|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: so leden 31, 2009 10:39 pm Předmět: |
|
|
Bufu pekne!!!
Kluci napadlo me, kdyz tu tak sleduju ty nase staromladenecky bodybuildersky recepty  Co takhle udelat easy kucharku pro cely den?
Na snidani tu uz par jednoduchejch receptu mame (Mixersky vlocky;Lusterovo placky, palacinky od Bufu (a)? )
Dalsi jidlo je svacina, zkousel jsem recept cottage+protein a trosku mlika a vznikl z toho docela dobrej termix:-)
Klidne udelame novej topic. Co vy na to?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: so leden 31, 2009 10:53 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | Bufu pekne!!!
Kluci napadlo me, kdyz tu tak sleduju ty nase staromladenecky bodybuildersky recepty Co takhle udelat easy kucharku pro cely den?
Na snidani tu uz par jednoduchejch receptu mame (Mixersky vlocky;Lusterovo placky, palacinky od Bufu (a)? )
Dalsi jidlo je svacina, zkousel jsem recept cottage+protein a trosku mlika a vznikl z toho docela dobrej termix:-)
Klidne udelame novej topic. Co vy na to? |
To nie je zlý napád !prínos určite aj pre ostrielaných harcovnikov! _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
..Never by Afraid to say what you feel,,
Hläška roka 2009: ,, vodu ohrievajú ľadom,, - kamoš Feri
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: so leden 31, 2009 10:58 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | TheLeague napsal: | Bufu pekne!!!
Kluci napadlo me, kdyz tu tak sleduju ty nase staromladenecky bodybuildersky recepty Co takhle udelat easy kucharku pro cely den?
Klidne udelame novej topic. Co vy na to? |
jestli myslis dopoledni svacinu, tak to ani neznam a odpoledne uz jim porad jenom kure bud s americkejma bramborama, rejzi s thajskou omackou (viz. topik dobroty..), nebo s testovinama s pestem...takze zadny zazraky, obcas tunak, vajicka a takovy klasicky jidla...zkusim si jeste vzpomenout na neco min beznyho |
Vole jenze ty nejsi normalni smrtelnik
bodybuilder: Tak se pridej, s nejakym tvojim receptem. Urcite neco znas
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: ne únor 01, 2009 2:30 pm Předmět: |
|
|
Přidávám svuj recept na perfektní svačinku:
Božské bagetky
200g cottage
1 menší celozrnná bageta nebo 2 celozrnné rohlíky
med
skořice
citron nebo pomeranč
Bagetu rozkrojím podélně na 2 vaničky, střídku jemně vtlačím dovnitř, aby bylo více místa na náplň. Dám rozpéct buď do trouby nebo nesrovnatelně rychleji do mikrovlnky (např. program crisp). Do rozpečené bagety rovnoměrně "nakladu" cottage, krásně se po bagetě rozteče. Vezmu menší lžičku a medem vytvořím na vrchu mřížku. Jemně posypu skořicí a malinko zakápnu citronem nebo pomerančem. Fajnšmekři ještě mohou přidat na ozdobu a vůni snítku máty.
Chtěl jsem to vyfotit, ale nějak záhadně to dříve skončilo u mě v žaludku _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: ne únor 01, 2009 2:35 pm Předmět: |
|
|
Toho cottage je strasne moc a me to nikdy do tech celozrnejch rohliku neslo narvat, mozna do nejaky pul metrovy bagety by se to veslo  ale zkusim to s tim zapecenim.
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: ne únor 01, 2009 2:46 pm Předmět: Nebíčko v Papuli! |
|
|
*a20Recept:
-8 bielkov
-1 celé vajce
-1 šálka ovsených vločiek
-1/4 šálky vody
-1 lyžička škorice
-umelé sladidlo podľa chuti ked je ,keď nie nevadí
-Rastliný olej
-Dia sirup či kompotovú štavu alebo klasickýdžem
Postup:
Dajte prvých 6 ingrediencií do nádoby a pomaly ich miešajte,,pomaly,,Zmes by nemala byť riedka ale skôr tuhšia ale aj ked nič sa nedeje. Potom na panvicu či teflonovú alebo inú dajte trošku oleja, može byť aj v spreji. Zahrejte panvicu na miernom oleji a utvorte naraz dve-tri male placičky  , Pečte ich po oboch stranách asi 2-3 minutky, až budu dobre prepečené, Podavajte ich s dia džemom či ovocim ako su maliny či brusnice! Dobrú chuť _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: ne únor 01, 2009 2:47 pm Předmět: |
|
|
Velmi dobre vyzera ten recept s tou bagetou asi to skusim,urcite  Som fajnšmeker! _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
|
|
| nahoru |
|
 |
Emv

|
|
| nahoru |
|
 |
aikonny

|
Zaslal: po duben 06, 2009 10:36 am Předmět: |
|
|
Vlocky zalit vodou, nechat chvilu, aby nabyly, pridat 1-2 bilky, pul odmerky proteinu, jeste trocha vody a varit na kasu.
Kdyz si dopreju, tak jeste do toho kokos, nejlepsi jidlo z celeho dne _________________ Tady se*e pes...
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: po duben 06, 2009 11:44 am Předmět: |
|
|
Silvio Samuel Olovrant:
- 10vaječných bielkov
- 150-200g ovsených vločiek
- Sprej proti pripekaniu
- Dochucovadl oake chete: Kečup, Horčica atd.
Prírpava:
Teflónovú panvicu postriekame sprejom, Nasypaeme ta movsené vločky zalejeme vaječnými bielkami , počkáme cca 2-4 minutky obrátime , znova 3-4 minutky a podávame.
Mňamka a dokonca dietna:) _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
|
|
| nahoru |
|
 |
aikonny

|
Zaslal: po duben 06, 2009 11:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
NoelBells

|
Zaslal: ne duben 19, 2009 8:12 pm Předmět: mňam |
|
|
také je mixuju - vločky,cornflake,ořechy,mléko plnotučné (tuky jsou dobré),vejce,banán,ananas v konzervě,Glukopur (hroznový cukr),syrovátku. (nemusí se toho pít mnoho a je to dobré a levnější než různé proteinové nebo sacharidové doplňky a také dobře stravitelné a výživově hodnotné)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrion
|
Zaslal: st duben 22, 2009 3:16 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem vyzkoušel 80g vloček, 4 středně velké jahody nakrájet na kostky,zalil jsem to 250ml jogurtu,zamíchal a nechal jsem to 2 hodiny uležet...po těch dvou hodinách jogurt pěkně červená od jahod a chuť je fantastická,doporučuju.......
|
|
| nahoru |
|
 |
Saasi

|
Zaslal: st duben 22, 2009 3:24 pm Předmět: |
|
|
Já sem dycky spěchal ráno a prásknul sem vločky zalil horkou vodou, rozmixoval a hned do sebe nalil, aniž bych si uvědomil, že to jaksi bobtná  hajzlpapír potom nestačil
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|