|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
headlong23

|
Zaslal: po březen 30, 2009 9:30 am Předmět: |
|
|
| Crusher napsal: | | Dnes clean&press 3x120 . Po téměř 4 měsíčním trápení s pravým ramenem, kdy jsem byl odkázaný prakticky jen na lehké tlaky s jednoručkama a upažování celkem spokojenost. Ikdyž hlavně s tím, že rameno nebolelo než s výkonem samotným, snad to už vydrží. |
nadhera _________________ Fuck, shit, cock, ass, titties, boner, bitch, muff, pussy, cock, butthole, Barbra Streisand!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petr Weisser

|
Zaslal: po březen 30, 2009 9:43 am Předmět: |
|
|
v pátek - bench - 10x140kg - čistej _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: po březen 30, 2009 7:48 pm Předmět: |
|
|
| Petr Weisser napsal: | | v pátek - bench - 10x140kg - čistej |
Co nejaky video? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: po březen 30, 2009 7:51 pm Předmět: |
|
|
| Petr Weisser napsal: | | v pátek - bench - 10x140kg - čistej |
Pěťo ale bold má delší half-life než den
|
|
| nahoru |
|
 |
PavolSTA
|
Zaslal: po březen 30, 2009 9:10 pm Předmět: |
|
|
vyska cca 173-4cm , vaha 67kg .osobaky 2x 130kg drep, bench 2-3x 85kg, MT 4x 90kg,ale uchop uz nezvladal
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po březen 30, 2009 9:45 pm Předmět: |
|
|
Dneska trh 87 _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Geodis1

|
Zaslal: po březen 30, 2009 10:44 pm Předmět: |
|
|
No tak momentálně jsem se k cvičení po nějaké době vrátil, takže spíše bych řekl, že asi před třemi lety jsem dal 160kg na benč, mrtvola 170, ale tu jsem skoro necvičil, nebavila mě. A dřepy jsem nejezdil nikdy. Teď jsem se vrátil ke cvičení, bench se rychle vrátil na 120kg na 6 opakování, začal jsem i s MT a momentálně 130x5op. a dřepy jsou nejslabší, to dřepuji se 100kg, ale snad to půjde vše nahoru. Jinak minulý týden jsem jel benč a při poslední sérii mi ruplo v pravém prsním úponu, jak se napojuje k paži, nevím jak se přesně jmenuje a dnes jsem myslel, že už to půjde, ale i s pohou tyčí mě to dost bolelo, tak to vidím, že to potrvá déle. Nevíte někdo o nějaké masti? Předem díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út duben 07, 2009 8:48 am Předmět: |
|
|
Ja obcas premyslim, jestli ma vubec cenu cvicit...
Vcera kamos v diete - 100% cistej ... mrtvola - 17 x 160kg _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út duben 07, 2009 8:51 am Předmět: |
|
|
| citace: | | mrtvola - 17 x 160kg |
si děláš prdku,ne? Kolik váží,měří asi?
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út duben 07, 2009 8:57 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út duben 07, 2009 9:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út duben 07, 2009 9:16 am Předmět: |
|
|
Ja tvrdim, ze je to mutant ... a nezda se pritom, ty nohy ma docela hubeny...ale je to byvalej atlet - bezec na 400m ,takze ma neco natrenovano.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
headlong23

|
Zaslal: út duben 07, 2009 9:16 am Předmět: |
|
|
10x30x140 = 42 ton za trening pri drepoch.... pekne
co takyto jedinec zerie? (myslim stravu)
jeho energeticky vydaj musi byt obrovsky _________________ Fuck, shit, cock, ass, titties, boner, bitch, muff, pussy, cock, butthole, Barbra Streisand!
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|