|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mobsman
|
Zaslal: čt duben 16, 2009 2:26 pm Předmět: |
|
|
| mathas napsal: | | mobsman napsal: | | mathas napsal: | Dneska sem jel poprvé dřepy. . Neměl sem na to stojan a závaží, a do posilky nechodim. Po roce dřepování s vlastní vahou nebo 20kg jednoručkama jsem si dal 100kg s velkou činkou. Vim, že 100kg je prd. Ale na poprvý... a hlavně na skoro necvičený nohy... tak jsme se sebou spokojenej |
i naprosto netrénovaná noha má nějakou sílu... např 100 kilo :-) |
To je pravda, ale člověku kterej je tlustej jak prase, a byl odmalička nemocnej se žalostnou fyzičkou to prostě radost udělá. Vim, že 100kg je ubohá váha. Ale když bych podle doktorů neměl vůbec posilovat, tak sem prostě spokojenej. Nic víc, nic míň |
ale no tak neplač, však ti radost neberu :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mathas

|
Zaslal: čt duben 16, 2009 3:14 pm Předmět: |
|
|
| mobsman napsal: | | mathas napsal: | | mobsman napsal: | | mathas napsal: | Dneska sem jel poprvé dřepy. . Neměl sem na to stojan a závaží, a do posilky nechodim. Po roce dřepování s vlastní vahou nebo 20kg jednoručkama jsem si dal 100kg s velkou činkou. Vim, že 100kg je prd. Ale na poprvý... a hlavně na skoro necvičený nohy... tak jsme se sebou spokojenej |
To je pravda, ale člověku kterej je tlustej jak prase, a byl odmalička nemocnej se žalostnou fyzičkou to prostě radost udělá. Vim, že 100kg je ubohá váha. Ale když bych podle doktorů neměl vůbec posilovat, tak sem prostě spokojenej. Nic víc, nic míň |
ale no tak neplač, však ti radost neberu :-) |
Kdo tady pláče?
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: čt duben 16, 2009 3:15 pm Předmět: |
|
|
| mathas napsal: | | mobsman napsal: | | mathas napsal: | | mobsman napsal: | | mathas napsal: | Dneska sem jel poprvé dřepy. . Neměl sem na to stojan a závaží, a do posilky nechodim. Po roce dřepování s vlastní vahou nebo 20kg jednoručkama jsem si dal 100kg s velkou činkou. Vim, že 100kg je prd. Ale na poprvý... a hlavně na skoro necvičený nohy... tak jsme se sebou spokojenej |
Kdo tady pláče? |
poď ven
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt duben 16, 2009 3:50 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si dal omylem dneska prťavej osobák (pokud mě neklame paměť) na pozved...
A to jsem chtěl jen zkoušet novou techniku:)A bylo z toho toto:
3x160
6x160
10x160
13x160 _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: ne duben 19, 2009 4:05 pm Předmět: |
|
|
no konečně:-)
benče
130 x 15
150 x 8
170 x 5
200 x 1
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: ne duben 19, 2009 4:31 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | kubo nikdo te nechavali tak te pochvalim abys nebyl smutne...
ses kurva dobreeeeeeeeeeeeeeeeeeej |
me se libi ze nikdo nepise aspon si to precte vic lidi nez to ti ostatni zajebaj srackama
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne duben 19, 2009 4:45 pm Předmět: |
|
|
| mobsman napsal: | | mathas napsal: | | mobsman napsal: | | mathas napsal: | | mobsman napsal: | | mathas napsal: | Dneska sem jel poprvé dřepy. . Neměl sem na to stojan a závaží, a do posilky nechodim. Po roce dřepování s vlastní vahou nebo 20kg jednoručkama jsem si dal 100kg s velkou činkou. Vim, že 100kg je prd. Ale na poprvý... a hlavně na skoro necvičený nohy... tak jsme se sebou spokojenej |
Kdo tady pláče? |
poď ven |
Lol Kouba zase pukal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne duben 19, 2009 5:25 pm Předmět: |
|
|
| mobsman napsal: | no konečně:-)
benče
130 x 15
150 x 8
170 x 5
200 x 1 |
raw a jaká TH? Těch 170x5 na mně působí docela hodně před maxkem, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
KOTO
|
Zaslal: ne duben 19, 2009 5:34 pm Předmět: |
|
|
Kouba,proč si vlastně sekl s powerliftem.
Nejnadějnější junior jakého jsem kdy viděl.
Nějaké zranění? _________________ Hoo-ah!
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: ne duben 19, 2009 6:32 pm Předmět: |
|
|
| KOTO napsal: | Kouba,proč si vlastně sekl s powerliftem.
Nejnadějnější junior jakého jsem kdy viděl.
Nějaké zranění? |
málo čteš
pokud se nepletu tak byl na operaci s kolenem z nepovedenýho dřepu
a nedávno byl na operaci prs (gynekomastie)
|
|
| nahoru |
|
 |
KOTO
|
Zaslal: ne duben 19, 2009 8:05 pm Předmět: |
|
|
A ty se zase moc fotíš...
Jako kouba tvoje videa na jutubí jsou fakt pecka. _________________ Hoo-ah!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne duben 19, 2009 8:14 pm Předmět: |
|
|
| KOTO napsal: | A ty se zase moc fotíš...
|
máš recht kámo
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: ne duben 19, 2009 8:18 pm Předmět: |
|
|
| KOTO napsal: | A ty se zase moc fotíš...
Jako kouba tvoje videa na jutubí jsou fakt pecka. |
a
vadí ti to tak se mi nekoukej do logu já si tam můžu dělat co chci od toho je to muj log a jestli se ti to nelíbí tak se tam nekoukej
to že málo čteš sem nemyslel ve zlém ale jestli to tak bereš tak to tak ber mě to je u prdele
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: ne duben 19, 2009 8:18 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | KOTO napsal: | A ty se zase moc fotíš...
|
máš recht kámo |
když mam co tak proč bych se nefotil
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|