|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ursus.
|
Zaslal: ne březen 01, 2009 7:54 pm Předmět: |
|
|
velmi pekne ale nic v zlom kamo, sila tam je, ale tie drepy, hlavne druhy bol plytky aj na gpc a 3whites?
a to som wpc sympatizant, ziadne ipf
|
|
| nahoru |
|
 |
joeart

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 8:02 pm Předmět: |
|
|
nenormalne plytke drepy...
|
|
| nahoru |
|
 |
mr_swal

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 9:24 pm Předmět: |
|
|
naco sa trepete do tych dresov ked chyba hruba sila..
stym som sa stretol aj na sutazi ze my v katerogii RAW sme v rozcvicovni dali viac ako chlapci v dresoch mali napisane zakladne pokusy. Peace.
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: ne březen 01, 2009 9:25 pm Předmět: |
|
|
| mr_swal napsal: | naco sa trepete do tych dresov ked chyba hruba sila..
stym som sa stretol aj na sutazi ze my v katerogii RAW sme v rozcvicovni dali viac ako chlapci v dresoch mali napisane zakladne pokusy. Peace. |
cicho tam
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 9:52 pm Předmět: |
|
|
| mr_swal napsal: | naco sa trepete do tych dresov ked chyba hruba sila..
stym som sa stretol aj na sutazi ze my v katerogii RAW sme v rozcvicovni dali viac ako chlapci v dresoch mali napisane zakladne pokusy. Peace. | taky to nechapu , je to dobry , tak akorad neco si utrhnout
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 10:59 pm Předmět: |
|
|
Tady zas mluví elita _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 3:22 pm Předmět: |
|
|
Tak to bych moc rád viděl. Ne z důvodu, že bych ti nevěřil, ale z důvodu že se budu cítit dost v životě ochuzen, pokud tohle neuvidím (:
Natoč to prosím. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 3:44 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | Tak dneska biceps s EZkou 80kg x 1, nerikam ze sem se u toho nehejbal, ale pri moji vaze 67kg u toho proste nejde stat po celou dobu rovne, ale ze by to byl nejakej nadhoz, to rozhodne ne. Udelalo mi to docela radost |
Kolik máš cm? Pač na 67kg třeba při 180cm se mi to zdá jako blbost, ale třebas se mýlim. Třebas když dával SSman do svýho loguvideo, jak si z velkou činkou dává bicepsy 100kg a cheating u toho byl, tak dost dobře nedovedu představit 1x mín vážícího jak dává 80kg
Naposledy upravil mathas dne čt březen 05, 2009 3:45 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 3:46 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | mathas napsal: | | venca.v napsal: | Tak dneska biceps s EZkou 80kg x 1, nerikam ze sem se u toho nehejbal, ale pri moji vaze 67kg u toho proste nejde stat po celou dobu rovne, ale ze by to byl nejakej nadhoz, to rozhodne ne. Udelalo mi to docela radost |
Kolik máš cm? Pač na 67kg třeba při 180cm se mi to zdá jako blbost, ale třebas se mýlim |
ty asi neznáš vencu co |
Ted mi ještě řekni, že to je lifter, a pujdu se studem zahrabat do písku
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 3:46 pm Předmět: |
|
|
uz to zase zacina _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 3:48 pm Předmět: |
|
|
| mathas napsal: | | MAST3R napsal: | | mathas napsal: | | venca.v napsal: | Tak dneska biceps s EZkou 80kg x 1, nerikam ze sem se u toho nehejbal, ale pri moji vaze 67kg u toho proste nejde stat po celou dobu rovne, ale ze by to byl nejakej nadhoz, to rozhodne ne. Udelalo mi to docela radost |
Kolik máš cm? Pač na 67kg třeba při 180cm se mi to zdá jako blbost, ale třebas se mýlim |
ty asi neznáš vencu co |
Ted mi ještě řekni, že to je lifter, a pujdu se studem zahrabat do písku |
Ne, venca by dal na biceps i to co dává Cizopasník na MT _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 3:48 pm Předmět: |
|
|
Tak já nevim  vencu neznám, možná mu opravdu křivdim, ale jak slyšim 67kg, tak se mi zdá nereálný 80kg na bicáky  . Jeslti to ale dál, tak smekám a má můj obdiv
Mastere: Jak to teď myslíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|