|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 2:57 pm Předmět: |
|
|
| Scierx napsal: | | včera večer jsem si stáhnul hru Gorky 17, už jsem ji kdysi hodně dávno hrál a ikdyž už je stará snad 10 let, pořád je to super gamesa.. |
jojo klasika, zlatej fond kinematografie _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 3:33 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | hrajete nekdo browserovou hru Divoke Kmeny? ja to hraju 4. den ve svete 12 a dneska se chcu pripojit a svet 12 nikde : ( nevite kde je chyba? |
to vůbec nehraj jak se to rozjede začne to žrát nehorázný množství času. hraj radši the west, ten moc času nebere a je podle mě ještě lepší |
jakto akorat se vzdycky vratim z prace vylepsim 2 budovy, prectu zpravy na foru a je. hraju to tak 5. den, mam 195 bodu ve svete 12.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 3:49 pm Předmět: |
|
|
| Duro napsal: | | CZEBLADE napsal: | Hrajetu dekdo WOWko? Musim rict, ze jsem fakt zavislak na teto super smazbe |
jj wowko hram,v podstate uz od zacatku
len sa do toho nezazer moc,boli doby ked som hraval 16hodin v kuse
zajujimave je ze za 5rokov mam len 2postavy a nic ine ma nebavi a furt len s nimi beham:) |
Tyhle hry bych zakazal. Jsou na urovni tezkejch drog typu heroin a cuchani lepidla.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 3:56 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | Duro napsal: | | CZEBLADE napsal: | Hrajetu dekdo WOWko? Musim rict, ze jsem fakt zavislak na teto super smazbe |
zajujimave je ze za 5rokov mam len 2postavy a nic ine ma nebavi a furt len s nimi beham:) |
Tyhle hry bych zakazal. Jsou na urovni tezkejch drog typu heroin a cuchani lepidla. |
HH AKORAT DROGY SOU NEBEZPECNE AJI FYZICKY, HLAVNE CHEMICKE: PERNIK,TOLUEN,..
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 3:59 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | TheLeague napsal: | | Duro napsal: | | CZEBLADE napsal: | Hrajetu dekdo WOWko? Musim rict, ze jsem fakt zavislak na teto super smazbe |
Tyhle hry bych zakazal. Jsou na urovni tezkejch drog typu heroin a cuchani lepidla. |
HH AKORAT DROGY SOU NEBEZPECNE AJI FYZICKY, HLAVNE CHEMICKE: PERNIK,TOLUEN,.. |
U tohodle si zase znici zdravi kafem a tatrankama
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 4:02 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | TheLeague napsal: | | Duro napsal: | | CZEBLADE napsal: | Hrajetu dekdo WOWko? Musim rict, ze jsem fakt zavislak na teto super smazbe |
HH AKORAT DROGY SOU NEBEZPECNE AJI FYZICKY, HLAVNE CHEMICKE: PERNIK,TOLUEN,.. |
U tohodle si zase znici zdravi kafem a tatrankama |
|
|
| nahoru |
|
 |
peacer
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 4:06 pm Předmět: |
|
|
U nás na intru wowko jede pořád a těm, co tam pořád sedí a jenom hrajou wowko celej den, když můžou, říkám "Zkurvení pařani"... fakt je nemám rád... _________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 4:44 pm Předmět: |
|
|
a tebe rozciluje co? ze ti nadavaj kdyz stahujes pecko a oni lagujou? nebo ze nemas 11E mesicne, abys hral taky?
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so únor 14, 2009 9:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: ne únor 15, 2009 11:42 pm Předmět: |
|
|
Zejtra me snad prijde Assasin´s Creed sem zvedav jestli je to tak dobry, jak se rika. Jinak predobejdnavka God of War 3, Diablo 3 a Empire total war je jasna vec. _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: ne únor 15, 2009 11:48 pm Předmět: |
|
|
| Tyrael napsal: | Zejtra me snad prijde Assasin´s Creed sem zvedav jestli je to tak dobry, jak se rika. Jinak predobejdnavka God of War 3, Diablo 3 a Empire total war je jasna vec. |
zrovna ho hraju, mno a obrovsky minus je napln misi, je to podobne stereotypni jak far cry 2, prakticky jen nekolik malo repetetivne se opakujicich ukolu, coz je po hodine docela nuda, co uz nuda neni je prolejzani mest,muzes tak skakat a prozkoumavat docela realisticky vypadajici Damasek, Jeruzalem apod,grafika taky pekna...no uvidis sam btw paris neco online? kdyztak mi posli svuj PSN nick klidne po PM a muzem nekdy zaparit _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: ne únor 15, 2009 11:53 pm Předmět: |
|
|
ty si piča..ted u toho dřepim
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: ne únor 15, 2009 11:58 pm Předmět: |
|
|
| Tyrael napsal: | Zejtra me snad prijde Assasin´s Creed sem zvedav jestli je to tak dobry, jak se rika. Jinak predobejdnavka God of War 3, Diablo 3 a Empire total war je jasna vec. |
To si kupujes vsechno originaly? To bych nikdy neudelal, uz z principu
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: ne únor 15, 2009 11:59 pm Předmět: |
|
|
TheLeague - tak pokud mas PS3, nemuzes hry krast, ani kdybys chtel _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|