Tetovani a dalsi krasleni tela.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 50, 51, 52  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tetovani a dalsi krasleni tela.  Úvodní stránka -> Ostatní -> Tetovani a dalsi krasleni tela.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Libi se vam tetovani??
Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji.
48%
 48%  [ 118 ]
Libi ale nemam.
51%
 51%  [ 127 ]
Celkem hlasů : 245

Autor Zpráva
Bazzy

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2009 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l kdyz ti dela tak velkou keru jako tobe je to dobry dat slevu tim padem si te pojisti ze budes chodit dal knemu na prebarveni upravovani nebo dalsi kerky je to pro neho dalsi kseft, kdyz si nechas vytetovat mravence centimetr krat centimetr tak ti to tam napali protoze uz k nemu nikdy nepujdes protoze te mamka zabije:)

EDIT: jeste taky nema cenu pro neho kvuli petikilu rozdelavat barvy chystat "pistole" a ja nevim co vsechno takze ty maly kerky jsou proste za vetsinou za litr uz kvuli tomuhle niz vetsinou nejde...kdyz te maluje x hodin za x tisic tak ho ta sleva tolik neboli

Naposledy upravil Bazzy dne pá únor 06, 2009 1:40 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
m4l

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2009 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
m4l kdyz ti dela tak velkou keru jako tobe je to dobry dat slevu tim padem si te pojisti ze budes chodit dal knemu na prebarveni upravovani nebo dalsi kerky je to pro neho dalsi kseft, kdyz si nechas vytetovat mravence centimetr krat centimetr tak ti to tam napali protoze uz k nemu nikdy nepujdes protoze te mamka zabije:)

jj je to tak, jak me tetoval tak sme snad pokecali o vsem co se dalo a prave sem se ptal na ceny a rikal normalka ten litr/hodina ale fakt strasne zalezi jak si psal pres leto ho treba navstevujou takovy modni turisticky holciny ktery prijedou reknu chci vzpominku ze sem tu byla udela nejakyho motylka a dostane litra prace na pul hodiny.... nejlepsi na prachy ale zase nikoho to nebavi.... myslim si ze kazdej tater je proste rad kdyz dela takovej motiv kterej se mu libi ma to myslenku a proto ti klidne da tu slevu pac vi ze prijdes znova nebo proste ze si v pohode....

*sem si vzpomel na jednu historku kdyz sem se ho ptal jaky nejdivnejsi motivy tetoval me rikas: tak ke me prisel nejakej hnusnej sjetej fetak uz od pohledu sem byl rozhodnutej ze ho tetovat nechci ale tak aspon prej co chce vytetovat. a on ze by chtel vytetovat more na koule tak tater rekl sry kamo more na koule tady netetujem naschle
Bazzy

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2009 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je jeste lepsi jak Rumcajs
lucynqa

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2009 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co mate proti motylkum ????
elrubio

PříspěvekZaslal: so únor 07, 2009 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak v květnu jdu na druhou kerku.
hura uz ted se tesim. az budu mit fotak, postnu sem obe

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
lucynqa

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2009 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

takovou velikost motylka si predstavuji:o)

slunecni tattoo
xx76
(ban)

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2009 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám naprosto totožnou kérku na krku jako Robert LaSardo. Nemůžu si jí vynachválit

[/img]
phoenix.16

PříspěvekZaslal: so únor 28, 2009 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moje včérauděláný tetování ze kterýho mám ohromnou radost

supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: so únor 28, 2009 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak presne tenhle typ kérek se mi vůbec nelíbí....bez stínů, jednoduchý, bez nápadu...myšlenka žádná jen nějaký čáry. Tím samozřejmě neberu jinejm jejich vkus...
phoenix.16

PříspěvekZaslal: so únor 28, 2009 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
Tak presne tenhle typ kérek se mi vůbec nelíbí....bez stínů, jednoduchý, bez nápadu...myšlenka žádná jen nějaký čáry. Tím samozřejmě neberu jinejm jejich vkus...

v pohodě každýho názor
Drago

PříspěvekZaslal: so únor 28, 2009 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Phoneix16: Nezlob se, ale musim rict ze je to hrozny... Navic tak velky..

Tenhle styl musim rict ze se me libi, i kdyz osobne bych si nenechal tetovat nic co nema vyznam. Pokud pro tebe nema ovsem vyznam ten samotny akt tetovani a mas v tom neco skryty...

Mel sis nechat udelat neco takovyho, mimochodem nejlepsi kerka tohodle stylu co sem videl:
phoenix.16

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2009 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
Phoneix16: Nezlob se, ale musim rict ze je to hrozny... Navic tak velky..

Tenhle styl musim rict ze se me libi, i kdyz osobne bych si nenechal tetovat nic co nema vyznam. Pokud pro tebe nema ovsem vyznam ten samotny akt tetovani a mas v tom neco skryty...

Mel sis nechat udelat neco takovyho, mimochodem nejlepsi kerka tohodle stylu co sem videl:

joo v poho je to tvůj názor a já ti ho neberu

jinak tohle mi tam taky nabízel jestli to chci taky promíchaní ale má to docela dost známejch a to moje se mi líbí víc
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2009 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

je jedno co tam ma , proste na tak mladem cloveku to vypada divne .Nejvic funny je jak furt pise tohle mi delali vcera , hrozne se mi to libi aby ne kdyz to ma 1 den , pockejme 10 let.To si bude rikat ach jo takovej kyc
poldi

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2009 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

phoenix: to už je hotové? alebo je to len nejaký náčrt??
poldi

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2009 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
je jedno co tam ma , proste na tak mladem cloveku to vypada divne .Nejvic funny je jak furt pise tohle mi delali vcera , hrozne se mi to libi aby ne kdyz to ma 1 den , pockejme 10 let.To si bude rikat ach jo takovej kyc

neviem ci som ta teda dobre pochopil ,ale tiez si myslim ze ked si chce dat clovek "drsnu" kerku,mal by sam vyzerat "drsne" (divny vyraz,ale iny ma nenapada),
napriklad ta kerka,co postoval drago,vyzera uplne genialne,ale myslim ze keby som si ju dal napriklad ja,tak to vyzera smiesne a skor ako snaha byt drsny..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tetovani a dalsi krasleni tela. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 50, 51, 52  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: