POKER

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - POKER  Úvodní stránka -> Ostatní -> POKER
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SnakeSoft

PříspěvekZaslal: čt únor 12, 2009 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poker hraju na internetu, ve škole přes přestávky, prostě permanentně. Samozřejmě Texas holden NL, turnaje i cash games. Dneska sem vyhrál ve škole 150 kč ou yeah
jim1282

PříspěvekZaslal: čt únor 12, 2009 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

150 dobrejch, když to bude pravidelně tak to pěkně naroste. Mě se povedlo po menších částkách za leden vyhrát kolem 1500, už jsem je proměnil na protein.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jim1282

PříspěvekZaslal: čt únor 12, 2009 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneka se nevede. Teď začne pokerliga a třeba to půjde líp.
poldi

PříspěvekZaslal: ne únor 15, 2009 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak sa mi po 2 tyzdnoch konecne podarilo dostat sa na platene miesta na freerolle na fulltilte..z 2700hracov som skoncil nakoniec 7. za 4dolare..tak a moze sa ist na cash game..
mohlo to byt aj lepsie,ale buhouzial valentinska vecera ma prinutila odist este pred koncom,tak to musela dohrat sestra,ale na finalovom stole hanbu neurobila
Stan

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2009 5:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PokerStars Tournament #141692195, No Limit Hold'em
Buy-In: $0.25
45 players
Total Prize Pool: $11.25
Tournament started 2009/02/17 21:56:55 ET

Dear Lin70,

You finished the tournament in 1st place. A $3.49 award has been credited to your Real Money account.

award
jim1282

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2009 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stan napsal:
PokerStars Tournament #141692195, No Limit Hold'em
Buy-In: $0.25
45 players
Total Prize Pool: $11.25
Tournament started 2009/02/17 21:56:55 ET

Dear Lin70,

You finished the tournament in 1st place. A $3.49 award has been credited to your Real Money account.

award

Umístění super, škode jen té částky chtělo to ještě pár nul
Stan

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2009 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nene,ja uz nehraju o castky,z toho jsem se vylecil..ted hraju pro radost a muzu rict,ze me tyhle miniturnajky zacinaji cim dal,tim vic bavit
jim1282

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2009 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak potom je to OK. Přeju hodně štěstí ve hře. Já osobně hraju taky pro radost, ale pokud je spojena s výhrou tak mi to rozhodně neva
Stan

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2009 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jim1282 napsal:
Tak potom je to OK. Přeju hodně štěstí ve hře. Já osobně hraju taky pro radost, ale pokud je spojena s výhrou tak mi to rozhodně neva

Urcite..ja toho mam odehraneho dost,i ve Vegas,ale zjistil jsem,ze v mem pripade to byla ztracena investice,takze az se mi podari uplne zvladnout emoce,muzu to zkusit znova..do te doby me bude tesit jen dobre umisteni.
jim1282

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2009 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oceňuju tvůj přístup. Málo hráčů si to umí přiznat.
Je se tomu bráním tak, že do hry nedávám zásadně svoje peníze. Používán jen peníze vyhrané v Freerool hře. Sice je to hodně zdlouhavá a pracná cesta, ale zabraňuje velkým osobním prohrám
jim1282

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2009 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes večer 23:30 na Nova Sport _ Evropská pokerová tour. Pokud se nepletu tak dnes už jen finálovej stůl. Je to celkem zajímavá podívaná.
Stifler

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2009 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nazývejme věci pravými jmény - hráč=gambler. Nejsměšnější jsou názory těch, kteří se snaží dělat z hazardu business.
jim1282

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2009 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co dnes není obchod
Hráč=GEMBLER DOVOLÍM SI NESOUHLASIT, ALE NÁZOR JE NÁZOR
Fidzin

PříspěvekZaslal: čt únor 19, 2009 12:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stifler napsal:
nazývejme věci pravými jmény - hráč=gambler. Nejsměšnější jsou názory těch, kteří se snaží dělat z hazardu business.

To mi pak vysvetli, jak je mozne ze existuji profesionalove, jenz se pokerem zivi. A muzu pokracovat o sportovnich sazkach atd. Gemblerem bych nazval cloveka, ktery hraje hry u kterych si muze byt 100% jisty, ze budou dlouhodobe stratove a vysledek nemuze ovlivnit.
Stan

PříspěvekZaslal: čt únor 19, 2009 5:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stifler napsal:

Muzu se zeptat,kde jsi na tohle,v tomhle topicu,narazil?Nebo to je jen z tve hlavy,proste te napadl blabol,tak jsi ho napsal?
..a samozrejme,ze se pokrem da velice solidne uzivit,pokud to umis a nemusis byt ani v prvni svetove desitce..ale to ty asi nepochopis,co,ty nas usmevavy nazyvaci pravych jmen..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - POKER Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: