BĚH : 22:52 - kolem 4 km (orientační bod - na 1. kopeček za Limovou a zpět)
- dnes sem si dal lehčí tempo a trochu prodloužil trasu
- nějak sem dneska podcenil počasí, sem si říkal, že už je jaro, bude teplo a ono ho.no .... pěkně fučelo
Předpažování s VC - v supersérce s přítahy
3 * 8 * 20 kg
Přítahy VC k bradě
3 * 10 * 20 kg
břicho
6 sérek
Pauzy : 105 sekund
TIME : 80 minut
- tak opět přihazujem váhu ... a přidáváme 15 s na pauzách
- Dřepy : dneska sem je dal pro změnu jako první cvik, šly v pohodičce
- Mrtvoly : teda myslel sem že to pujde o něco líp... U někerých sérek sem musel činku položit a zvednout (tzn pokládal sem, většinou jezdím vše na jeden zátah). A u poslední sérky sem si po 3 opáčkách musel vzít rukavky páč mi to vykluzovalo z ruk... Na druhou stranu sem aspon natočil 4-tou sérii, takže to sem pak hodím....
- Bench : místo 5kg navíc sem přidal opáčko v každé sérce, další zvyšování bude podle toho jak se mi bude chtít
Jo a, od příště budu střídat MT s přítahama a shybama .
Aha, takže technika je OK ? (moc to z vašich reakcí nejde poznat)
Je fakt, že ted sem si ty vlasy nechal trochu víc narůst a každej mi říká, at se už, kurva, konečně ostříhám, ale že vypadám jak Vojta Kotek, to mi ještě nikdo neřekl.
SethX : mám na komplu nějakej výběr dechovek, tak sem to tam prdnul, aby ten klip dýchal pořádnou hártkóór atmosférou Nemám tušení jak se to jmenuje.
owar : jestli si nějaká sexy bloncka (zkousnu ale i jiný vlasy) tak se můžem domluvit ..
Kamo neblazni, kdyt ja vim jaky to je, kdyz si cloveka pletou na ulici s idolem pubertacek Proto taky usilovne cvicim, aby moje druhe jmeno nebylo "krásný a šarmantní" ale "velký, široký a pronikavý"
_________________ Proud member of the Axis of evil
BĚH : 23:05 - kolem 4 km (orientační bod - na 1. kopeček za Limovou a zpět)
- tak nevím no, čas je sice horší, ale přišlo že jsem běžel o dost rychlejc než minule (možná sem blbě odečetl čas).... Neva, každopádně dneska to bylo super.
Bufu:
K té technice...
Ze začátku si to skoro nepoložil na zem a hned si šel na další opakování. To je špatně.Každé opakování zvlášť! Protože když si všimneš,tak první opakování tažené od země bylo úplně jiné než to další,které se podobalo rumunskému DL.Takže mysli na to!Každé opakování zvlášť a nesázet to tam bez rozmyslu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru