|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: čt únor 19, 2009 3:13 pm Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | | vcera Trh 62kg |
Na to jaká jsi dlouhá, hubená a neživí tě to, tak mooooc hezký. Kolik je osobák v nadhozu? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: čt únor 19, 2009 3:25 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | WildOrchid napsal: | | vcera Trh 62kg |
Na to jaká jsi dlouhá, hubená a neživí tě to, tak mooooc hezký. Kolik je osobák v nadhozu? |
zatim 70, nad hlavou jsem mela i 72, ale blbe jsem to zahodila bez povelu,takze neuznany.
Vazila jsem 64,3 paradoxne vaha jde pomalu dolu, sila nahoru :) _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt únor 19, 2009 3:52 pm Předmět: |
|
|
Ty jsi jak ten Kulich ..... trh ok, nadhoz na pikaču. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: čt únor 19, 2009 3:53 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Ty jsi jak ten Kulich ..... trh ok, nadhoz na pikaču. |
nerekla bych ze jsem jako ona.. stav se nekdy na zavody, at muzes porovnat. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michael Müller

|
Zaslal: čt únor 19, 2009 4:12 pm Předmět: Osobák ve dřepu. |
|
|
Včera jsem třikrát dřepl 205kg se záchranou, z toho tak jeden by se při troše dobré vůle dal uznat. Sám jsem nevěřil. _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt únor 19, 2009 4:42 pm Předmět: Re: Osobák ve dřepu. |
|
|
| Michael Müller napsal: | | Včera jsem třikrát dřepl 205kg se záchranou, z toho tak jeden by se při troše dobré vůle dal uznat. Sám jsem nevěřil. | Dobrá práce, nikdo jinej v té naší posilce snad ani víc nedá, ne? (solidní technikou) _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Michael Müller

|
Zaslal: čt únor 19, 2009 4:59 pm Předmět: |
|
|
Pod tu techniku bych se moc nepodepsal, ale on taky tam nikdo moc dřepy necvičí, je to asi všude stejný, dřina no. _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: čt únor 19, 2009 5:40 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | YUD napsal: | | VelkyBratr napsal: | | Muj vcerejsi osobak....3x Big Tasty v Mc a dve velky koly,aniz by me pak museli odvezt na korbe nakladaku :) Video z toho bohuzel neni :-D |
Počítám, že poslední opakování už bylo s cheatingem, ne? |
hadam ze se do toho burgru zakousnul a rozbehl se s nim proti zdi aby ho zarazil do krku |
Tak to bylo jasný vynucený opakování s dopomocí. Jen jestli ho dojedl celej, to by pak bylo neúplný opakování
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá únor 20, 2009 8:14 pm Předmět: |
|
|
pri 45% maximalky na prednim drepu jsem si totalne zablokoval levou pulku zad .. stary zraneni se ozvalo .. pri takhle maly vaze osobak
|
|
| nahoru |
|
 |
KOTO
|
Zaslal: pá únor 20, 2009 8:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
KOTO
|
|
| nahoru |
|
 |
jakuzza

|
Zaslal: pá únor 20, 2009 8:24 pm Předmět: |
|
|
dnes 220 mrtvola nadhmat ale pouzite trhacky, magnezko este neni...nie je to sice osobak ale potesilo _________________ [url=http://forum.ironmuscle.sk/][img:0a71a68e96]http://img388.imageshack.us/img388/245/wwwironmuscleskqy2.jpg[/img:0a71a68e96][/url]
[url=http://fitexpres.sk/fitprofil/index.php?obsah=profil_user&identif=1205148558]FitProfil[/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá únor 20, 2009 8:36 pm Předmět: |
|
|
2KOTO: maxko mam 180kg na predni drep, realny nevim .. tam se bojim delat kraviny a zkouset naplno. Ale proste fakt kravina, pohyb ktery znam nazpamet, uplne lehoucka vaha .. a tohle .. nechapu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
post-fipa

|
Zaslal: pá únor 20, 2009 9:00 pm Předmět: |
|
|
| jakuzza napsal: | dnes 220 mrtvola nadhmat ale pouzite trhacky, magnezko este neni...nie je to sice osobak ale potesilo |
Moc hezký!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|