|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ptaak

|
Zaslal: ne leden 25, 2009 1:45 pm Předmět: |
|
|
| Qwake napsal: | | ptaak napsal: | bench 70 kg |
Kolik ti je ? |
¨no podle severu libimseti.cz mi je 16,2 a TH 80kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
setny
|
Zaslal: ne leden 25, 2009 1:50 pm Předmět: |
|
|
no zvednout na bench mene nez vazis neni moc dobre, ale neodsuzoval bych ten vykon strava, trenink a cas udelaji svoje _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: ne leden 25, 2009 1:51 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | no zvednout na bench mene nez vazis neni moc dobre, ale neodsuzoval bych ten vykon strava, trenink a cas udelaji svoje |
jo zas tak dlouho necvicim, a jdu nahoru. a po vanocich co bys chtel
|
|
| nahoru |
|
 |
Crusher

|
Zaslal: ne leden 25, 2009 5:10 pm Předmět: |
|
|
Standing on boxes (12cm) deadlift 2x220, 1x230, nylon opasek . Byla asi ještě rezerva, ale po včerejším tréninku zad mám odvařený vzpřimovače, tak jsem nechtěl riskovat zranění. Tenhle cvik jsem jel na 1RM poprvé, takže automaticky osobáček _________________ "Pot šetří krev" - Werner Ilič
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: ne leden 25, 2009 5:13 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | no zvednout na bench mene nez vazis neni moc dobre, ale neodsuzoval bych ten vykon strava, trenink a cas udelaji svoje |
U nás ve třídě při 60ti kilech zvednou sotva polovinu. (Někteří ani to) _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: ne leden 25, 2009 5:49 pm Předmět: |
|
|
| Qwake napsal: | | setny napsal: | no zvednout na bench mene nez vazis neni moc dobre, ale neodsuzoval bych ten vykon strava, trenink a cas udelaji svoje |
U nás ve třídě při 60ti kilech zvednou sotva polovinu. (Někteří ani to) |
ale tipuju že nikdo z nich neposiluje pravidelně
|
|
| nahoru |
|
 |
KOTO
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: ne leden 25, 2009 6:57 pm Předmět: |
|
|
| Qwake napsal: | | setny napsal: | no zvednout na bench mene nez vazis neni moc dobre, ale neodsuzoval bych ten vykon strava, trenink a cas udelaji svoje |
U nás ve třídě při 60ti kilech zvednou sotva polovinu. (Někteří ani to) |
u nas to je podobny, nejvic tam po me dava 65kg ale vazi asi 110kg jinak sou vsichni tak 40-50 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: ne leden 25, 2009 8:02 pm Předmět: |
|
|
| flame1 napsal: | | ptaak napsal: | bench 70 kg |
tím bych se moc nechlubil. |
ale tak víš jak zase lepší než aby se chlubil nečim než doopravdy dává
ale to tady snad nikdo nedělá
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po leden 26, 2009 8:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: po leden 26, 2009 9:13 pm Předmět: |
|
|
to dite co ma foto v aktualni formy da na drep 10x100 kg ?  mame tu dalsiho nadcloveka  a abych nebyl OT , tak pritahy v predklonu 120kg 8krat, coz s mojema bolavejma zadama je zazrak  , jeste chvilku a budu hazet s 220ti jako Coleman
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: út leden 27, 2009 10:25 am Předmět: |
|
|
bench 3x100 kg. po roce se začínám dávat trochu dohromady, jen se bojím, kdy to nevydrží ten titan co mám v ruce :-)
jinak TH kolem 70kg
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|