Myslim ze pro fanousky serie TOTAL WAR je prichazejici prirustek do rodinny EMPIRE Total War povinnosti a nejen pro ne. Kdo ma rad strategie urcite oceni:
http://games.tiscali.cz/reviews/empiretwbeta/
_________________ There is no real life there is only AFK time
nemuzu si pomoct ale tohle jsou skoro stejny mise jako tusim v jednicce nebo dvojce, jen v lepsi grafice
Ja ji nikdy nehral,ale zda se mi to dobry ale doma to mit nechci,protoze pak bych nedelal nic jineho nez paril do rana kazdej den
Mi to spíše přišlo, jak překopaná 4ka jenom a hodně odbyté.
_________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
demo F.E.A.R. 2 je skvely, trochu lehci souboje, ale atmosfera jako v jednicce, kdyz chodite po opusteny skole a zacne zvonit a slysite hlasy smejicich se deti, narez!
Call of duty 5, nejlepší je dobytí Berlína & Sabaton : Atero Dominatus na plný pecky
zkoušel jsem COD4 a je to hrůza...jak Delta Force nebo Far Cry 2
Prostě shit a nuda
Teď jsem zkoušel titan quest ale pořád se nemůžu dočkat na DIABLO 3
Fallout 3 byl taky úžasnej jen jsem si to zkazil, všechno ukradl a každýho sejmul a snad ani jednou nepoužil ten V mod
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru