ARNOLD CLASSIC 2009

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 22, 23, 24  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ARNOLD CLASSIC 2009  Úvodní stránka -> Soutěže -> ARNOLD CLASSIC 2009
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Vitaz Arnold Classic?
1. Victor Martinez
56%
 56%  [ 43 ]
2. Kai Green
13%
 13%  [ 10 ]
3. Silvio Samuel
11%
 11%  [ 9 ]
4. Toney Freeman
17%
 17%  [ 13 ]
5. Branch Warren
1%
 1%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 76

Autor Zpráva
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2009 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Takýto typ zostavy nemusím, no invenčnosť sa jej nedá poprieť, obdivujem ako skvele dokáže ovládať jednotlivé svalové skupiny a aj v netradičných pózach zatnúť temer všetko.
hlavne kdyz da lopatky k sobe , ty neskutecny pruhy na zadech , to se jen tak nevidi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pecík

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2009 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter: ukaž se nám ty ty budeš určo princ Krasoň
Zacharo

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2009 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
Turakam napsal:
Takýto typ zostavy nemusím, no invenčnosť sa jej nedá poprieť, obdivujem ako skvele dokáže ovládať jednotlivé svalové skupiny a aj v netradičných pózach zatnúť temer všetko.
hlavne kdyz da lopatky k sobe , ty neskutecny pruhy na zadech , to se jen tak nevidi

Jojo, ten "stromeček" přímo bije do očí (: Holt trénování ve 3 mikinách dělá divy ( (:
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2009 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pecík napsal:
supporter: ukaž se nám ty ty budeš určo princ Krasoň

sem čekal, kdo bude první, gratuluju
pecík

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2009 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

náhodou se ještě držím a můj projev je mírný. každej ho chválí a ty napíšeš tohle no prostě ty... . necháme toho
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2009 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pecík napsal:
náhodou se ještě držím a můj projev je mírný. každej ho chválí a ty napíšeš tohle no prostě ty... . necháme toho

a to jako že ho každej chválí, tak nemužu napsat, že je hnusnej? Aha...tak promiň. Jak se mi nelibi Jackson tak se mi ,,libil,, rozhodne vic, než Green, kterej má prostě divný hnusný vary. Zblázni se z toho...
william888

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2009 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
Green je hnusnej

moja reč..
spt

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2009 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

william888 napsal:
supporter napsal:
Green je hnusnej

moja reč..
moze byt hnusny ale v tom co robi je sakra dobry a robi to kratko... ak pojde takto hore mame noveho colemana
Peca

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2009 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jsem z letosniho ac trosku zklamany,trend je jasny vsichni nabiraji hory svalu a pak to neni zpracovany a chybi tam to co co meli zavodnici v devadesatych letech velke plasticke svaly s definici a estetikou,nehlede na to ze spousta tech nabiracu na to proste nema kostru, treba rockel nebo mousavi,uz jim to neslusi, kai vyhral zaslouzene a i kdyz neni nejestetictejsi,nejvice se priblizuje kvalitou a proporcemi ronniemu,vic byl zality s nekolika kilogramy neceho co na sobe nemel mit nicmene zda se mi ze neuveritelne zlepsil zada a az to zpracuje bude zase o kus dal,nejvetsi dojem na me udelal silvio,tak to ma vypadat a je uplne jedno ze ma o 20 kilo min nez ostatni.
ursus.

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2009 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

najvacsia sranda na celom AC bolo ten gustavo badell
a jeho hudba vo volnej zostave

check out the definition

look at the symetry

jerk on my ass like theres no tomorrow

dal narcizmu novy level
spt

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2009 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
jsem z letosniho ac trosku zklamany,trend je jasny vsichni nabiraji hory svalu a pak to neni zpracovany a chybi tam to co co meli zavodnici v devadesatych letech velke plasticke svaly s definici a estetikou,nehlede na to ze spousta tech nabiracu na to proste nema kostru, treba rockel nebo mousavi,uz jim to neslusi, kai vyhral zaslouzene a i kdyz neni nejestetictejsi,nejvice se priblizuje kvalitou a proporcemi ronniemu,vic byl zality s nekolika kilogramy neceho co na sobe nemel mit nicmene zda se mi ze neuveritelne zlepsil zada a az to zpracuje bude zase o kus dal,nejvetsi dojem na me udelal silvio,tak to ma vypadat a je uplne jedno ze ma o 20 kilo min nez ostatni.
uplny suhlas
jari

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2009 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spt napsal:
Peca napsal:
uplny suhlas

původně jsem nechtěl reagovat ale kvůli Silviovi musim. O trendu bychom se mohli bavit hodiny.....prostě to tak je a že by to Rockelovi neslušelo, o tom nic nevim.

Silvio: Nejsem fanoušek jeho protruze břicha, která je naprosto příšerná....je sice hezký, že když zatne šikmý břišní svaly, má je až ke spodním zádům ale jinak je to hrůza (je to vidět hlavně na videu) bicepsy nehezeké, bez vrcholku, záda slabá, při double bic. ze zadu velice slabé bez reliéfu, nohy nemaj plastičnost, lýtka nejsou, hamstringy špatný....jediný plus je papírová kůže (snad nejlepší na současné scéně, chtěl bych se Silviovo kůží a podkožním tukem vidět třeba Cutlera )....chraň bůh aby jednou přišel Silvio na soutěž nedotažený, kde by asi skončil.....
Líbí se mi jeho prsa a celkovej look při některých povinných pózách, jinak podle mě velice přeceňovaný.

Jé, to jsem se do něj obul , teď mě ukamenujte....
Turakam

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2009 12:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš pravdu, mne sa zdá akoby on sledoval iný AC 09, podla mna úroveň bola viac než vysoká a ten silvio - s tým bruchom si to vystihol, na videach sa mi to nepáčilo už dávno, podla mna je to až groteskne zvláštne poskladaný pretekár bez chrbta.
Peca

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2009 7:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:

původně jsem nechtěl reagovat ale kvůli Silviovi musim. O trendu bychom se mohli bavit hodiny.....prostě to tak je a že by to Rockelovi neslušelo, o tom nic nevim.

Silvio: Nejsem fanoušek jeho protruze břicha, která je naprosto příšerná....je sice hezký, že když zatne šikmý břišní svaly, má je až ke spodním zádům ale jinak je to hrůza (je to vidět hlavně na videu) bicepsy nehezeké, bez vrcholku, záda slabá, při double bic. ze zadu velice slabé bez reliéfu, nohy nemaj plastičnost , lýtka nejsou, hamstringy špatný....jediný plus je papírová kůže (snad nejlepší na současné scéně, chtěl bych se Silviovo kůží a podkožním tukem vidět třeba Cutlera )....chraň bůh aby jednou přišel Silvio na soutěž nedotažený, kde by asi skončil.....
Líbí se mi jeho prsa a celkovej look při některých povinných pózách, jinak podle mě velice přeceňovaný.

jari vzdyt ty preci nejsi patnactilety kluk co nicemu nerozumi,mel jsem pocit ze se vyznas,ale menim nazor,jak muzes prosimte napsat s prominutim takovou pitomost ,jestli ma silvio jednu jedinou nejvetsi prednost tak je to prave nadherna plasticita nohou.vyvalene bricho trochu ma,oproti ostatnim nicmene hodne v norme.
btw. uz si ho videl nedotazenyho?na kdyby a aby se na podiu nehraje
jari

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2009 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
jari napsal:

Silvio: Nejsem fanoušek jeho protruze břicha, která je naprosto příšerná....je sice hezký, že když zatne šikmý břišní svaly, má je až ke spodním zádům ale jinak je to hrůza (je to vidět hlavně na videu) bicepsy nehezeké, bez vrcholku, záda slabá, při double bic. ze zadu velice slabé bez reliéfu, nohy nemaj plastičnost , lýtka nejsou, hamstringy špatný....jediný plus je papírová kůže (snad nejlepší na současné scéně, chtěl bych se Silviovo kůží a podkožním tukem vidět třeba Cutlera )....chraň bůh aby jednou přišel Silvio na soutěž nedotažený, kde by asi skončil.....

jari vzdyt ty preci nejsi patnactilety kluk co nicemu nerozumi,mel jsem pocit ze se vyznas,ale menim nazor,jak muzes prosimte napsat s prominutim takovou pitomost ,jestli ma silvio jednu jedinou nejvetsi prednost tak je to prave nadherna plasticita nohou.vyvalene bricho trochu ma,oproti ostatnim nicmene hodne v norme.
btw. uz si ho videl nedotazenyho?na kdyby a aby se na podiu nehraje

Promiň, jestli jsem tě zklamal. Možná si jenom nerozumíme a za svou jak říkáš "pitomostí" si budu stát.

Možná se tu plete vyrýsovanost se separací......Silvo má nohy vyrýsované na kost, např. taková žilnatost, když má nohu z boku se jen tak nevidí....ale separace a plastičnost na to jak má slabou kůžu je hodně slabá! Nohy ze zadu - co vidíš? Super hranatej Gluteus, žíly zleva doprava ale hamzy?....slabé, ze předu to samé a z boku snad nejslabší

Ano, Silvio vždy přišel na 100 % ale spousta závodníků ač nemá takové vyrýsování má prostě lepší nohy, chci tím říct, že při slabší formě jdou Silviovi nohy dolů raketově (dokládám foto z roku 2006), ne třeba jako Cormierovi, který přijde zalitý ale nohy má stále plastický.

kdo si myslí, že jsem schválně vybral fotky, kde má Silvo slabý reliéf nohou, mýlí se, je to takhle skoro na každé, pravda, je to rok 2006, od té doby udělal Silvio obrovský kus práce ale chyb má tolik, že mě prostě dostává, když někdo řekne, že je to dnešní ideál....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ARNOLD CLASSIC 2009 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 22, 23, 24  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: