE mu rikam a vole co znamena tahle kerka a on cim me uplne rozsekal: RUMCAJS VOLE JE HUSTEJ TEN TO NANDAL SLECHTE proto ho tam mam
proste kerky jsou bomba ale musej neco vyjadrovat museji mit svoji myslenku tot muj nazor
Naposledy upravil m4l dne st leden 21, 2009 9:47 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|