|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: pá únor 27, 2009 8:23 am Předmět: |
|
|
To mě se zase wowkko nelíbí _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
supeeel
|
Zaslal: pá únor 27, 2009 9:53 am Předmět: |
|
|
Wowko sem tam hraju. hodně návyková hra. Ale asi sem se ještě tak daleko nedostal, tak sem ty postavy nepoznal _________________ Všechno přijde časem, ale jinak sem dobrý :))
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá únor 27, 2009 10:34 am Předmět: |
|
|
jj zavislost mega.. ja nekdy dva dny v kuse  .. hral jsem za vsechny postavy a stridal i talenty. Teda az na DK z LK :D
|
|
| nahoru |
|
 |
supeeel
|
Zaslal: pá únor 27, 2009 12:44 pm Předmět: |
|
|
celou dobu co to znám hraju jen za Noční elfy- Prist. Mám takové intervaly kdy třeba 14 dní hraju skoro v kuse. ale pak třeba 2 měsíce na to ani nemrknu. Ted zrovna jsem v pauze _________________ Všechno přijde časem, ale jinak sem dobrý :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: st březen 04, 2009 12:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Plazer

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st březen 04, 2009 1:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Atti

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 8:28 am Předmět: |
|
|
Gamesa všech games je pro mě Ultima Online.
Myslim že tohle stařičký RPG nebude nikdy překonaný, ztrávil jsem uní párset hodin, ale už je to dávno pryč, hezký časy
Zkoušel jsem GuildWars i Wowko,ale neni to ono.
Jo a do moji síně slávy ještě patří určo Heroes,Setleři,Diablo,z ´´novějších´´ mě hodně bavil LotR, singl i po síti pecka.
Teď už jdou gamesy mimo mě, občas COD4,ale to tak hoďku měsíčně:)
Jediný co musim už z principu zahrát bude Diablo3,to je srdcovka, tak doufam,že nesklame.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 8:45 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Atti

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 8:56 am Předmět: |
|
|
Mi povídej,já z nostalgie už 3 roky prologovávam postavy a platim baráček.Nahráno za tu dobu nemam nic.
Neznáš Koviho?myslim,že řikal, že se znáte..
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 9:07 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Menii
|
Zaslal: pá březen 06, 2009 9:11 am Předmět: |
|
|
O Ultimě mi ani nemluvte, tam jsem strávil sakra času......dnes už jen sem tam lognu aby se nesmázla postavička i když stejně to už nikdy hrát nechci :-D děsnej žrout
|
|
| nahoru |
|
 |
Atti

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 9:13 am Předmět: |
|
|
hehe Homer Simpson rikal:"alkohol je zivotni styl, muj zivotni styl" :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Atti

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|