|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kid
|
Zaslal: pá březen 06, 2009 1:24 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | venca.v napsal: | | MAST3R napsal: | | mathas napsal: | Mam to brát tak, že kecá a je tim známej po celym foru? |
ASi tak |
No nemel bych reagovat, ale nakonec proc ne , muzes mi rict kdy sem na foru kecal? To by me docela zajimalo, jako ja chapu ze kdyz zvedas na bench 50 nebo kolik tak ze se ti to zda divny, ale po par letech cviceni se treba pres ten pulmetrak prehoupnes a pochopis ze lidi muzou p peti letech cviceni docela zesilit . Ale domnivam se ze je ti 16, podle logu, a od takovejch s prominutim parchantu (ja teda nejsem zas o tolik starsi ) nechapu, proc se do me vubec seres, kdyz mas polovicni silu. Ale jo, zacinas cvicit, ja si ze zacatku taky myslel ze nemuzu nikdy zvednout treba 100 na bench. Ale pro priste radsi mlc |
Furt lepší říct pravdu ( to je těch mej 50kg na bench) než jít do posilky najít si tu někoho kdo dává nejvíc a pak říct, že to dáváš ty , ale já na tebe seru nebudu se tu stebou hádat o hovně skoro všichni píšou, že ti nevěřej tak zalez zase do posilky lámat rekordy...pápá
edit: jako, že mám poloviční sílu tak co? zmlátíš mě? Třeba mám zas o poovinu větší mozek než ty!! |
To chce klid a nohy v teple, to že půlka fóra něco tvrdí ještě neznamená, že Venca kecá. Už tu párkrát dokázal, že sílu má. Má to potvrzení i účastí na závodech v benči. Třeba nám sem i postne video, pak mu všichni můžeme zkritizovat techniku a stejně zkonstatujeme, že na svou postavu má sílu velmi překvapující.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 1:29 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | | MAST3R napsal: | | venca.v napsal: | | MAST3R napsal: | | mathas napsal: | Mam to brát tak, že kecá a je tim známej po celym foru? |
ASi tak |
No nemel bych reagovat, ale nakonec proc ne , muzes mi rict kdy sem na foru kecal? To by me docela zajimalo, jako ja chapu ze kdyz zvedas na bench 50 nebo kolik tak ze se ti to zda divny, ale po par letech cviceni se treba pres ten pulmetrak prehoupnes a pochopis ze lidi muzou p peti letech cviceni docela zesilit . Ale domnivam se ze je ti 16, podle logu, a od takovejch s prominutim parchantu (ja teda nejsem zas o tolik starsi ) nechapu, proc se do me vubec seres, kdyz mas polovicni silu. Ale jo, zacinas cvicit, ja si ze zacatku taky myslel ze nemuzu nikdy zvednout treba 100 na bench. Ale pro priste radsi mlc |
Furt lepší říct pravdu ( to je těch mej 50kg na bench) než jít do posilky najít si tu někoho kdo dává nejvíc a pak říct, že to dáváš ty , ale já na tebe seru nebudu se tu stebou hádat o hovně skoro všichni píšou, že ti nevěřej tak zalez zase do posilky lámat rekordy...pápá
edit: jako, že mám poloviční sílu tak co? zmlátíš mě? Třeba mám zas o poovinu větší mozek než ty!! |
To chce klid a nohy v teple, to že půlka fóra něco tvrdí ještě neznamená, že Venca kecá. Už tu párkrát dokázal, že sílu má. Má to potvrzení i účastí na závodech v benči. Třeba nám sem i postne video, pak mu všichni můžeme zkritizovat techniku a stejně zkonstatujeme, že na svou postavu má sílu velmi překvapující. |
No máš pravdu, že jsem to napsal v afektu, těd jsem si to nechal projít hlavou, počkám tedy na video, nebudu se ktomu dál vyjadřovat. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 1:34 pm Předmět: |
|
|
venca jednou s tema silackejma kecama narazi:-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gozo

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 5:37 pm Předmět: |
|
|
160 na mrtvolu po roce cvičení
|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
|
| nahoru |
|
 |
PapradIsMyName
|
Zaslal: pá březen 06, 2009 6:53 pm Předmět: |
|
|
| BIG Lebowski napsal: | | 80 kg na biceps pri takej vahe neni vobec mozne a uplne nerealne..maximalne tak 40 | tak 40 si trosku urcite prestrelil zhodou okolnosti mam tiez kolo 68kg a takych 40kg si davam v poho v serkach 4x10 sice aj mne sa zda 80hooodne vela na taku vahu veril by som tak keby este napisal 65kg
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 6:58 pm Předmět: |
|
|
paprad,tak to ze to nedokazes ty pri rovnakej vahe,nie je moc relevantne..
aj 50kilove cinanky vzpieracky dvihaju nad hlavu cez 100kilo takze to neznamena ze to musi dvihnut kazda 50kilova zena _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
Naposledy upravil poldi dne pá březen 06, 2009 6:59 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Gozo

|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 7:17 pm Předmět: |
|
|
JÁ TI VENCO VĚŘIM! a tohle myslim vážně
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 7:23 pm Předmět: |
|
|
| PapradIsMyName napsal: | | BIG Lebowski napsal: | | 80 kg na biceps pri takej vahe neni vobec mozne a uplne nerealne..maximalne tak 40 | tak 40 si trosku urcite prestrelil zhodou okolnosti mam tiez kolo 68kg a takych 40kg si davam v poho v serkach 4x10 sice aj mne sa zda 80hooodne vela na taku vahu veril by som tak keby este napisal 65kg |
60ku davam po osmi no
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: pá březen 06, 2009 7:28 pm Předmět: |
|
|
osobne mi je naprosto jedno i kdyby napsal, ze zveda na biceps 170 v serii a myslete si o me co chcete _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
PapradIsMyName
|
Zaslal: pá březen 06, 2009 7:35 pm Předmět: |
|
|
sak ja nevravim ze ked to nedokazem ja tak to nedokaze ani on ja som to len napisal lebo lebowsky si mysli ze s jeho vahou dava max 40kg co je uplne v pohodicke
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 7:41 pm Předmět: |
|
|
ja davam 20tku, kdyz mam den, tak i ctyrikrat za noc _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: pá březen 06, 2009 7:49 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | venca jednou s tema silackejma kecama narazi:-) |
Do vény se zacli srat oni prvni ne. S tim benchem mu taky vsichni neverili a nakonec mel pravdu. I kdyby dal na bicak 60 kilo tak je to skvelej vykon.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 7:54 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | yazi napsal: | | venca jednou s tema silackejma kecama narazi:-) |
Do vény se zacli srat oni prvni ne. S tim benchem mu taky vsichni neverili a nakonec mel pravdu. I kdyby dal na bicak 60 kilo tak je to skvelej vykon. |
mne je vena ukradenej, ja se chlubim svym perim :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|