|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SnakeSoft
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jim1282
|
Zaslal: čt únor 12, 2009 6:19 pm Předmět: |
|
|
150 dobrejch, když to bude pravidelně tak to pěkně naroste. Mě se povedlo po menších částkách za leden vyhrát kolem 1500, už jsem je proměnil na protein.
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
Zaslal: čt únor 12, 2009 8:33 pm Předmět: |
|
|
Dneka se nevede. Teď začne pokerliga a třeba to půjde líp.
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: ne únor 15, 2009 9:34 am Předmět: |
|
|
tak sa mi po 2 tyzdnoch konecne podarilo dostat sa na platene miesta na freerolle na fulltilte..z 2700hracov som skoncil nakoniec 7. za 4dolare..tak a moze sa ist na cash game..
mohlo to byt aj lepsie,ale buhouzial valentinska vecera ma prinutila odist este pred koncom,tak to musela dohrat sestra,ale na finalovom stole hanbu neurobila _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: st únor 18, 2009 5:48 am Předmět: |
|
|
PokerStars Tournament #141692195, No Limit Hold'em
Buy-In: $0.25
45 players
Total Prize Pool: $11.25
Tournament started 2009/02/17 21:56:55 ET
Dear Lin70,
You finished the tournament in 1st place. A $3.49 award has been credited to your Real Money account.
award _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
Zaslal: st únor 18, 2009 8:09 am Předmět: |
|
|
| Stan napsal: | PokerStars Tournament #141692195, No Limit Hold'em
Buy-In: $0.25
45 players
Total Prize Pool: $11.25
Tournament started 2009/02/17 21:56:55 ET
Dear Lin70,
You finished the tournament in 1st place. A $3.49 award has been credited to your Real Money account.
award |
Umístění super, škode jen té částky chtělo to ještě pár nul
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: st únor 18, 2009 4:16 pm Předmět: |
|
|
Nene,ja uz nehraju o castky,z toho jsem se vylecil..ted hraju pro radost a muzu rict,ze me tyhle miniturnajky zacinaji cim dal,tim vic bavit _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: st únor 18, 2009 6:44 pm Předmět: |
|
|
| jim1282 napsal: | Tak potom je to OK. Přeju hodně štěstí ve hře. Já osobně hraju taky pro radost, ale pokud je spojena s výhrou tak mi to rozhodně neva |
Urcite..ja toho mam odehraneho dost,i ve Vegas,ale zjistil jsem,ze v mem pripade to byla ztracena investice,takze az se mi podari uplne zvladnout emoce,muzu to zkusit znova..do te doby me bude tesit jen dobre umisteni. _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
Zaslal: st únor 18, 2009 8:50 pm Předmět: |
|
|
Oceňuju tvůj přístup. Málo hráčů si to umí přiznat.
Je se tomu bráním tak, že do hry nedávám zásadně svoje peníze. Používán jen peníze vyhrané v Freerool hře. Sice je to hodně zdlouhavá a pracná cesta, ale zabraňuje velkým osobním prohrám
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
Zaslal: st únor 18, 2009 8:55 pm Předmět: |
|
|
Dnes večer 23:30 na Nova Sport _ Evropská pokerová tour. Pokud se nepletu tak dnes už jen finálovej stůl. Je to celkem zajímavá podívaná.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stifler
|
Zaslal: st únor 18, 2009 9:32 pm Předmět: |
|
|
nazývejme věci pravými jmény - hráč=gambler. Nejsměšnější jsou názory těch, kteří se snaží dělat z hazardu business.
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
|
| nahoru |
|
 |
Fidzin
|
Zaslal: čt únor 19, 2009 12:17 am Předmět: |
|
|
| Stifler napsal: | | nazývejme věci pravými jmény - hráč=gambler. Nejsměšnější jsou názory těch, kteří se snaží dělat z hazardu business. |
To mi pak vysvetli, jak je mozne ze existuji profesionalove, jenz se pokerem zivi. A muzu pokracovat o sportovnich sazkach atd. Gemblerem bych nazval cloveka, ktery hraje hry u kterych si muze byt 100% jisty, ze budou dlouhodobe stratove a vysledek nemuze ovlivnit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: čt únor 19, 2009 5:04 am Předmět: |
|
|
| Stifler napsal: | | nazývejme věci pravými jmény - hráč=gambler. Nejsměšnější jsou názory těch, kteří se snaží dělat z hazardu business. |
Muzu se zeptat,kde jsi na tohle,v tomhle topicu,narazil?Nebo to je jen z tve hlavy,proste te napadl blabol,tak jsi ho napsal?
..a samozrejme,ze se pokrem da velice solidne uzivit,pokud to umis a nemusis byt ani v prvni svetove desitce..ale to ty asi nepochopis,co,ty nas usmevavy nazyvaci pravych jmen.. _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|