|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne únor 22, 2009 6:51 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Iron.Pumping napsal: | tak sem si vcera dal pred spanim Dologran a Celaskon a spal jsem jako drevo Po Dologranu se dobre spi a po Celaskonu mam zive sny |
ses si jistej ze to bylo zrovna tim? |
Dologran je horcik a ten uklidnuje.Nekolikat jsem to uz zkousel 20 minut pred spanim plnou cajovou zicku a zapiju trochou vody
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne únor 22, 2009 8:21 pm Předmět: |
|
|
Co jineho mne zbyva nez to zkusit....
Mimochodem ty mivas problemy s usnutim, kvalitou spanku nebo brzkym buzenim? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
supeeel
|
Zaslal: ne únor 22, 2009 10:22 pm Předmět: |
|
|
Ted bylo zrovna ve střepinach report ohledně spánku. Nějaké ty léky na předpis pomahaj.. _________________ Všechno přijde časem, ale jinak sem dobrý :))
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: ne únor 22, 2009 10:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: ne únor 22, 2009 10:27 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | TheLeague napsal: | Zkouseli jste ten melatonin? Prej jsou potom skvely zivy sny. Bych to zkusil i kdyz spim dobre |
aby se ti zdaly prasecinky? |
Na prasecinky seru. Ja si chci prehrat v hlave nejaky zazitky z detstvi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: ne únor 22, 2009 10:48 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | yazi napsal: | | TheLeague napsal: | Zkouseli jste ten melatonin? Prej jsou potom skvely zivy sny. Bych to zkusil i kdyz spim dobre |
Ja si chci prehrat v hlave nejaky zazitky z detstvi. |
tak cos dělal předevčírem si snad pamatuješ,ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: ne únor 22, 2009 11:00 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | TheLeague napsal: | | yazi napsal: | | TheLeague napsal: | Zkouseli jste ten melatonin? Prej jsou potom skvely zivy sny. Bych to zkusil i kdyz spim dobre |
Ja si chci prehrat v hlave nejaky zazitky z detstvi. |
tak cos dělal předevčírem si snad pamatuješ,ne? |
Na to ze si pred nedavnem utekl hrobarovy z lopaty si nejak moc čilej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne únor 22, 2009 11:26 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Co jineho mne zbyva nez to zkusit....
Mimochodem ty mivas problemy s usnutim, kvalitou spanku nebo brzkym buzenim? |
se vsim co si popsal ..ale hlavne se brzo vzbudim
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt únor 26, 2009 8:31 am Předmět: |
|
|
Tak jsem po delsi dobe opet zkusil melatonin, tentokrat americkej a pocity jsou nasledujici:
Spanek v prvni casti noci (cca3-3,5h) byl dost hluboky, kdyz jsem se vzbudil, tak jsem asi minutu nevedel kdo jsem, kde jsem, proc jsem  , co je za den atd. Po minute jsem zjistil, ze jsem se vzbudil vlastne proto, ze mam plny mocak a ze se mne chce strasne ch*at (jeste ze jsem to zjistil zavcas  ), takze jsem se sel tedy vy*cat (a fakt byl plnej jako nikdy a myslel jsem, ze to snad neskonci  ), pote jsem usnul, ale uz to nebylo nic moc, hlavou se mne opet honila myslenka na snidani  a cca ve 3:15h jsem se sel nasnidat. Pak jsem lehl a opet jsem spal cca do pul 7. A take se mne behem cele noci zdalo mnohem vic snu, nez obvykle. Kazdopadne zkouset budu dal, pripadne zdvojnasobim davky. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt únor 26, 2009 8:38 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Draper napsal: | | 3:15h jsem se sel nasnidat. | Ty je sci-fi hrdina. Mně připomínáš kamaráda ze střední školy, když mi říkal, že ráno v 6 vstával do školy a někdo si u nich v kuchyni dělal večeři |
jo to jsem zazil i u meho byvaleho spolubydliciho ...
Ale zvlastni je, ze jak se nasnidam, tak se muj mozek jakoby uklidni a jdu v pohode spat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
MikeJ Mezomorf

|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: čt únor 26, 2009 2:17 pm Předmět: |
|
|
nevíte někdo jakej má vlil přerušení spánku (vymočení se) na jeho kvalitu respektive na množství vylučovaného testosteronu atd prostě hlavně na růst svalů :)
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt únor 26, 2009 2:21 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | | nevíte někdo jakej má vlil přerušení spánku (vymočení se) na jeho kvalitu respektive na množství vylučovaného testosteronu atd prostě hlavně na růst svalů :) |
rekl bych ze obrovskej, nech si zavest cevku _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|