Derek Poundstone - 1st
Mikhail Koklyaev - 2nd
Travis Ortmayer - 3rd
Vidas Blakaitis - 4th
Phil Pfister - 5th
Brian Siders - 6th
Andrus Murumets - 7th
Ervin Katona - 8th
Alexander Pekanov - 9th
Dave Ostlund - 10th
Posledni disciplínu jsem viděl online na bb.com, byla jím circus dumbell 202lbs, kde Derek strácel 2 body na Mishu a Travis 2 body na Blakaitise. Derek jednoručku skutečně zničil svými neskutečně rychlými 15 reps bez jakékoliv zastávky. Misha potřeboval tak 10resp - dal 9.
_________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
tu ani tak nejde o 90kilo, ale o to ze ten bazmeg ma neskutocne hruby uchop cize to chytit nejde poriadne, plus nejsu tam loziska, cize kotuce sa neotacaju, aj to moze zavazit
sranda ako ohlasovali sidersa ze mr.presser a nejako to nevyslo
zkoušel si někdy přemístění a výraz s jednoručkou co se protáčí ? Není to opravdu příjemný. Jediný problém u té 90tky je tloušťka osy a velikost tzn. problém to držet nad hlavou.
_________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
našla som včera zaujímavú info v poľských novinách, dúfam, že to tu už niekde nie je, lebo celé to tu nemám prečítané
na poľskej scéne sa zjavil nový talent, Marius tvrdí, že jeho nástupca, čo bude ešte silnejší ako on
zopár info o ňom:28 ročný Krzystof Radzikovski z Glowna
186 cm výška,váha 140 kg
biceps 56 cm,stehno 80 cm,prsia 144 cm
rekordy: drep 370kg, bench 300 kg, mťah 385 kg
_________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
1. Power Stairs: 205 kg, 227 kg, and 239 kg; 5 steps
2. Super Yoke: 420.5 kg, 30 meters
3. Sigmarrson Wheels Deadlift: 400 kg, for reps, with straps
4. IronMind Overhead World Challenge (Part 1): 1980 log (157.7 kg), 1892 Apollon’s Axle (166.5 kg), 1988 Kazmaier True Log (170.5 kg), IronMind Axle (177 kg); 2004 Z Log (189 kg)
5. Slater King of Stones World Challenge (Part 1): six atlas stones (136.5 kg, 148 kg, 159 kg, 170.5 kg, 182 kg, 193 kg)
Day 2
6. Inukshuk/Husafell Medley Challenge: 4 medium barrels (102, 114, 125 and 136 kg); 2 large barrels (182, 193 kg); Husafell replica (182 kg); Inukshuk replica (193 kg)
7. Hip and Thigh Backlift: starting weight is 909 kg; last man standing
8. Louis Cyr Dumbbell Power Walk: 615.5 kg
9. IronMind Overhead World Challenge (final): one-arm dumbbells clean and press (68 kg right and left hand, then just one arm: 80, 89, 93 98 and 103 kg)
10. Slater King of Stones Challenge (final): four natural stones (159 kg, 182 kg, 205 kg, 235 kg)
jednoznacne nejtezsi strongman soutez jaka kdy byla verim tomu ze nektery discipliny nikdo ze zavodniku nedokonci cely
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
No paráda, jen mi vrtá hlavou co je ten "Louis Cyr Dumbbell Power Walk" ?
taky jsem na to koukal protoze mi k tomu vubec nesedi ta vaha... loni to bylo formou farmers walk, jenze to bylo tusim 160+160kg coz tomu souctu nejak neodpovida
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru