|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 3:49 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: |
Ne, venca by dal na biceps i to co dává Cizopasník na MT |
2x
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 3:49 pm Předmět: |
|
|
| mathas napsal: | Tak já nevim vencu neznám, možná mu opravdu křivdim, ale jak slyšim 67kg, tak se mi zdá nereálný 80kg na bicáky . Jeslti to ale dál, tak smekám a má můj obdiv |
tak radeji nech vencu vencou, ver je to pro tve dobro a pro dobro fora _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 3:50 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil MAST3R dne čt březen 05, 2009 3:51 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 3:51 pm Předmět: |
|
|
| mathas napsal: | Mam to brát tak, že kecá a je tim známej po celym foru? |
ani ne _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: čt březen 05, 2009 3:56 pm Předmět: |
|
|
Ja vencovi i verim, ale chtel bych to teda taky videt.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 3:58 pm Předmět: |
|
|
Mám stejný názor jako Drago. Chtěl bych to vidět, protože mne zajímá kam se člověk v evoluci dostává (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
headlong23

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 4:07 pm Předmět: |
|
|
nieco podobneho som videl ale manik sa pritom tak naklanal dozadu ze jeho chrbat a podlaha splynuli v jedno telo a ja som chcel kazdu chvilu zavolat pohotovost...
fakt asi hod to video _________________ Fuck, shit, cock, ass, titties, boner, bitch, muff, pussy, cock, butthole, Barbra Streisand!
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 5:31 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | ja i 50 povazuju za uspech, pac s takovou vahou sem nikdy bicaky necvicil ... |
ty ale nejses venca.v
edit: jasne ze to bude s poradnym cheatingem, ale to ze si venca nevymysli, mu verim _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt březen 05, 2009 5:45 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | supporter napsal: | ja i 50 povazuju za uspech, pac s takovou vahou sem nikdy bicaky necvicil ... |
ty ale nejses venca.v
edit: jasne ze to bude s poradnym cheatingem, ale to ze si venca nevymysli, mu verim |
ikdyby...me delaji problem 15 kg jednoruč.y
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 6:39 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Draper napsal: | | supporter napsal: | ja i 50 povazuju za uspech, pac s takovou vahou sem nikdy bicaky necvicil ... |
ty ale nejses venca.v
edit: jasne ze to bude s poradnym cheatingem, ale to ze si venca nevymysli, mu verim |
ikdyby...me delaji problem 15 kg jednoruč.y |
počkej fakt ????
podle fotky tetování máš docela dobrý předloktí
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 12:29 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | mathas napsal: | Mam to brát tak, že kecá a je tim známej po celym foru? |
ASi tak |
No nemel bych reagovat, ale nakonec proc ne , muzes mi rict kdy sem na foru kecal? To by me docela zajimalo, jako ja chapu ze kdyz zvedas na bench 50 nebo kolik tak ze se ti to zda divny, ale po par letech cviceni se treba pres ten pulmetrak prehoupnes a pochopis ze lidi muzou p peti letech cviceni docela zesilit . Ale domnivam se ze je ti 16, podle logu, a od takovejch s prominutim parchantu (ja teda nejsem zas o tolik starsi ) nechapu, proc se do me vubec seres, kdyz mas polovicni silu. Ale jo, zacinas cvicit, ja si ze zacatku taky myslel ze nemuzu nikdy zvednout treba 100 na bench. Ale pro priste radsi mlc
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|