nevite kde se da stahnout hra ceska hra Spellcross?
Na warez fórech určitě odkaz najdeš, ale tady ne.
_________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Když jsem dělal před nějakým časem úklid CD/DVD, tak jsem to vyhodil, abych to nezačal někdy hrát znovu. Vždycky když jsem se dostal do stavu, že jsem měl ty nejlepší tanky a všechny upgrady, tak mě to přestalo bavit. Nejvíc mě nasralo, že po nějakém patchi přitékali z území dvojnásobný prachy, to potom dohrál i ten největší kokot. Taky mě sralo, že na větší obtížnosti prostě nepřítel měl jen větší damage. Přišel protitankovej ork z lesa vystřelil a jednotka nebyla napůl rozbitá tak, že by se dala opravit, ale rovnou zabita, takže z deseti tanků jich zbylo třeba 5.
Byla to super hra, koukal jsem velmi povrchně, jestli to tady nemám, ale fakt ne.
Myslím, že když napíšeš do Cauldronu, tak ti to třeba někam uploadnou. Je to starý jako prase, ale pořád výborně hratelný. Mohli by být hodní.
Když jsem dělal před nějakým časem úklid CD/DVD, tak jsem to vyhodil, abych to nezačal někdy hrát znovu. Vždycky když jsem se dostal do stavu, že jsem měl ty nejlepší tanky a všechny upgrady, tak mě to přestalo bavit. Nejvíc mě nasralo, že po nějakém patchi přitékali z území dvojnásobný prachy, to potom dohrál i ten největší kokot. Taky mě sralo, že na větší obtížnosti prostě nepřítel měl jen větší damage. Přišel protitankovej ork z lesa vystřelil a jednotka nebyla napůl rozbitá tak, že by se dala opravit, ale rovnou zabita, takže z deseti tanků jich zbylo třeba 5.
Byla to super hra, koukal jsem velmi povrchně, jestli to tady nemám, ale fakt ne.
Myslím, že když napíšeš do Cauldronu, tak ti to třeba někam uploadnou. Je to starý jako prase, ale pořád výborně hratelný. Mohli by být hodní.
tjn, moje blibena tahova strategie po Jagged Alliance2.. neskutecny kolik jsem u toho stravil casu Ja jsem se asi ve Spellcrossu tak daleko nedostal abych poznal to co ty, zkusim jim napsat, dik
Zaslal: po únor 09, 2009 2:58 am Předmět: Spellcross
Corey, dosla ti ta zprava ode me? nemam ju totz v odeslanych... ten spellcross jde stanout jen 2.cast, na tu prvni cast kdyz najedu kurzorem tak nic, je to jen jako text..
Tak datadisk Crysis-Warhead dohrany za cca 5 hodin na realistickou obtiznos (2 nejtezsi). Skoda ze je to tak kratky. Jinak sem se bavil a oblibil si hlavni postavu Psycha. To je ho ,,mate,, my bude chybet.
_________________ There is no real life there is only AFK time
koupil jsem si super hru Battlefield: Bad Company, fakt narezovy je prostredi, protoze skoro vsechno jde znicit, od stromu az po zdi na vsech domech, takze chcete se schovat v dome? nepritel po vas vystreli treba rpgckem a v dome je dira jak vrata a vy ste jak na strelnici:) nebo v okne je ukryto dobre kryty kulometny hnizdo, obejdete dumvystrelite granatometem do domu,prostrelite zed naprtoti hnizdu a z druhe strany je lehce zlikvidujete, nehraje to nekdo na ps3?
_________________ Proud member of the Axis of evil.
Hrajetu dekdo WOWko? Musim rict, ze jsem fakt zavislak na teto super smazbe
jj wowko hram,v podstate uz od zacatku
len sa do toho nezazer moc,boli doby ked som hraval 16hodin v kuse
zajujimave je ze za 5rokov mam len 2postavy a nic ine ma nebavi a furt len s nimi beham:)
hrajete nekdo browserovou hru Divoke Kmeny? ja to hraju 4. den ve svete 12 a dneska se chcu pripojit a svet 12 nikde : ( nevite kde je chyba?
to vůbec nehraj jak se to rozjede začne to žrát nehorázný množství času. hraj radši the west, ten moc času nebere a je podle mě ještě lepší
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru