|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Libi se vam tetovani?? |
| Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji. |
|
48% |
[ 118 ] |
| Libi ale nemam. |
|
51% |
[ 127 ] |
|
| Celkem hlasů : 245 |
|
| Autor |
Zpráva |
kwaker

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 8:41 pm Předmět: |
|
|
| Sobi napsal: | Co jsem zase udělal? Já toho člověka neznám...tak jsem se chtěl zeptat jestly to nemá neco společnýcho s fašounama....ale než jsem se zeptal...už mě tu drtíte... (Nic fašistickýho bych si na záda nedal)
Edit.: Nemám komplexy kvulí prsům...zeptejte se Dragona. |
Sobi aspon nelži a nemistifikuj, je to ubohy. _________________ pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale o to horší cesta
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 8:41 pm Předmět: |
|
|
| Sobi napsal: | Co jsem zase udělal? Já toho člověka neznám...tak jsem se chtěl zeptat jestly to nemá neco společnýcho s fašounama....ale než jsem se zeptal...už mě tu drtíte... (Nic fašistickýho bych si na záda nedal)
Bůh snámi je fašistický? Odkdy? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 8:42 pm Předmět: |
|
|
| Sobi napsal: | | MAST3R napsal: | | Sobi napsal: | | Blal bla bla |
těd me sere, že jsem napsal Tritonovi jak na tebe furt může reagovat.
Hele co tě sere? Proč se chováš jak kkt? |
Jaký bla bla bla???tak to se musím bránit....tos přepsal. |
Nechtěl se tam nechat ty tvoje kraviny. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 8:43 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Sobi napsal: | Co jsem zase udělal? Já toho člověka neznám...tak jsem se chtěl zeptat jestly to nemá neco společnýcho s fašounama....ale než jsem se zeptal...už mě tu drtíte... (Nic fašistickýho bych si na záda nedal)
Bůh snámi je fašistický? Odkdy? |
no ten svabach je fašounskej, ale Sobi sem hodil fotku s nacistickym symbolem včetně hakovyho kříže, tak když už tu keca pi... tak at aspon všichni ví, co semka dal, páč to smazal a je ted zase za chudáčka _________________ pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale o to horší cesta
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 8:43 pm Předmět: |
|
|
Sobi opravdu začínáš být trapnej. Co jako měl znamenat ten post "Genitální tělesná modifikace "  Tipuju, že ho smažeš, jako vždy. Napíšeš nějakou pi*ovinu, všici tě seřvou, páč je to opravdu kravina a ty to smažeš. Zkus se prvně zamyslet a pak psát.... ASpon bys to nemusel furt mazat _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 8:45 pm Předmět: |
|
|
| kwaker napsal: | | MAST3R napsal: | | Sobi napsal: | Co jsem zase udělal? Já toho člověka neznám...tak jsem se chtěl zeptat jestly to nemá neco společnýcho s fašounama....ale než jsem se zeptal...už mě tu drtíte... (Nic fašistickýho bych si na záda nedal)
Bůh snámi je fašistický? Odkdy? |
no ten svabach je fašounskej, ale Sobi sem hodil fotku s nacistickym symbolem včetně hakovyho kříže, tak když už tu keca pi... tak at aspon všichni ví, co semka dal, páč to smazal a je ted zase za chudáčka |
Aha to jsem si nevšim no. On to po sobě maže. Nechápuho _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 8:46 pm Předmět: |
|
|
Proc by se kurva meli ptat me? di do hajzlu ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sobi
|
Zaslal: čt leden 22, 2009 8:49 pm Předmět: |
|
|
Smažu to dřív, než by zde měl vzniknout Off Topic...nepovedlo se...
Triton mi poslal obrázek spojených bradavek...tím mi chtěl připomenout gynekomastii která se mu tak líbí.
Postnul jsem zde genitální modifikace jelikož je to věc, stějně jako řezání jazyka a podobné věci...proto to zde patří.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Sobi
|
Zaslal: čt leden 22, 2009 8:50 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Proc by se kurva meli ptat me? di do hajzlu ... |
Promiň...chtěl jsem napsat Draga
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 8:51 pm Předmět: |
|
|
Kua já mám taky gyno a je mi to u prdele Sice doufám,že až vymakám kozy tak to tak vidět nebude. Neboho si toho lidi nevšimnou, ale neposeru se stoho!!! _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
|
| nahoru |
|
 |
Sobi
|
Zaslal: čt leden 22, 2009 8:53 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Kua já mám taky gyno a je mi to u prdele Sice doufám,že až vymakám kozy tak to tak vidět nebude. Neboho si toho lidi nevšimnou, ale neposeru se stoho!!! |
Kdo tu říka že jsem z toho posranej?...to ste si vsugerovali vy...mám v životě vetší problémy.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 8:53 pm Předmět: |
|
|
| Sobi napsal: | | MAST3R napsal: | | Kua já mám taky gyno a je mi to u prdele Sice doufám,že až vymakám kozy tak to tak vidět nebude. Neboho si toho lidi nevšimnou, ale neposeru se stoho!!! |
Kdo tu říka že jsem z toho posranej?...to ste si vsugerovali vy...mám v životě vetší problémy. |
No tak vidiš. Já tě neřešim, nebo spíš tvoje gyno, protože ho mám taky. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 8:54 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | Zlatej itači |
Proč je v jeho logu místo postu XXX ? že odbočím, se omlouvám. _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|