|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Libi se vam tetovani?? |
| Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji. |
|
48% |
[ 118 ] |
| Libi ale nemam. |
|
51% |
[ 127 ] |
|
| Celkem hlasů : 245 |
|
| Autor |
Zpráva |
street
|
Zaslal: čt leden 29, 2009 7:12 pm Předmět: |
|
|
Znáte ještě někdo další hesla speciálních jednotek? krom třeba už zmíněnýho dokud dýchám. doufám..... _________________ Johny: Baby nebude sedět v koutě!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
PAVUK

|
Zaslal: čt leden 29, 2009 7:41 pm Předmět: |
|
|
| street napsal: | | Znáte ještě někdo další hesla speciálních jednotek? krom třeba už zmíněnýho dokud dýchám. doufám..... |
Jo, teta Wikipedia ich pozna ... tu zacni. _________________ zami.crash: "na e-shopu je tolik sportovní výživy a vy mi sem napíšete at žeru.. to sem fakt nevěděl"
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
street
|
Zaslal: čt leden 29, 2009 10:09 pm Předmět: |
|
|
jo to už se tu řešilo, máš pravdu, však sem neřekl že to budu házet na tělo, jen mě to zajímá.... _________________ Johny: Baby nebude sedět v koutě!
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: čt únor 05, 2009 8:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
redcell

|
Zaslal: čt únor 05, 2009 8:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: čt únor 05, 2009 9:24 pm Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: | | m4l napsal: |
***jinak sem na kerky uchyl a kdyz je pokerovana slecna |
treba takhle tetovana se ti libi?
|
tak to první dost luxusní a k té slečně se docela hodí
to druhý je úsměvný
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 7:53 am Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | | supporter napsal: | | smetak napsal: | | supporter napsal: | | Bombay napsal: |
Jak kde. Znám lidi, co ti to udělají i tak za dvacet. Deset je ještě dost dobrá cena. |
zalezi na době.... 1000,- kč / hodina je normální cena |
kam to chodite? ja platim za sezeni litr a jsem tam nevim treba 3-4 hodky |
LOL a chrápeš s tatérem ne ? 250 na hodinu je rozhodně cena...podivná |
hele ne, ja nevim, ted sem platil v utery 900 a byl tam 3 a pul hodky asi nejsi takovej sympatak jak ja*a20* |
No pokud počítáš sezení od chvíle, kdy vlezeš do salonu, tak možná. Ale za 3 a půl hodiny na křesle, je 900 cena naprosto nereálná a opravdu divná. Za tolik se kérujou jen velice dobří kamarádi a známí.
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
Zaslal: pá únor 06, 2009 9:10 am Předmět: |
|
|
pokud člvoěk chce slušnýho tatera, tak dá minimalně 1000Kč na hodku. Jinak bych se ani tetovat nenechal, kdyby mě někdo řkel že chce 250Kč za hodku tak je to fakt divný, to už by každej dávno chodil se zbombenyma zadama. _________________ pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale o to horší cesta
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá únor 06, 2009 9:17 am Předmět: |
|
|
Já to měl třeba za 3000,- a trvalo to cca 4 hodky. Ale je fakt, že cena by neměla bejt moc podezřele nízká. Zase ale ti třeba tatér udělá cenu podle toho, zda je to na 3 sezení nebo jedno, zda stínuješ... Tatér u nás vedle ve městě ti udělá i jinou cenu, když se mu tvá kerka zalíbí a baví ho ji tetovat:) _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
Zaslal: pá únor 06, 2009 9:56 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Já to měl třeba za 3000,- a trvalo to cca 4 hodky. Ale je fakt, že cena by neměla bejt moc podezřele nízká. Zase ale ti třeba tatér udělá cenu podle toho, zda je to na 3 sezení nebo jedno, zda stínuješ... Tatér u nás vedle ve městě ti udělá i jinou cenu, když se mu tvá kerka zalíbí a baví ho ji tetovat:) |
to je taky pravda, pokud děla něco kreativního co ho baví tak ti uděla cenu, za ornament si asi řekne větší paletu, páč ho to už asi musí srát _________________ pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale o to horší cesta
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá únor 06, 2009 12:54 pm Předmět: |
|
|
u smetaka tu cenu uplne chapu,, se podivejte kolik ma kerek a jestli si s taterem sedli tak proc ne.....
(a ze by ten tater byl spatnej naopak jeden z nejlepsich v CR takze v tom to neni)
Ja take kdyz sem byl na kerce tak sem tam sel s tim ze Hodina - 1000 kdyz me dotetoval tak sme to dali na 500..... jak rikal vzdy na vzejemnych sympatii , jak je kervka velka atd atd....
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: pá únor 06, 2009 1:03 pm Předmět: |
|
|
tak nevim jak to má ten tater ke kterému pudu ale ukázal sem mu kerku co chci a on mi řekl cenu
a je docela velká takže to budu mít na dvakrát a hodinu u něj určitě nebudu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|