Pavelcb - Far Cry 2 je zabava tak na hodinu, takhle stereotypni hra se jen tak nevidi,ja to dohral jen proto, ze jsem za to dal 800kc:-) muzu ti doporucit Fallout3 http://games.tiscali.cz/reviews/fallout3pccz/index.asp
mirio - ve firme se porad neco sralo, at uz graficky programy nebo jiny, zvlastni bylo, kdyz se koupiili novy kompy s C2D, tak problemy prestaly+dlouholete nevalne (nejen moje) zkusenosti s AMD ... ATI nemlich to samy, potize s driverama, kamos si koupil 4870X2 a za mesic ji musel prodat, pac na ni regulerne nerozbehal drivery,aby spravne zobrazovaly i na LCD TV, ja na ATI zanevrel nekdy v dobe ATI Rage 128:-)
je toho plnej internet ... ati a amd mi pres prah nesmi
Já už toho kupu vlastnil nebo pouštěl do světa a pokud jsem si vše pohlídal, nikdy jsem neměl problém s ničím. Ani nikdo jiný si nestěžoval.
Zmetky jsou vždy a všude, o tom žádná, ale rozhodně bych neřekl, že je to takhle jasně nalajnované. Já momentálně např. do sestav kolem dvacky doporučuju tohle - HD 4870 512MB nebo 1GB verzi. Je to levné a přitom srovnatelné s GTX 260 (ta 1GB je i o něco výkonnější).
S AMD je to to samé. Dávno jsou pryč doby, kdy je Core2Duo válcovalo.
Jaka byla vase?:-)
Wolfenstein jasna volba a z tech novejsich jsme jeste dost parili wrestlemania (snad se to tak jmenovalo)
Ale spis jsem odrostl na konzolich...takze Kontra, Sonik a Crash
a samozrejme Mario
_________________ Proud member of the Axis of evil
Crusader:No Remorse ... muj boze skoro jsem se rozbrecel, kdyz si vzpomenu, jak jsem to jako malej klucina hraval po nocich jeste ve starym dobrym DOSu:-)) jooo to byly casy, tuhle hru jsem hral tri tydny, dneska se hra dohraje za odpoledne
_________________ Proud member of the Axis of evil.
Crusader:No Remorse ... muj boze skoro jsem se rozbrecel, kdyz si vzpomenu, jak jsem to jako malej klucina hraval po nocich jeste ve starym dobrym DOSu:-)) jooo to byly casy, tuhle hru jsem hral tri tydny, dneska se hra dohraje za odpoledne
To mi prijde ted taky, ze jsem driv hral vsechno strasne dlouho. Takhle jsem hral asi pul roku Crashe na PS1 a pak jsem dal misto SAVE omylem DELETE a vsechno si to smazal. Brecel jsem jak zelva
_________________ Proud member of the Axis of evil
Aj ked je to len demo, som v rozpakoch, na jednej strane je tam toho vela, na strane druhej mi to pride ako "premakane", nejak ma to neuchvatilo ako svjho casu Rome TW....Az bude viac casu, tak si asi zozeniem Medieval, nez Empire....
Su tam uz aj lode, artileria atd....ale "hratelnost" mi pride nizsia ako pri Rome...
ted hraju Mass effect a nejde nedoporucit ... paradní sci fi rpg od bioware s výborným příběhem , spoustou dialogů , ve výborný grafice , a pěkně optimalizovaný ... na full detaily to běhá uplně krásně
Mam staženou plnou, ale absolutně netušim jak se to hraje, nicméně jsem slyšel, že oproti Rome total war nic moc (pomalé a zdlouhavé), osobně to posoudit nemůžu.
Momentálně hraju bombermana
_________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
No vrátil sem se ke Starcraftu, protože neexistuje rts, která by ho překonala začal sem taky sledovat Starcraft memories samozřejmě čekám na dvojku, která se blíží
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru