|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
elrubio

|
Zaslal: út únor 10, 2009 12:28 pm Předmět: |
|
|
| Army napsal: | | ptaak napsal: | | No_pain napsal: | Doporučuji karbanátky z tuňáka.... a z nich si pak spolu s žemlí udělat hambáče,,,,
-3 plechovky tuňáka
-3 2 vejce
- mouka (celozrná)
- strouhanka
- koření
- nastrouhaná mrkev
-----> fakt dobrota, ale většinou to dopadá tak že si tam dám co dům dal... ale je to dobrota... hlavně ať je tam tuňák |
muzes trochu popsat vic kolik ceho, a jaky koreni, a jaka presne priprava? |
Hodí se tohle jídlo do diety? |
Bez žemle, mouky, strouhanky ano tak si dej tunaka s mrkví
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BIG Lebowski
|
|
| nahoru |
|
 |
Plazer

|
Zaslal: út únor 10, 2009 8:10 pm Předmět: |
|
|
| BIG Lebowski napsal: | jete tunak v oleji alebo vo vlastnej stave?ja v oleji vo vl.stave to neznesiem |
zvykneš si....
Já sem měl naposled tuňáka v zeleninovém salátu - čínský zelí, paprika, rajče + surumi + tuňák s americkým dresingem (mixed together). + grahamový rohlík
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út únor 10, 2009 8:44 pm Předmět: |
|
|
tunaka jen s pistoli u hlavy  ale driv jsem ho taky obcas jedl v kombinaci tunak, pecivo a horcice
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út únor 10, 2009 8:51 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | na tunakach kazdej zacina a steakama to konci |
jj na tom neco bude :-)
Jinak pokud nekdo chce dobreho tunaka a lidskou cenu, tak v Lidlu maji vyborne tunaky (kousky ve vl. stave) za 23-25kc a je toho 150g pevneho podilu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
tribulis

|
Zaslal: út únor 10, 2009 9:48 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | tunaka jen s pistoli u hlavy |
tak.. já měl naposled tuňáka v dietě, kdy jsem jich zcháloval pro mě už nejspíš celoživotní maximum.. od tý doby by ho do mě nacpali jedině fakt s tou pistolí u hlavy..
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: út únor 10, 2009 9:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: út únor 10, 2009 10:29 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Mike Matarozzo mixoval tuňáka s džusem v mixeru...myslím recept dne:o)))) |
JJ Mike udajne zral v objemu bezne 10 a vic plechovek denne
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: út únor 10, 2009 10:40 pm Předmět: |
|
|
plechovka kvalitního tuňáka v pohodě, ale takovej čerstvej tuňák  po tom se můžu utlouct, ještě navíc když je s brkaší _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
peacer
|
Zaslal: út únor 10, 2009 10:54 pm Předmět: |
|
|
Taková jednoduchá rybka a kolik se o ní semele informací. Pročetl jsem celej topic a dobrý  Dostal jsem chuť na tuňáka, ale nejdřív musím dojíst filé od oběda  ..
Jinak k tématu - jím ho tak jednou týdně, když si vzpomenu, ale je moc dobrej a kočce taky chutná _________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Plazer

|
Zaslal: čt únor 12, 2009 6:25 pm Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | Doporučuji karbanátky z tuňáka.... a z nich si pak spolu s žemlí udělat hambáče,,,,
-3 plechovky tuňáka
-3 2 vejce
- mouka (celozrná)
- strouhanka
- koření
- nastrouhaná mrkev
-----> fakt dobrota, ale většinou to dopadá tak že si tam dám co dům dal... ale je to dobrota... hlavně ať je tam tuňák |
SUPER TYP... zrovna dojídám 2 hamburger. Dal sem 3vjíčka, 2velký tuňáky, strouhanku, mouku,vodu, koření (pálivou papriku) a mrkev. Usmahnul sem to po obou stranách a hodil to do slunečnisové bulky ...fakt díky
Nejsem špatnej kuchař,ale podle tvýho popisu sem t moc nebobral...tak sem to komplet hodil do mísy a míchal (a přidával mouku kvůli konzstenci) a povedlo se...
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
Zaslal: čt únor 12, 2009 7:01 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Sacharidacek napsal: | na tunakach kazdej zacina a steakama to konci |
jj na tom neco bude :-)
Jinak pokud nekdo chce dobreho tunaka a lidskou cenu, tak v Lidlu maji vyborne tunaky (kousky ve vl. stave) za 23-25kc a je toho 150g pevneho podilu. |
toho tuńáka z lidlu používám a jek fakt dost dobrej.
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt únor 12, 2009 8:03 pm Předmět: |
|
|
Prechadzam toto forum postupne, takze ak to tu uz bolo, ospravedlnujem sa.
http://www.deepsquatter.com/shake.htm
Ja praktizujem hardcore tuna shake...bez tych surovych vajec. Prvy krat som si nebol isty, druhy krat celkom ok a odvtedy
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: čt únor 12, 2009 8:16 pm Předmět: |
|
|
| Plazer napsal: | | No_pain napsal: | Doporučuji karbanátky z tuňáka.... a z nich si pak spolu s žemlí udělat hambáče,,,,
-3 plechovky tuňáka
-3 2 vejce
- mouka (celozrná)
- strouhanka
- koření
- nastrouhaná mrkev
SUPER TYP... zrovna dojídám 2 hamburger. Dal sem 3vjíčka, 2velký tuňáky, strouhanku, mouku,vodu, koření (pálivou papriku) a mrkev. Usmahnul sem to po obou stranách a hodil to do slunečnisové bulky ...fakt díky
Nejsem špatnej kuchař,ale podle tvýho popisu sem t moc nebobral...tak sem to komplet hodil do mísy a míchal (a přidával mouku kvůli konzstenci) a povedlo se... |
Ta strouhanka se da nejak navrch toho karbanatku?nebo to mam vsechno najebat do misy a udelat z toho hmotu? nejde ta mouka nahradit ovesnejma vlockama?to je asi picovina co
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|