Posilovny v Brne

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 83, 84, 85  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Posilovny v Brne  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Posilovny v Brne
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pavelcb

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2008 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Bazzy"]
Pavelcb napsal:
zítra se dozvím,jestli dostanu dovolenou (a mohl bych přiject)..ale radši si nedělám naděje...takže zítra večer napíšu,jestli dorazím,nebo ne.[/quote

jestli ne tak dostanes po čuni

ty voe,ja su v jiné sekci
Hami88

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2008 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Michael Müller napsal:
Ano, děkuji, já tam chodil od r. 88-98 pravidelně, tak jsem jenom chtěl vědět, jak to vypadá, jestli se tam mám stavit a zavzpomínat, ale radši to nebudu riskovat, děkuji.

No pokud si chces zavzpominat, tak tam urcite zajdi....myslim,ze od roku 89 se tam nic nezmenilo, tak si urcite pripomenes stare casy. Jedina kvalita tohohle fitka je uz jen p. Minarik...jinak se tam zastavil cas.Skoda...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rahorus

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2008 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Jeste nez tam pujdu, nema nekdo zkusenost s Fitness 2000 v Brne na Kounicove uici v blizkosti koleji Druzba? Cena, sluzby, oteviraci doba?

Kamoš tam byl a prej je to tam samej hnědočech.
Douglas

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2008 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rahorus napsal:
Douglas napsal:
Jeste nez tam pujdu, nema nekdo zkusenost s Fitness 2000 v Brne na Kounicove uici v blizkosti koleji Druzba? Cena, sluzby, oteviraci doba?

Kamoš tam byl a prej je to tam samej hnědočech.

No uz jsem dotal doporuceni po PM, takze to stejne omrknu. Ale stejne si myslim, ze mysli jinou, treba do toho Freesportu chodi zhranicni studenti, taky tmavsi, mozna si je plete.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Hami88

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzhledem k mojí pracovní době 9-19 jsem se už více jak měsíc nedostala do fitka, tak jsem si řekla, že opět zkusím štěstí ve fitku p. Minaříka, které mám přes ulici. Byla by to jediná možnost jak se dostat do posilovny i po práci.
Nicméně jsme opět zhodnotila, že za tohle mi to nestojí. Vstupné 70,-,u baru seděla slečna s jedním s klientů a kouřili, podotýkám, že z minulých návštev jsem již poučena a převlíkám se radši doma a rychle to přeběhnu...to stejné po tréninku...nejsem nějak náročná, ale tyhle sprchy jsou na mě příliš a u nejedné šatní skříňky vypadávají dvířka. Se sparingem jsme si objednali vodu, aby nám bylo následně sděleno, že vodu z vodovodu nám slečna nesmí napustit a že má jedině matonku nebo ionťák...smířili jsme se s ním a hádejte co do něj nalela...vodu z vodovodu...to vše za 20 Kč. Hodnotit stroje snad ani nemá význam,ale jako ženská nemám energii sundávat pokaždý 2 metráky z legpressu abych si zacvičila. Jendoručky a cihličky na strojích samozřejmě neoznačené...Jediné co na týhle posilovně zůstalo kvalitního je majitel...tím to hasne. A o kardio zóně lze jen stěží mluvit...

Neznáte někdo nějakou slušnou posilku v okolí Staré osady prosím? Než totiž tohle, tak snad radši začnu chodit do Startracu...

A omlouvám se fandům fitka p.Minaříka, ale tenhle svůj pocit jsem ze sebe prostě musela dostat...kdyby se s tím něco udělalo, mohla by to být tak krásná posilovna
Bazzy

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

u minarika je to uz bohuzel hodne spatny dokonce sem slysel ze se to ma ted nekdy zavirat, co vim tak krome startracku kolem stare osady nikde nic neni teda krome nepouzitelnyho minarika , napada me jedine A-fit na taborske ten je asi tak nejbliz
Mik.cz

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na te taborske je to ale taky pekne nahovno ale aspon tam maji popsany cihlicky..
Hami88

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
u minarika je to uz bohuzel hodne spatny dokonce sem slysel ze se to ma ted nekdy zavirat, co vim tak krome startracku kolem stare osady nikde nic neni teda krome nepouzitelnyho minarika , napada me jedine A-fit na taborske ten je asi tak nejbliz

Ještě nedávno byl u Minaříka kulečníkový stůl.....v A-fitu je taky,už to samo o sobě ve mě vyvolává smíšené pocity. Problém je, že z práce dojedu nejdřív v půl osmý a to nikam dál než tady po okolí nestíhám. Startrac mi vadí tím jejich klubovým členstvím
Mik.cz

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hami88 napsal:
Bazzy napsal:

Ještě nedávno byl u Minaříka kulečníkový stůl.....v A-fitu je taky,už to samo o sobě ve mě vyvolává smíšené pocity. Problém je, že z práce dojedu nejdřív v půl osmý a to nikam dál než tady po okolí nestíhám. Startrac mi vadí tím jejich klubovým členstvím
startrack je pro buzny.. tam se nechodi cvicit ale pokecat..
kde mas praci?
Bazzy

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mik.cz napsal:
na te taborske je to ale taky pekne nahovno ale aspon tam maji popsany cihlicky..

tojo pekne me tam sere par veci treba ze prides musis si vyzut boty pak des teprv nahoru pres celej ten barak do satny kde netece tepla voda, koupis si piti z vodovou za 5 korun je to jak z kanalu, osy jsou natreny asi lubrikacnim gelem protoze kdyz jednu nigga bench (uzkej) a davam po serii cinku do stojanu tak mam normalni sirokej uchop:D a nejvetsi debil je ten majitel co se tam porad mota, nechat auto vzadu na to dvore je taky o hubu diky mistnimu obyvatelstvu jinak supr gym
Hami88

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mik.cz napsal:
Hami88 napsal:
Bazzy napsal:

startrack je pro buzny.. tam se nechodi cvicit ale pokecat..
kde mas praci?

Momentálně makám střídavě v Olympii a ve Futuru takže mám Slatinu z ruky a to mě pěkně štve
Hami88

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně mě udivuje, že p.Minařík chce 70,- vlezný a ani nevím za co....za hnusný sprchy, hnusnej ioňťák nebo nefunkční stroje? Jak si ho vážím jako závodníka tak tohle nikdy nepoberu
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:

Byl jsem tam 2x a uz by me tam nedostali ani jerabem. Protivnejsiho cloveka nez je majitel jsem snad jeste nevidel, divny lidi, divny prostredi, rozbity rotopedy
a osatni stroje na aerobku, zakaz vlastnich napoju atd...Asi je to o zvyku, ale k tehle posilovne mam vazne odpor.

U Minarika jsem byl jednou taky, kdyz obcas prespim v Zidenicich, ale ani tady me to nicim neupoutalo a moc dobre se mne tam necvicilo.

Zlatej Blue Gym :)

Mimochodem chodi nekdo do fitness 3000 na Divadelni?
Poman

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je ta hned u Hlavaku?

Na Pálavskýho náměstí je jedna,ale ta je ještě o několik tříd horší než zde popsaná
Mik.cz

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Bazzy napsal:

Byl jsem tam 2x a uz by me tam nedostali ani jerabem. Protivnejsiho cloveka nez je majitel jsem snad jeste nevidel, divny lidi, divny prostredi, rozbity rotopedy
a osatni stroje na aerobku, zakaz vlastnich napoju atd...Asi je to o zvyku, ale k tehle posilovne mam vazne odpor.

U Minarika jsem byl jednou taky, kdyz obcas prespim v Zidenicich, ale ani tady me to nicim neupoutalo a moc dobre se mne tam necvicilo.

Zlatej Blue Gym :)

Mimochodem chodi nekdo do fitness 3000 na Divadelni?

presne tak na tu taborskou mam uplne stejnej nazor.. kdyz jsem tam byl a nejakej dedek do me furt neco valil jak curak tak jsem ho poslal skejtovat jinam a at neotravuje ze tu vodu si tam pit budu a kdyz dojedu serii lana na tricak a davam si 1min pauzu tak to lano fakt vzdy nebudu uklizet na vesak...nastesti to pochopil a odesel pak mi bylo receno ze je to majitel tak jsem tam uz nikdy nesel..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Posilovny v Brne Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 83, 84, 85  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: