|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Vitaz Arnold Classic? |
| 1. Victor Martinez |
|
56% |
[ 43 ] |
| 2. Kai Green |
|
13% |
[ 10 ] |
| 3. Silvio Samuel |
|
11% |
[ 9 ] |
| 4. Toney Freeman |
|
17% |
[ 13 ] |
| 5. Branch Warren |
|
1% |
[ 1 ] |
|
| Celkem hlasů : 76 |
|
| Autor |
Zpráva |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: ne březen 08, 2009 7:53 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Takýto typ zostavy nemusím, no invenčnosť sa jej nedá poprieť, obdivujem ako skvele dokáže ovládať jednotlivé svalové skupiny a aj v netradičných pózach zatnúť temer všetko. | hlavne kdyz da lopatky k sobe , ty neskutecny pruhy na zadech , to se jen tak nevidi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
pecík

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne březen 08, 2009 8:08 pm Předmět: |
|
|
| pecík napsal: | supporter: ukaž se nám ty ty budeš určo princ Krasoň |
sem čekal, kdo bude první, gratuluju
|
|
| nahoru |
|
 |
pecík

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne březen 08, 2009 8:22 pm Předmět: |
|
|
| pecík napsal: | náhodou se ještě držím a můj projev je mírný. každej ho chválí a ty napíšeš tohle no prostě ty... . necháme toho |
a to jako že ho každej chválí, tak nemužu napsat, že je hnusnej? Aha...tak promiň. Jak se mi nelibi Jackson tak se mi ,,libil,, rozhodne vic, než Green, kterej má prostě divný hnusný vary. Zblázni se z toho...
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
|
| nahoru |
|
 |
spt
|
Zaslal: ne březen 08, 2009 9:06 pm Předmět: |
|
|
| william888 napsal: | | supporter napsal: | | Green je hnusnej |
moja reč.. | moze byt hnusny ale v tom co robi je sakra dobry a robi to kratko... ak pojde takto hore mame noveho colemana
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: ne březen 08, 2009 9:47 pm Předmět: |
|
|
jsem z letosniho ac trosku zklamany,trend je jasny vsichni nabiraji hory svalu a pak to neni zpracovany a chybi tam to co co meli zavodnici v devadesatych letech velke plasticke svaly s definici a estetikou,nehlede na to ze spousta tech nabiracu na to proste nema kostru, treba rockel nebo mousavi,uz jim to neslusi, kai vyhral zaslouzene a i kdyz neni nejestetictejsi,nejvice se priblizuje kvalitou a proporcemi ronniemu,vic byl zality s nekolika kilogramy neceho co na sobe nemel mit nicmene zda se mi ze neuveritelne zlepsil zada a az to zpracuje bude zase o kus dal,nejvetsi dojem na me udelal silvio,tak to ma vypadat a je uplne jedno ze ma o 20 kilo min nez ostatni.
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: ne březen 08, 2009 10:12 pm Předmět: |
|
|
najvacsia sranda na celom AC bolo ten gustavo badell
a jeho hudba vo volnej zostave
check out the definition
look at the symetry
jerk on my ass like theres no tomorrow
dal narcizmu novy level
|
|
| nahoru |
|
 |
spt
|
Zaslal: ne březen 08, 2009 10:42 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | | jsem z letosniho ac trosku zklamany,trend je jasny vsichni nabiraji hory svalu a pak to neni zpracovany a chybi tam to co co meli zavodnici v devadesatych letech velke plasticke svaly s definici a estetikou,nehlede na to ze spousta tech nabiracu na to proste nema kostru, treba rockel nebo mousavi,uz jim to neslusi, kai vyhral zaslouzene a i kdyz neni nejestetictejsi,nejvice se priblizuje kvalitou a proporcemi ronniemu,vic byl zality s nekolika kilogramy neceho co na sobe nemel mit nicmene zda se mi ze neuveritelne zlepsil zada a az to zpracuje bude zase o kus dal,nejvetsi dojem na me udelal silvio,tak to ma vypadat a je uplne jedno ze ma o 20 kilo min nez ostatni. | uplny suhlas
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne březen 08, 2009 11:19 pm Předmět: |
|
|
| spt napsal: | | Peca napsal: | | jsem z letosniho ac trosku zklamany,trend je jasny vsichni nabiraji hory svalu a pak to neni zpracovany a chybi tam to co co meli zavodnici v devadesatych letech velke plasticke svaly s definici a estetikou,nehlede na to ze spousta tech nabiracu na to proste nema kostru, treba rockel nebo mousavi,uz jim to neslusi, kai vyhral zaslouzene a i kdyz neni nejestetictejsi,nejvice se priblizuje kvalitou a proporcemi ronniemu,vic byl zality s nekolika kilogramy neceho co na sobe nemel mit nicmene zda se mi ze neuveritelne zlepsil zada a az to zpracuje bude zase o kus dal,nejvetsi dojem na me udelal silvio,tak to ma vypadat a je uplne jedno ze ma o 20 kilo min nez ostatni. | uplny suhlas |
původně jsem nechtěl reagovat ale kvůli Silviovi musim. O trendu bychom se mohli bavit hodiny.....prostě to tak je a že by to Rockelovi neslušelo, o tom nic nevim.
Silvio: Nejsem fanoušek jeho protruze břicha, která je naprosto příšerná....je sice hezký, že když zatne šikmý břišní svaly, má je až ke spodním zádům ale jinak je to hrůza (je to vidět hlavně na videu) bicepsy nehezeké, bez vrcholku, záda slabá, při double bic. ze zadu velice slabé bez reliéfu, nohy nemaj plastičnost, lýtka nejsou, hamstringy špatný....jediný plus je papírová kůže (snad nejlepší na současné scéně, chtěl bych se Silviovo kůží a podkožním tukem vidět třeba Cutlera )....chraň bůh aby jednou přišel Silvio na soutěž nedotažený, kde by asi skončil.....
Líbí se mi jeho prsa a celkovej look při některých povinných pózách, jinak podle mě velice přeceňovaný.
Jé, to jsem se do něj obul , teď mě ukamenujte....
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po březen 09, 2009 12:08 am Předmět: |
|
|
Máš pravdu, mne sa zdá akoby on sledoval iný AC 09, podla mna úroveň bola viac než vysoká a ten silvio - s tým bruchom si to vystihol, na videach sa mi to nepáčilo už dávno, podla mna je to až groteskne zvláštne poskladaný pretekár bez chrbta. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: po březen 09, 2009 7:15 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: |
původně jsem nechtěl reagovat ale kvůli Silviovi musim. O trendu bychom se mohli bavit hodiny.....prostě to tak je a že by to Rockelovi neslušelo, o tom nic nevim.
Silvio: Nejsem fanoušek jeho protruze břicha, která je naprosto příšerná....je sice hezký, že když zatne šikmý břišní svaly, má je až ke spodním zádům ale jinak je to hrůza (je to vidět hlavně na videu) bicepsy nehezeké, bez vrcholku, záda slabá, při double bic. ze zadu velice slabé bez reliéfu, nohy nemaj plastičnost , lýtka nejsou, hamstringy špatný....jediný plus je papírová kůže (snad nejlepší na současné scéně, chtěl bych se Silviovo kůží a podkožním tukem vidět třeba Cutlera )....chraň bůh aby jednou přišel Silvio na soutěž nedotažený, kde by asi skončil.....
Líbí se mi jeho prsa a celkovej look při některých povinných pózách, jinak podle mě velice přeceňovaný.
Jé, to jsem se do něj obul , teď mě ukamenujte.... |
jari vzdyt ty preci nejsi patnactilety kluk co nicemu nerozumi,mel jsem pocit ze se vyznas,ale menim nazor,jak muzes prosimte napsat s prominutim takovou pitomost ,jestli ma silvio jednu jedinou nejvetsi prednost tak je to prave nadherna plasticita nohou.vyvalene bricho trochu ma,oproti ostatnim nicmene hodne v norme.
btw. uz si ho videl nedotazenyho?na kdyby a aby se na podiu nehraje
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po březen 09, 2009 8:57 am Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | | jari napsal: |
Silvio: Nejsem fanoušek jeho protruze břicha, která je naprosto příšerná....je sice hezký, že když zatne šikmý břišní svaly, má je až ke spodním zádům ale jinak je to hrůza (je to vidět hlavně na videu) bicepsy nehezeké, bez vrcholku, záda slabá, při double bic. ze zadu velice slabé bez reliéfu, nohy nemaj plastičnost , lýtka nejsou, hamstringy špatný....jediný plus je papírová kůže (snad nejlepší na současné scéně, chtěl bych se Silviovo kůží a podkožním tukem vidět třeba Cutlera )....chraň bůh aby jednou přišel Silvio na soutěž nedotažený, kde by asi skončil.....
Jé, to jsem se do něj obul , teď mě ukamenujte.... |
jari vzdyt ty preci nejsi patnactilety kluk co nicemu nerozumi,mel jsem pocit ze se vyznas,ale menim nazor,jak muzes prosimte napsat s prominutim takovou pitomost ,jestli ma silvio jednu jedinou nejvetsi prednost tak je to prave nadherna plasticita nohou.vyvalene bricho trochu ma,oproti ostatnim nicmene hodne v norme.
btw. uz si ho videl nedotazenyho?na kdyby a aby se na podiu nehraje |
Promiň, jestli jsem tě zklamal. Možná si jenom nerozumíme a za svou jak říkáš "pitomostí" si budu stát.
Možná se tu plete vyrýsovanost se separací......Silvo má nohy vyrýsované na kost, např. taková žilnatost, když má nohu z boku se jen tak nevidí....ale separace a plastičnost na to jak má slabou kůžu je hodně slabá! Nohy ze zadu - co vidíš? Super hranatej Gluteus, žíly zleva doprava ale hamzy?....slabé, ze předu to samé a z boku snad nejslabší
Ano, Silvio vždy přišel na 100 % ale spousta závodníků ač nemá takové vyrýsování má prostě lepší nohy, chci tím říct, že při slabší formě jdou Silviovi nohy dolů raketově (dokládám foto z roku 2006), ne třeba jako Cormierovi, který přijde zalitý ale nohy má stále plastický.
kdo si myslí, že jsem schválně vybral fotky, kde má Silvo slabý reliéf nohou, mýlí se, je to takhle skoro na každé, pravda, je to rok 2006, od té doby udělal Silvio obrovský kus práce ale chyb má tolik, že mě prostě dostává, když někdo řekne, že je to dnešní ideál....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|