na mna hej sak som sa aj dnes prezieral,kedze zajtra mi idu tahat krcne mandle
nechcem ta plasit,ale krcne mandle sa netahaju ale vyrezavaju ..a vypaluju:)..teda mne tam cosi stale palil s elektrinou:)..a je to teda prijemna dvadsatminutovka
Konecne se mi podarilo zvednout 18kg JC na bench a dala hned 12 opakovani. Druhou serii uz jsem bohuzel nenahodila, malem mi padlo leve rameno k zemi, ale i tak mam radost
Konecne se mi podarilo zvednout 18kg JC na bench a dala hned 12 opakovani. Druhou serii uz jsem bohuzel nenahodila, malem mi padlo leve rameno k zemi, ale i tak mam radost
hlasim vylepseni lonskeho totalu v trojboji na 590kg (z 520)
tentokrat jiz ve vybave 230+140+220
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
dík, ono to bylo defacto pul roku, ale zlepseni hlavne diky dresum
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Naposledy upravil Conan dne ne březen 01, 2009 10:22 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru