|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Libi se vam tetovani?? |
| Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji. |
|
48% |
[ 118 ] |
| Libi ale nemam. |
|
51% |
[ 127 ] |
|
| Celkem hlasů : 245 |
|
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 8:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Triton

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 8:54 pm Předmět: |
|
|
Ježiši ty EMO buzíku s problémama, koho to tu zajímá, táhni už ...... _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 8:55 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | | Ježiši ty EMO buzíku s problémama, koho to tu zajímá, táhni už ...... |
Počkej nechci být vztahovačný, ale neni to doufám na mě. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sobi
|
Zaslal: čt leden 22, 2009 8:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 8:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
|
Veru itachi aspoň vedel napisať pekné fighterské rozpravky na dobru noc, ale Sobi no neviem chlapče moj, zostava mi len pokrutit hlavou. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
|
|
panove nechte toho...
for sobi: od topicu o hudbe po topic "sobiburger", zda se mi, ze si temi posty, rypanim, popichovanim neco kompenzujes...
pokud mas nejake problemy tak se chovej jako chlap problemi tu maji naprosto vsichni... _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 9:03 pm Předmět: |
|
|
Počkej , jsem od něj četl, že znal nějakýho boxera, co dal někomu pěstí a on umřel. A že kupovali trička u činánu ( pardon Asiatů). Něco takového
ale jdu si to přečíst _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
total-magor

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 9:12 pm Předmět: . |
|
|
total hell _________________ Winner, winner, chicken dinner ...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 9:13 pm Předmět: |
|
|
Tolik sraček jsem pohromadě v životě neviděl. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: čt leden 22, 2009 9:19 pm Předmět: |
|
|
nechapu co vam panove dava, ze se hadate s 15letym klukem kterej ma nakej zjevnej problem a tady se ho snazi ventilovat...
Nevidim duvod mu neco dokazovat _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 9:20 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | nechapu co vam panove dava, ze se hadate s 15letym klukem kterej ma nakej zjevnej problem a tady se ho snazi ventilovat...
Nevidim duvod mu neco dokazovat |
tak
MATER: to ale neni jenom tak on mu dal tu ranu pesti pres okynko u auta stejne ho tak zabil
kwaker: jde mi o to ze ma setny ze se tady resi picoviny
Naposledy upravil Bazzy dne čt leden 22, 2009 9:23 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 9:24 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil MAST3R dne čt leden 22, 2009 9:26 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|