|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
Zaslal: so únor 14, 2009 1:53 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | supporter napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | většinou profetovaným profesionálním sportovcům |
nedávno ses tady rozplýval nad novou federací, kde sice nejsou profesionální, ale úplně stejní sportovci jak popisuješ. Tak doufám, že se na tu soutěž pojedeš podívat a řekneš jim to. Nebo kterýmukoliv profíkovi. |
Těm právě nedá nikdo ani korunu a sponzory si seženou sami. Takže jsi trochu mimo.
A aby bylo jasno tak já proti dopingu kromě juniorů nic nemám, pokud se ovšem daný sportovec neustále nebije v prsa jak je skvělý. |
Proč jako by se neměl bít do prsou..když dobrý je?
a proč píšeš o profetovaných profesionálech,když proti dopingu nic nemáš? Neprotiřečíš si?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MalajskyTygr
|
Zaslal: so únor 14, 2009 1:57 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Tenhle typ haly u nás asi opravdu chybí. Ale na druhou stranu by to nemělo být plácnutí do vody. Není to malá investice, tak by se mělo zvážit jednak její umístění a pak taky další možná využití. Každopádně Sáblíková je určitě velkej talent, z mála už vytřískala hodně a podle toho, co o ní čtu bude i skromná, takže řeči o tom, jak chce tohle a tamto sou mimo, myslím. |
Má to stát údajně někde ve Velkém Oseku. Takže úplně mimo všeho a opravdu je to jen dárek pro pár reprezentantů.
Slečnu Sáblíkovou neznám, ale nechává za sebe mluvit trenéra více než je zdrávo a ty jeho kecy vrhají špatný stín bohužel i na ni.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: so únor 14, 2009 2:10 pm Předmět: |
|
|
Pavle, že proti dopingu nic nemám neznamená že ho podporuju a už vůbec ne že by ho měl podporovat stát svými (mojimi) penězi. Ale to už jsme úplně někde jinde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so únor 14, 2009 2:26 pm Předmět: |
|
|
Jak stát bude tím,že postaví halu sponzorovat doping? Jinak osobně si myslím,že žádná hala nebude..
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: so únor 14, 2009 2:36 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | Jak stát bude tím,že postaví halu sponzorovat doping? Jinak osobně si myslím,že žádná hala nebude.. |
No staví ji jenom pro Sáblíkovou, všechny ostatní důvody jsou kecy. Tím samozřejmě neříkám ža Sáblice zobe a kdyby jo tak bych jí to určitě nevyčítal. Všechno co chci říct je to, že pokud už stát chce sypat miliardy do sportu tak at je "nedává" jedné profesionálce, ale at je využije ku prospěchu všech. Miliarda a půl za halu někde uprostřed pole mimo civilizaci jsou spláchnuté peníze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so únor 14, 2009 2:45 pm Předmět: |
|
|
Stím s tebou souhlasím. Moc o té hale nevím..ale nejspíš bude víceúčelová,ale v nějaké prdel* a tam se ta víceúčelovost asi tolik nevyplatí.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so únor 14, 2009 3:09 pm Předmět: |
|
|
Ad 1 .... mít jednu halu, ideálně víceúčelovou, na i na rychlobruslení zase není takový odvaz. Já osobně jsem toho názoru, že by rozhodně stát měla, o konkrétních podmínkách financování lze diskutovat, nicméně není důvod, proč by stát neměl participovat.
Ad 2 .... Sáblíková je jen jedna, protože za podmínek, které pro rychrobruslení panují u nás, může nějaké špičkové úrovně dosáhnout jen zázračná bytost. Tou ona je. K trenérovi .... přirovnal bych to k Záhrobské. Ji, a hlavně jejího tatínka podle rozhovorů co jsem četl, silně nemusím, ale faktem prostě je, že neskutečně umí. Takže nás mohou sice srát, ale své profesi dokonale rozumí. Sere nás kdekdo .... viď Tygře  .... ale kolik z těch lidí je takhle dobrých?
Ad 3 .... z předchozího bodu vypývá, že ta hala může pomoci výrazně zlepšit úroveň rychlobruslení u nás. Takže pozitivní efekt tu bezpochyby bude. Prachy se vyhazují na ledacos, jen tak namátkou mne napadá Sazka/O2 aréna a letošní MS v klasice v Liberci .... tak proč ne na tohle? Nebo prostě natvrdo říci, že na podporu vrcholového sportu serem a bude.
Ad 4 .... o tom kde ta hala bude, jak moc bude využívána, kým, za jakých podmínek a vše ostatní .... o tom víme všichni konkrétně hovno, takže je hezké se tu rozhořčovat _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so únor 14, 2009 3:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so únor 14, 2009 3:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: so únor 14, 2009 4:08 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Pavelcb napsal: | já se nerosčiluju.. |
Ty ne |
Ta zprava o tom ze Sablikova bude dal zavodit za Cesko nenasrala asi nikoho. Me treba nasral tygr protoze je to kokot. tak hezkyho valentyna.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so únor 14, 2009 4:35 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | http://www.sport.cz/clanek/145083-sablikova-vyhrala-v-heerenveenu-a-zajistila-si-celkove-prvenstvi-v-sp.html | To je neuvěřitelná holka. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: so únor 14, 2009 4:58 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | ygg napsal: | | Pavelcb napsal: | já se nerosčiluju.. |
Ty ne |
Ta zprava o tom ze Sablikova bude dal zavodit za Cesko nenasrala asi nikoho. Me treba nasral tygr protoze je to kokot. tak hezkyho valentyna. |
Ze jsem kokot je jenom tvůj subjektivní názor který je mi u pr..le. Ze ty jsi primitivní lhář a křivák je ovšem objektivní fakt který jsi dokázal svými "citacemi" toho co jsem kdysi údajně řekl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so únor 14, 2009 5:05 pm Předmět: |
|
|
Tech co si to mysli je trosku vic ... takze se nam to lehce zobjektivnuje _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so únor 14, 2009 5:09 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Ze jsem kokot je jenom tvůj subjektivní názor |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|