Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 244, 245, 246 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pavelcb

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
supporter napsal:
MalajskyTygr napsal:
většinou profetovaným profesionálním sportovcům

nedávno ses tady rozplýval nad novou federací, kde sice nejsou profesionální, ale úplně stejní sportovci jak popisuješ. Tak doufám, že se na tu soutěž pojedeš podívat a řekneš jim to. Nebo kterýmukoliv profíkovi.

Těm právě nedá nikdo ani korunu a sponzory si seženou sami. Takže jsi trochu mimo.
A aby bylo jasno tak já proti dopingu kromě juniorů nic nemám, pokud se ovšem daný sportovec neustále nebije v prsa jak je skvělý.

Proč jako by se neměl bít do prsou..když dobrý je?
a proč píšeš o profetovaných profesionálech,když proti dopingu nic nemáš? Neprotiřečíš si?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD napsal:
Tenhle typ haly u nás asi opravdu chybí. Ale na druhou stranu by to nemělo být plácnutí do vody. Není to malá investice, tak by se mělo zvážit jednak její umístění a pak taky další možná využití. Každopádně Sáblíková je určitě velkej talent, z mála už vytřískala hodně a podle toho, co o ní čtu bude i skromná, takže řeči o tom, jak chce tohle a tamto sou mimo, myslím.

Má to stát údajně někde ve Velkém Oseku. Takže úplně mimo všeho a opravdu je to jen dárek pro pár reprezentantů.
Slečnu Sáblíkovou neznám, ale nechává za sebe mluvit trenéra více než je zdrávo a ty jeho kecy vrhají špatný stín bohužel i na ni.
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavle, že proti dopingu nic nemám neznamená že ho podporuju a už vůbec ne že by ho měl podporovat stát svými (mojimi) penězi. Ale to už jsme úplně někde jinde.
Pavelcb

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak stát bude tím,že postaví halu sponzorovat doping? Jinak osobně si myslím,že žádná hala nebude..
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
Jak stát bude tím,že postaví halu sponzorovat doping? Jinak osobně si myslím,že žádná hala nebude..

No staví ji jenom pro Sáblíkovou, všechny ostatní důvody jsou kecy. Tím samozřejmě neříkám ža Sáblice zobe a kdyby jo tak bych jí to určitě nevyčítal. Všechno co chci říct je to, že pokud už stát chce sypat miliardy do sportu tak at je "nedává" jedné profesionálce, ale at je využije ku prospěchu všech. Miliarda a půl za halu někde uprostřed pole mimo civilizaci jsou spláchnuté peníze.
Pavelcb

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stím s tebou souhlasím. Moc o té hale nevím..ale nejspíš bude víceúčelová,ale v nějaké prdel* a tam se ta víceúčelovost asi tolik nevyplatí.
ygg

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ad 1 .... mít jednu halu, ideálně víceúčelovou, na i na rychlobruslení zase není takový odvaz. Já osobně jsem toho názoru, že by rozhodně stát měla, o konkrétních podmínkách financování lze diskutovat, nicméně není důvod, proč by stát neměl participovat.

Ad 2 .... Sáblíková je jen jedna, protože za podmínek, které pro rychrobruslení panují u nás, může nějaké špičkové úrovně dosáhnout jen zázračná bytost. Tou ona je. K trenérovi .... přirovnal bych to k Záhrobské. Ji, a hlavně jejího tatínka podle rozhovorů co jsem četl, silně nemusím, ale faktem prostě je, že neskutečně umí. Takže nás mohou sice srát, ale své profesi dokonale rozumí. Sere nás kdekdo .... viď Tygře .... ale kolik z těch lidí je takhle dobrých?

Ad 3 .... z předchozího bodu vypývá, že ta hala může pomoci výrazně zlepšit úroveň rychlobruslení u nás. Takže pozitivní efekt tu bezpochyby bude. Prachy se vyhazují na ledacos, jen tak namátkou mne napadá Sazka/O2 aréna a letošní MS v klasice v Liberci .... tak proč ne na tohle? Nebo prostě natvrdo říci, že na podporu vrcholového sportu serem a bude.

Ad 4 .... o tom kde ta hala bude, jak moc bude využívána, kým, za jakých podmínek a vše ostatní .... o tom víme všichni konkrétně hovno, takže je hezké se tu rozhořčovat
Pavelcb

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já se nerosčiluju..
ygg

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
já se nerosčiluju..

Ty ne
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Pavelcb napsal:
já se nerosčiluju..

Ty ne

Ta zprava o tom ze Sablikova bude dal zavodit za Cesko nenasrala asi nikoho. Me treba nasral tygr protoze je to kokot. tak hezkyho valentyna.

NIKDY NECHCI ZEMRIT!!!

In memoriam
http://www.youtube.com/watch?v=kNnW7GwI33Q
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
http://www.sport.cz/clanek/145083-sablikova-vyhrala-v-heerenveenu-a-zajistila-si-celkove-prvenstvi-v-sp.html
To je neuvěřitelná holka.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheLeague napsal:
ygg napsal:
Pavelcb napsal:
já se nerosčiluju..

Ty ne

Ta zprava o tom ze Sablikova bude dal zavodit za Cesko nenasrala asi nikoho. Me treba nasral tygr protoze je to kokot. tak hezkyho valentyna.

Ze jsem kokot je jenom tvůj subjektivní názor který je mi u pr..le. Ze ty jsi primitivní lhář a křivák je ovšem objektivní fakt který jsi dokázal svými "citacemi" toho co jsem kdysi údajně řekl.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tech co si to mysli je trosku vic ... takze se nam to lehce zobjektivnuje
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Ze jsem kokot je jenom tvůj subjektivní názor

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 244, 245, 246 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: